Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    TinyBabyToes
    18. Studeni 2016. 09:45

Audrey a vidiš Miji je iz Lidla 62/68 uglavnom veći broj pa sam računala da će tak i kombinezon. Zajeb :D ma dat ću negdje da raširi rukave sigurno heheh
    A zašto sumnjaš na hipertoničnost? Pa mislim da bi ti primjetila pedica to, ipak jedino čime su svi pedijatri opsjednuti su kilaža i hipo/hipertoničnost.

Nasdva hahahahah prešišao je Miu za tih 7 minuta ;)

Nemam pojma kaj je s ovom mojoj danas, al odlučila je ne spavati. Inače uvijek zaspi oko 8 kad se tak budi u 6, evo nje još uvijek budna, bez nervoze se igra. Prije bubanosti sam bar otprilike znala šta nas i kad čeka, sad smo svaki dan drugačije. Valjda bumo skoro odradili prvi spavanac :P

TinyBabyToes
    18. Studeni 2016. 09:46

Nasdva sad tek vidim, kasnim za jedan dan al sretnih velikih 8mj!!

nasdva
    18. Studeni 2016. 09:50

Moje dijete još uvijek spava zaspao u 8:30. Ja mislila ko inače na pola sata, on očito ima drugačiji plan

nasdva
    18. Studeni 2016. 09:54

Trebala sam ranije napisat, budan je

crna123
    18. Studeni 2016. 10:44

Mi se digli u pol 10 al je zato po noci stapno cendrala nes oce dudu nece oce cicu nece jao....mi imamo 2 kratka i 1 ak se posreci duze spavanje mada je i to vecinom kratko i zadnje spavanje do 6 obavi ak ne i ranije i ide spat tek oko 9 ak ne i duze. Popodne koda moze duze zdrzat budna. Uh i ja bi na takvo druzenje +nekaj za popit hihi

poisonivy2604
    18. Studeni 2016. 11:22

Pozdrav zemske ;)
    Citam vas, a nikako da napisem..
    Znaci cestitam na puzanju, polozenim propisima i punim mjesecima 
    I drzim fige za pronalazak pedijatra :*
    Stela ima 2-3 spavanca...ovisi u koliko je 2., pa 3. ak stigne..i obicno bude prvi pol sata do 40 min, drugi oko sat i 15 min i treci, ak je, opet pol sata..
    Mi i dalje smrkave i malo kasljucamo, nista strasno..
    Jucer bila kod seke i pricam joj za taj kombinezon iz lidla i kak mi se neda ic samo zbog njega jer mi je dost daleko lidl i danas pita dal mi se sviđa rozi, da ce ga Stela dobit u cizmicu  ljubim ju..
    Inace, imamo DRUGI ZUBIC  izbio preko noci bez nekih vecih tegoba..jedino je jucer imala cesce stolicu (5 puta) i osipala joj se guza..tako je i prije prvog zuba...i malo nemirnije spavala..danas guza cista, zub vani ;)
    par dana vec gledam kako se bijeli, ali ne osjetim pod prstima da je probio..danas sam osjetila :)
    Sada odradujemo prvi spavanac..

2016. 👩🏼
    2019. 👩🏼
    2023. 🧒🏻
    27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.