Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    poisonivy2604
    06. Studeni 2016. 08:30

Nasdva, cula sam vec to za margarin i koristim ga..hvala.. ;)

2016. 👩🏼
    2019. 👩🏼
    2023. 🧒🏻
    27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙

poisonivy2604
    06. Studeni 2016. 08:42

Mmmm..vi tu svasta nesto fino pecete..i ja se moram uhvatit kolaca i torte, muzu u utorak okrugli (30.) rođendan..
    A druga beba..ja sam uvijek za..bila mi je teska trudnoca, lezala u bolnici, i od pocetka do kraja smo se bojali hocu li iznositi do kraja...ali nekako sam zaboravila vecinu toga..muz nije, on je dugo pricao da necemo imat vise djece, ali sada vec lagano mijenja pricu ;)
    Moj ožiljak od carskog je ok..vec lagano blijedi, tanak rez..

2016. 👩🏼
    2019. 👩🏼
    2023. 🧒🏻
    27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙

TinyBabyToes
    06. Studeni 2016. 08:44

Ivchi uh kakav porod! Al nemre dva put biti isti scenarij ;)
    Ne znam za rez, al ne zvuči mi baš okej još nakon već pola godine??

Ih da gledam na trudnoću i porod, mogla bi tako do desete bebe, ali mislim da ću bit na jednoj bar za sad. Ok, na porodu sam rekla nikad više, al ne znam koja to nije rekla.

Poison polako uči, ubrzo će i to savladati! Do tad opremit se margarinom :D
    Jooj sve to i nas čeka uhh

nasdva
    06. Studeni 2016. 09:45

Baš ja htjela pitat za ožilhak od reza. Moj je na početku bio samo tanka crta, sad je crven često svrbi i ispupčio se i širi je. Kao da je nabubrilo, a svrbi za poludit, a kad se počešem boli.

nasdva
    06. Studeni 2016. 09:48

Help da ne tražim. Imam čaj od bijelog sljez korjen, stabljika list. Da li je to taj? Njega sam ja pila kad sam kašljala. Piše čajna žličica i 2 dcl vode. Da li ste tako namakale ili? I koliko često se kapa?

crna123
    06. Studeni 2016. 09:51

Jutro! Naravno da sam i ja morala ic citat uzasss..i ja bi jos bar jedno al isto tak ak ce bit ko ova trudnoca na cuvanju na 100 tableta i tak dug porod ne znam bas...i da nis se ne zaborave bolovi kad rodis bar ja...ja vidim kad kaka ima specificnu facu i zvukove odma isto prematam jer smrdi i da bas to ak u autu jbga u autu presvlacim..jesam ti ja rekla da ce sam najednom pocet se dizat :) to tak ide.. moja kad ima bose noge na krevetu ode na sve 4 i naprjed je da su to dva koraka al krece polako

• Audrey2016
    06. Studeni 2016. 10:49

Ma sta pišu da ne idem čitati? 
    Mmmm kolačići...... njammi....
    Za nosić sam čula domaću mast u gazu, preklopiti pa na prsa bebi preko noći. 
    Sljez, korijen u saljicu preliti hladnom vodom i da stoji par sati. Kapati po potrebi u nosu, po par kapi... a ako će pitu bebac, onda u bočicu i u vruću vodu bočicu i ugrijati.
    Rez mi se crveni sve do pred par dana, sad se smanjivati.... ako se puni crveni, octeniseptom pa nekom kremicom mazati, ja sam contratubex čini mi se....pogledat ću ako treba i kantarionom, što češće to bolje.

Halila
    06. Studeni 2016. 10:51

Vidim da nas ima više s krasnim porodima. Meni su još u bolnici rekli da nejdem odma na još jedno dijete jer "ne znaju što mogu očekivati nakon svega". Ako i odlučimo još jedno, to će bit za par godina. Čitala sam da ako imaš jednom rupturu, da ćeš ju vjerojatno imat i drugi put, a to mi se baš ne da. 😨

Tiny bravo za Miu! Eto vidiš, ne da se njoj ići redom i po malo, ona kad krene, onda odma dvije tri stvari savlada. 😁

Ne znam više koliko nas je tu sa stare teme, ali jako često se sjetim naše Doris. Jel netko u kontaktu s njom? 

Što se novosti tiče, Iris se jučer uspjela dići na noge. Pokušava već neko vrijeme, jučer joj je uspjelo. Krenut će i kod nas veselje sad s padovima. Uf uf! 

Kriszta i Nasdva, ma ima vremena još! Moja frendica prije tri tjedna rodila prvo dijete, s 34 godine i svakako planira još jedno. Sve se to stigne, nisu to neke godine. 

• Kriszta
    06. Studeni 2016. 11:13

Tiny tvoja Mia je krenula u akciju. Bravo! Eh sad će biti svega..hahaha

Svaka nova stvar,svaki novi pokret,rijeći...sve to tako lijepo! Stalno ju snimam.Trebamo uspomene. Ali opet,na slikama nigdje me nema. Morat ću počet sa selfie-jima.
    Neki dan je bila sestrićna Mijina. Mala ima 3,5 godine i priča ko velika. Svaki put kad krene nešto pričati Mia se pukne smijati. Ali onako glasno,kao da će se ugušiti od smijanja. Mala ništa ne konta,stane,pa ponovno krene pričati,ova ponovno vrišti od smijeha. Tako jedno 10 min,tako da na kraju smo se svi već crkavali od smijeha. Naravno da sam to snimila

Nasdva 2 dcl vode sipaš gore,ako će piti,a 1 dcl za nos. Ostaviš najmanje 2 d+sata,pa procijediš. Kapati najviše 5 puta dnevno.

Poison  sjećam se da je tvoja trudnoća bila teška i rizična,nisu to lijepe uspomene,ali stvarno čovjek to s vremenom sve zaboravi. A ne mora ni značiti da će se drugi put ponoviti sve.

Halila tvoj slučaj je ipak malo teži..ruptura..a nisam znala.da veće se onda šanse da će i drugi put biti tako :(

Ja sam vas čitala mjesec-dva prije nego što sam se pridružila vama. Sjećam se Doris plakala sam dok sam njen post čitala. Ona je rodila sa 23 tj ili tako nešto ne?

Ivchi  uslikaj nam souffle. Javi da li imaju te male kalupčiće u Lidlu. Hoću i ja :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.