Hvala curke!
Nasdva evo zubaa :)
Ma sad ce ona ko velka pocet puzat sigurno.
I mi imamo te spuzve al stoje na podu i na njima 7 deka da nebi ljosnula glavom u pod odma pocne cendrat. Mi kupili i hranilicu i u ikei nekakav ko tepih al je medo onak cijeli pufast ima noge ruke sad mi to stoji ukolicima dok idemo van umjesto deke ispod.
Idem spat sutra na krstitke idemo grr😖kicma mi opala napravila sam si bezveze posla za onu tortu od pelena uzas.
Laku nocc!😚
Moja malena stavljena danas ( 3.dan) u krevetić na spavanje. Otpjevala joj uspavanku ( ona zajedno pjevala sa mnom)i izašla sam van. Ona je još pjevala/pričala 20 min,ali nakon toga je sama zaspala!!!!!
Bez plakanja!!!!
Kako mogu znat,koji broj nosi Mia,kad ima carapice različitih veličina i tako ineke cipelice.
Hoću naručiti one kožne papučice. Vidite ove:
Hehe..zubici samo nicu ;)
Mi imamo te puzzle i pokraj njih kutiju s igrackama, konjica za ljuljanje i jos par sitnica s kojima se cura igra i bude na njima, naravno dok joj je neka igracka zanimljiva...a onda otpuze u kuhinju i pocne mi ladice otvarat i praznit 😲
Da...bas su pametni ti mali i kuze..jel vasi masu pa-pa ili nesto? Stela je zadnjih par dana pocela sve vise..mase pa-pa, zatim pljesce kada kazes bravo, da ti pet, kaze kako je velika (digne obje ruke u zrak) i kada ju pitas ko je gazda u kuci pocne lupat dlanom po prvoj povrsini po kojoj stigne (to ju je baka naucila)...ja sam preponosna
A danas joj velim da dođe mami dat pusu i ona dopuze i samo nasloni glavicu na mene kao da se mazi...sunce moje malo
Kriszta, mozda da izmjeris stopalo? Sigurno ima neka tablica brojeva..
2016. 👩🏼
2019. 👩🏼
2023. 🧒🏻
27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji