Halila bar ti noć prespava :D
I ti na klavocinu? Uh, držim fige da brzo prođe! Drži se!
Mamasita bravo za brzi pronalazak nove pedice! Jel bar dobra ta?
Kriszta hahahhahahaha a stvarno! Čestitam na drugom zubu kad god da je provirio :P
Mi odradili još jedan spavanac od pol sata i to je to za danas. Malo se još izdivljat i odosmo na spavanac.
E zaboravim napisat kak sam primjetila da baš pamti neke sitnice. Uspjela sam na prematalici s peglom zbušit rupicu i sad ona svaki put kad ju staviš na prematalicu radi okret i puz u rikverc da dođe do te rupice i pročačka ju. Na baby gymu ispod nekog lista ima leptirića i kad pitam di je leptir odmah gleda u taj list i smije se :D
I baš mi je zanimljivo kak te sitnice vidi koje nitko ne vidi. Od cijele knjige ona primjetila neku srebrnu zvijezdicu i uvijek okreće na tu stranu i traži zvijezdu. Na stolu će uvijek naći namjanju mrvu kruha i to pikat hahahaha
Kriszta, točno to, mučnina, slabost i vrtoglavica. Rekla dr i da mi je grlo upaljeno, ali uopće me ne boli. Samo da prođe čim prije jer sam u komi. Znaš i sama nažalost.
Bravo za zubiće i malu hrabricu!
Tiny ko da si moje dijete opisala. Uvijek nađe i najsitniju mrvicu nečega... na podu ili na stolu i onda se s tim zabavlja. Oko sokolovo 😀
Mamasita nadam se da je pedijatrica super!
Crna preslatka je Kiara!
Iiii eto ga otpuzala vojnički do igračke
namučila se al odgmizala je :D
Sad će to ona kroz par dana izvježbat heheh
E Kriszta, sad si me sjetila.... Te podne puzzle.. jel to vama koristi? Mi kupili one s brojevima, al Iris to sve rastepe. Prvo izvadi sve brojeve van, pa onda one sitnije dijelove unutar brojeva ak me kužite.. npr ona dva kruga iz osmice... i nakon toga rastavi sve ove ostatke puzzli i razvuče ih po sobi. Na kraju opet po parketu puže. Onda ih ja opet sastavim pa eto nje opet i tako u krug. Zabava za cijelu obitelj. 😁
Nego, vratim se ja iz dućana kaže meni muž mališa ima zub. Ugrizao ga je i skužio zub, dolje ljevi.
Ja cijeli dan s njim i nisam skužila....
Sortiraj odgovore
Najstariji