Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nasdva
    17. Studeni 2016. 20:51

Moje dijete obično odspava od 19-19:30 - 45 i onda ide u krevet u 20:30. Danas zaspao u 19:05 uspio se toliko razbudit u 20:15 da cviljuka dok sam ga presvlačila. Zaspao pijuć mljeko, spustila u krevetić zasmetalo mu svjetlo malo se namrštio i spava. Tko zna kakva me noć čeka...
    Samo da ne počne s skakanjem i penjanjem po krevetima u 5 h.

• Kriszta
    17. Studeni 2016. 21:19

Nasdva dobro ti onda Lovro spava noć ,ako odspava od 19h pola sata ili i više.
    Moja odspavala od 18:15-18:30 i sad show.To je inače kasno spavanje,jer ona zadnje odspava do 17h. Još uvijek ne spava. Već smo odradili 5-10 min plakanje,dok sam ja pored pjevala. Mislim da sam pjevala,ali se nije čulo od deranja.Nakon toga se smirila,ali se počela bacati po krevetu. Evo sad već 15 min pjeva u krevetu (sebe uspavljuje) sad točno pola sata kako smo krenuli. Zanima me dokle će.

• Kriszta
    17. Studeni 2016. 21:23

Čim sam stisla pošalji,moje dijete je zaspalo. Zasad.

mamasita4
    17. Studeni 2016. 22:09

Cure ja cijeli dan imam operaciju zvanu nadji novog pedijatra pa vas slabo citam...pusa svima ako sam sta preskocila,neko puzanje il zub!

TinyBabyToes
    18. Studeni 2016. 07:40

Jutreko!

Eto i nas, standardno buđenje u 6.
    Vratila se ja navečer, Mia okupana i u krevetiću. Lijepo je tak :D
    Jučer baš slabo jela, pa samo dva buđenja, još je i dobro.

Mamasita sretno s pedijatrom i fige da ga brzo nađeš! Sramota da ih uopće može biti manjka.

Ivchi i ja bi došla na tvoj stand up :D

Nasdva hahahhaha crnogorac mora odspavat prije spavanca, pa naravno ;)
    Mi smo isto ko Kriszta, kako koji dan, zadnje spavanje do 4-5 i onda oko 6 kupanac i spavanac do 7.
    Još uvijek se traži pa neki dan odspavala od 5-7, al svejedno zaspala prije 9. Ne zna ni ona sama kaj bi više hahha

• Audrey2016
    18. Studeni 2016. 08:17

Evo nas.... 
    Tiny, ja san uzela najveći broj skafandera i razvukla rukave koliko sam mogla. Obucem je a rukavici i nogavice dugačke ali njoj je toplo pa me briga. Imam i vreću na kolicima pa kombiniran ili jedno ili drugo jedino sad ovaj tanji skafander može s vrecom. 

Mi bili kod neurologa, subsprec. Neuro. Mi je rodica pa otišla ja. Ugl, HB, sve u redu. Ekg i uzv mozga su super. Sumnja na blagu hipertonicnost tijela pa bi da nas pogleda fizijatrice. Vadit ćemo krv i urin, pravimo mali sistematski. Prepala sam se svega a sad mi je kamen pao sa srca, sta kamen, stijena. 
    Mamasita sta ti se uznedalo... 

Ivchi ti si terapija..

Zamislite cure večer uz ivchi, mamasita i kolačiće, i sve nas na jednom mjestu... a da je nakon toga i odspavati...
    Inače, samo polazite, vozim od 18-te i ne mogu zamisliti drugačije..

nasdva
    18. Studeni 2016. 08:37

Pozdrav,
    Moj mališa ipak odspavao do 6:07, s tim da se probudio u 5:20. Dobio dudu malo mama mazila i zaspao juhu, ali ja nisam nema veze. Zato je prvo spavanje tek sad nakon kašice za doručak i punjenja pelene. Zaspao u sekundi ipak je 2,5 sati bio budan 

Kriszta mi ti imamo 3 kratka spavanja i jedno dugo od 2,5-3h

Nema Ivchi izgleda da si je našla novo društvo

nasdva
    18. Studeni 2016. 08:48

Imam super recept za američke palaćinke pa ako nekog zanima pišem.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.