Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    TinyBabyToes
    18. Studeni 2016. 14:51

Bolje ne pisat, čim se pohvale odmah raspad sisitema. Odspavala je 2h. Aj, valjda je dobro, pošto je cijeli dan budna bila.
    Pojela mlijeka tek toliko da me skine s dnevnog reda...
    Sad nebum krivila pun mjesec, možda je južina?? :P

Halila
    18. Studeni 2016. 16:06

Hvala na čestitkama! 😉
    Izgleda da svi vaši bebači imaju bolji ritam od ove moje zvrkice. Ona ima 2 ili 3 spavanja po 30-45 minuta. Malo kad odspava dulje od toga. 😕 Barem mi noć prespava u komadu pa ajde.. ne smijem se žalit.
    Nama su dva zubića jedan za drugim izbili, možda tri dana razlike. Bez puno muke. 
    Inače, sad sam ja bolesna. Bila kod dr danas, imam temperaturu već treći dan, nalazi krvi i urina loši, dobila sam klavocin. Oduševljena sam. 😕 Samo da malu ne zarazim.
    Američke palačinke jako volim, ja dodam i elstrakt limuna i malo vanilije u smjesu, to sam vidjela kod onog Rudolpha Van Veena s 24 kitchena. 😆 Obožavam tog lika, inače. Hrpu njegovih recepti sam isprobala i uvijek super sve ispadne.

mamasita4
    18. Studeni 2016. 17:06

Ni ja kao ni Ivchi ništa nisam zapamtila. Tudum sam ovih dana. Dakle, da skratim, muž nije dobio tavu u glavu, došo je sebi dok još ima kome. Sinoć nađem ljutu vezu za jednu pedijatricu koja ne prima NIKOGA i prihvati nas! Jupi.
    I da, bila danas u frizera, cijela sam nova. Muž bio s malom od 8.30 do 15.30. Ja se odmorila! Inače, mala još slini, sad i kašlje, al nema temp. Jede ok, ništa ni puno ni malo. Jučer bili u pedijatra (nekog dežurnog), poslušao ju je malo i reko da nema zime, da se ništa ne čuje i da samo izlazimo vani

• Kriszta
    18. Studeni 2016. 17:59

Cure moje...eto..ne znam šta da vam kažem. Moja malena ima dva zuba,a da ni mama ni tata nisu skužili! Zub skoro toliko vani kao prvi. To znači,drugi zub je izvirio van par dana nakon prvog,a da mi nismo skužili do danas! I šta da vam ja kažem sad,trudim se biti dobra majka,a niti zub ne vidim da je izbio.hahah Vjerojatno se sve dogodilo,kad je počelo i bubanost,pa hrabrica sve zajedno odradila. :)

Danas cijeli dani smo vani i oba dva spavanca je odradila vani. Bili smo na kavi sa prijateljicom koja je malo mlađa od nje. Baš smo uživali -)
    Zadnje spavanje je odradila od 15 do 15:30 i sad nema više mjesta za neko spavanje. Biti će cirkusa navečer.

Mamasita  super za pedijatricu.

Opet ću morat sve pročitat,ničeg se ne sjećam ni ja,šta sam pročitala. MOžda je dan glupih ljudi :)

• Kriszta
    18. Studeni 2016. 18:05

Kiara je medena!!!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.