Moje dijete obično odspava od 19-19:30 - 45 i onda ide u krevet u 20:30. Danas zaspao u 19:05 uspio se toliko razbudit u 20:15 da cviljuka dok sam ga presvlačila. Zaspao pijuć mljeko, spustila u krevetić zasmetalo mu svjetlo malo se namrštio i spava. Tko zna kakva me noć čeka...
Samo da ne počne s skakanjem i penjanjem po krevetima u 5 h.
Nasdva dobro ti onda Lovro spava noć ,ako odspava od 19h pola sata ili i više.
Moja odspavala od 18:15-18:30 i sad show.To je inače kasno spavanje,jer ona zadnje odspava do 17h. Još uvijek ne spava. Već smo odradili 5-10 min plakanje,dok sam ja pored pjevala. Mislim da sam pjevala,ali se nije čulo od deranja.Nakon toga se smirila,ali se počela bacati po krevetu. Evo sad već 15 min pjeva u krevetu (sebe uspavljuje) sad točno pola sata kako smo krenuli. Zanima me dokle će.
Cure ja cijeli dan imam operaciju zvanu nadji novog pedijatra pa vas slabo citam...pusa svima ako sam sta preskocila,neko puzanje il zub!
Jutreko!
Eto i nas, standardno buđenje u 6.
Vratila se ja navečer, Mia okupana i u krevetiću. Lijepo je tak :D
Jučer baš slabo jela, pa samo dva buđenja, još je i dobro.
Mamasita sretno s pedijatrom i fige da ga brzo nađeš! Sramota da ih uopće može biti manjka.
Ivchi i ja bi došla na tvoj stand up :D
Nasdva hahahhaha crnogorac mora odspavat prije spavanca, pa naravno ;)
Mi smo isto ko Kriszta, kako koji dan, zadnje spavanje do 4-5 i onda oko 6 kupanac i spavanac do 7.
Još uvijek se traži pa neki dan odspavala od 5-7, al svejedno zaspala prije 9. Ne zna ni ona sama kaj bi više hahha
Evo nas....
Tiny, ja san uzela najveći broj skafandera i razvukla rukave koliko sam mogla. Obucem je a rukavici i nogavice dugačke ali njoj je toplo pa me briga. Imam i vreću na kolicima pa kombiniran ili jedno ili drugo jedino sad ovaj tanji skafander može s vrecom.
Mi bili kod neurologa, subsprec. Neuro. Mi je rodica pa otišla ja. Ugl, HB, sve u redu. Ekg i uzv mozga su super. Sumnja na blagu hipertonicnost tijela pa bi da nas pogleda fizijatrice. Vadit ćemo krv i urin, pravimo mali sistematski. Prepala sam se svega a sad mi je kamen pao sa srca, sta kamen, stijena.
Mamasita sta ti se uznedalo...
Ivchi ti si terapija..
Zamislite cure večer uz ivchi, mamasita i kolačiće, i sve nas na jednom mjestu... a da je nakon toga i odspavati...
Inače, samo polazite, vozim od 18-te i ne mogu zamisliti drugačije..
Pozdrav,
Moj mališa ipak odspavao do 6:07, s tim da se probudio u 5:20. Dobio dudu malo mama mazila i zaspao juhu, ali ja nisam nema veze. Zato je prvo spavanje tek sad nakon kašice za doručak i punjenja pelene. Zaspao u sekundi ipak je 2,5 sati bio budan
Kriszta mi ti imamo 3 kratka spavanja i jedno dugo od 2,5-3h
Nema Ivchi izgleda da si je našla novo društvo
Sortiraj odgovore
Najstariji