Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kriszta
    18. Studeni 2016. 11:27

Inače kod nas je svaki dan različit,tako da ja više ne znam,kako ćemo mi ikad neki ritam uhvatit.
    Svaki dan moram prebaciti hranjenje jer ili spava ili je umorna. Živi cirkus.
    Nekad popije mlijeko ujutro,nekad neće pa odmah kašice. Nekad imamo jedno hranjenje manje.
    Ma ustvari ni ne mogu dani biti donekle slični,kad se budi u različito vrijeme. 
    Neki dan se probudila u 7h,drugi dan u pola 10..pa sad.!

poisonivy2604
    18. Studeni 2016. 11:37

Hehe, kako se pogodilo isto

Pred mjesec dana (19.10.) je izasla donja desna jedinica, danas donja lijeva jedinica. Veliki razmak cini mi se. Veli muz da ce za 2 godine imat sve zube valjda hahaha

2016. 👩🏼
    2019. 👩🏼
    2023. 🧒🏻
    27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙

crna123
    18. Studeni 2016. 11:44

Nama je nakon kojih 2-3 tjedna ne znam nakon koliko ide treci nisam joj ni gledala dal ide koj ne znam ni di da gledam koj. Valjda sad idu gornje jedinice

nasdva
    18. Studeni 2016. 12:27

Moje dijete se izmorilo od silnog dizanja uz sve što vidi, bio i na svježem zraku. Popio mlijeko i spava.
    Crna slikica je mrak 

Ajme koliko vaše bebice imaju zubića 

TinyBabyToes
    18. Studeni 2016. 12:52

Pa dakle..... tek je prije 10min zaspala! Od 6 ujutro sve do sad budna! Ovo joj je rekord! Očekujem spavanac od bar 3h u komadu!

Ne znam čime ju je tata jučer hranio dok mene nije bilo, al toliko budna a nije bila ni malo cendrava ni nervozna, igrale se cijelo vrijeme, smijala se, jela baš i ne, skoro mi opala s prematalice u kindač, ulovila je za noge a ona vrišti od smijeha... na zadnje je izvela u šetnju krug po kvartu pa je napokon zaspala.

Kod nas ko da je neki skok pa je sve naopačke :D opet zaj.. s kašicama, neće žlicu nego rukama da joj dajem i hoće ono šta ti jedeš ne šta je u njenom tanjuru. Hoće komad nečega i sama to gristi i jesti, ne znam više šta da joj nudim da može tak. Pocuclala mi je skoro cijelu mandarinu bokte ne znam jel smiju al ova oduševljena s tim, sve se cijedi s nje al ajd dobro...

Cijelo jutro mlatara jezikom po donjem mesu, ne da mi dirat al koliko sam uspjela napipat tu je još malo :D

TinyBabyToes
    18. Studeni 2016. 12:55

Crna koji bombon!! ko mala žabica
    Poison bravo za zub!!!! Dakle kad bude puno kakala znaš da će zub uskoro :D

Mislim da će kod nas kad jedan izviri krenut svi, jer gornji se bijele da se iz aviona vidi

ivchi87
    18. Studeni 2016. 14:23

Nisam čitala od jučer u 4, sve mi je ishlapilo šta se pisale, sad kad sam odjednom 5 strana pročitala... Sjećam se jedino američkih palačinki i matematike. 

Zubi su meni svi nekako nenajavljeno osvanuli, mislim da će tako i dalje... A čini mi se da mu proviruje treći, donji isto. Ne znam redosljed kojim idu...

Stand up? Možda mi i zatreba za dodatnu zaradu kad se rastanem. 
    Jučer sam popizdila, uzela malog u auto i pravac kod svojih. Super prošla prva samostalna vožnja. Al da me bilo kamerom snimat kako malog, torbu i jaje nosim u auto ;) E to bi bio stand up. 

Ja vam ne bi pričala o našem dnevnom ritmu jer mi se jako sviđa pa ako napišem kakav je, doći će tupson tu pročitat i promijenit ga.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.