Eto i nas, odrađujemo drugi spavanac, nadam se dužem, tak da tata bude na miru kad ja odem na kavu :D
Otpeljali svekrići urin nalaz kao tek u utorak gotov.
Mjenja raspored kak joj se digne... jedan dan ujutro spava pol vure, drugi dan 2h ujutro. Nemreš više znat kaj očekivat. I stanje bunosti ovih par dana se pomaknulo na 4h bez beda.
Danas niš ne jede, sve nekaj brljavi, a niš ne gunđa vesela je, jedino kašicu pojela, bile u šetnji i nakon tog zaspala nije ni mlijeka htjela. A jadna ona samnom nema sreće, čeka tu kašicu, prvo radim ne znam zašto juha mi ispala, bacim to radim novo- brokula, mrkva, tikvica ubacila i malo palente opet rijetko. Ubacila kruha pa tak pojela sve- rukama naravno. Ma baš mi dan od jutra naopak :/
Ljubavnika dakle ni za mene nema, cice nestale. Od četvorke došla na valjda dvojku, ne znam još si nisam ni nov grudnjak kupila pa hodam ko baba stara s mlohavim sisama u prevelikom grudnjaku.
Matematika, ajme meni to nikad ni išlo. Traume imam od brojki ahhahahah
Pitam se kolike ću instrukcije plačat za Miu kad dođe i to vrijeme :D
Mamasita čeka se zamjena ili? Kod nas isto kad krene u prvi razred prebacuje se kod obiteljskog lječnika, do tad je pedijatar.
Naravno da ne učim
Vidite ovo
http://www.index.hr/mame/clanak/savrsen-izum-za-period-dohrane-beba--bolji-nismo-nikada-vidjeli-/932493.aspx
Pa evo, isli mi popodne do dr. Uglavnom, radit ce jos 10ak dana, valjda joj teče otkazni rok. Nije ona bila danas jer je na putu pa joj bila zamjena neka specijalistica obiteljske medicine. Uzas. Otisla dole (kat ispod) do drugog pedijatra koji je bio u smjeni i on ju je brzinski pregledao. Kaze ne cuje nista, ponasajte se normalno i budite stalno vani. Eto. Meni bilo bitno da je poslusa. Al nema sanse da nas taj upise, kaze ne upisuje niti novorodencad, sve mu stopirali. Situacija u St je O Č A J N A. Nitko ne prima. Još par njih ima ić u mirovinu....ma užas.
Uglavnom, mala spavala jutors od 11.30 do 13.30, išli u dr, i evo tek sad zaspala drugo spavanje! Čovječe. Nikad ovako....Al bili smo vani malo prošetat, malo je nosali po gradu, al nema veze...Jede čak i ok s obzirom da je punaaaa sline.
Sortiraj odgovore
Najstariji