Audrey a vidiš Miji je iz Lidla 62/68 uglavnom veći broj pa sam računala da će tak i kombinezon. Zajeb :D ma dat ću negdje da raširi rukave sigurno heheh
A zašto sumnjaš na hipertoničnost? Pa mislim da bi ti primjetila pedica to, ipak jedino čime su svi pedijatri opsjednuti su kilaža i hipo/hipertoničnost.
Nasdva hahahahah prešišao je Miu za tih 7 minuta ;)
Nemam pojma kaj je s ovom mojoj danas, al odlučila je ne spavati. Inače uvijek zaspi oko 8 kad se tak budi u 6, evo nje još uvijek budna, bez nervoze se igra. Prije bubanosti sam bar otprilike znala šta nas i kad čeka, sad smo svaki dan drugačije. Valjda bumo skoro odradili prvi spavanac :P

Nasdva sad tek vidim, kasnim za jedan dan al sretnih velikih 8mj!!
Nasdva sad tek vidim, kasnim za jedan dan al sretnih velikih 8mj!!
Hvala

Moje dijete još uvijek spava zaspao u 8:30. Ja mislila ko inače na pola sata, on očito ima drugačiji plan
Moje dijete još uvijek spava zaspao u 8:30. Ja mislila ko inače na pola sata, on očito ima drugačiji plan
Hahahah tak je i Mia jučer! Uvijek kontra! Kad si misliš da će udarit na pol sata eto ti nje na kojih 1-2h, a kad misliš da će otegnut na duže staze i ti se legneš u krevet da malo odmoriš oči eto nje, pola sata ;)

Mi se digli u pol 10 al je zato po noci stapno cendrala nes oce dudu nece oce cicu nece jao....mi imamo 2 kratka i 1 ak se posreci duze spavanje mada je i to vecinom kratko i zadnje spavanje do 6 obavi ak ne i ranije i ide spat tek oko 9 ak ne i duze. Popodne koda moze duze zdrzat budna. Uh i ja bi na takvo druzenje +nekaj za popit hihi

Pozdrav zemske ;)
Citam vas, a nikako da napisem..
Znaci cestitam na puzanju, polozenim propisima i punim mjesecima
I drzim fige za pronalazak pedijatra :*
Stela ima 2-3 spavanca...ovisi u koliko je 2., pa 3. ak stigne..i obicno bude prvi pol sata do 40 min, drugi oko sat i 15 min i treci, ak je, opet pol sata..
Mi i dalje smrkave i malo kasljucamo, nista strasno..
Jucer bila kod seke i pricam joj za taj kombinezon iz lidla i kak mi se neda ic samo zbog njega jer mi je dost daleko lidl i danas pita dal mi se sviđa rozi, da ce ga Stela dobit u cizmicu ljubim ju..
Inace, imamo DRUGI ZUBIC izbio preko noci bez nekih vecih tegoba..jedino je jucer imala cesce stolicu (5 puta) i osipala joj se guza..tako je i prije prvog zuba...i malo nemirnije spavala..danas guza cista, zub vani ;)
par dana vec gledam kako se bijeli, ali ne osjetim pod prstima da je probio..danas sam osjetila :)
Sada odradujemo prvi spavanac..
Pozdrav zemske ;)
Citam vas, a nikako da napisem..
Znaci cestitam na puzanju, polozenim propisima i punim mjesecima
I drzim fige za pronalazak pedijatra :*
Stela ima 2-3 spavanca…ovisi u koliko je 2., pa 3. ak stigne..i obicno bude prvi pol sata do 40 min, drugi oko sat i 15 min i treci, ak je, opet pol sata..
Mi i dalje smrkave i malo kasljucamo, nista strasno..
Jucer bila kod seke i pricam joj za taj kombinezon iz lidla i kak mi se neda ic samo zbog njega jer mi je dost daleko lidl i danas pita dal mi se sviđa rozi, da ce ga Stela dobit u cizmiculjubim ju..
Inace, imamo DRUGI ZUBICizbio preko noci bez nekih vecih tegoba..jedino je jucer imala cesce stolicu (5 puta) i osipala joj se guza..tako je i prije prvog zuba…i malo nemirnije spavala..danas guza cista, zub vani ;)
par dana vec gledam kako se bijeli, ali ne osjetim pod prstima da je probio..danas sam osjetila :)
Sada odradujemo prvi spavanac..
Eeee pa sto tako je MIa prije bubanosti. 2-3 spavanja..smiješno..prvi do 40 min,drugi UVIJEK sat i 15 min hehehehehe i zadnji pola sata. Fali mi to :)
Čestitam za drugi zubek što bez većih tegoba izašao. Jel odmah pored jedinica?
Koliko je izašao nakon prvog zuba?

2016. 👩🏼
2019. 👩🏼
2023. 🧒🏻
27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji