Jooooj. Doris. Svi smo plakali....
Ivchi kalupice nemas trenutno u lidlu al mozda bude sad oko blagdana.
Joj meni koliko teskih poroda, jeza me prode.
Kad se zbrojim super sam prosla,zato me i strah na drugo-da ne bi prosla to sta sam sad izbjegla.
Mene su trudovi ulovili u pol noci, al tak mi je bilo kao da su jaci menstrualni pa sam mislila da su laznjaci. I tak ja cijelu noc i jutro brojim uvijek isto na 10min. Sjedila pila kavu do podne. Vidim nece to proc, otusirala se, najela popila jos koju kavicu i tek u 5 popodne otisla u bolnicu. Dosla im tamo 8cm otvorena. Babice u cudu za provorotkinju 😂😂
Zapravo tek kad sam tam dosla i kad sam lezala na stolu za ctg me krenulo bolit za poludit.
Busili mi vodrnjak,dali malo dripa ker su mojo bili neki slabi i do 9 rodila. 😁 rodila bi do 8 da damenzi nike krivo glavu okrenula pa malo zapela u tunelu,rezali me, izokretali je i tak je zaradila onaj kefalhematom. I dalje ima kvrgu na glavi, srecom kose pa se ne vidi.
Teze mi je kasnije bilo kad trebas na wc a rez i hemici ubijaju.
Od zubica mogu imati proljev?
Danas ne vadi prste iz usta i sve grize, nervoznije al kad je zabavis kao da se zaboravi na bol.
I zadnja kakica je bas bila sluzava i rijetka. Ne vidim da ju nes drugo jos muci, pa sad ne znam sta bi mislila pd cega je pak sad to. Dal od sljive jucer il od zuba. Ne vjerujem da je pobrala crijevnu virozu. Onda nebi ni papala valjda?
Može biti od zubića.
2016. 👩🏼
2019. 👩🏼
2023. 🧒🏻
27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙
Crna smanjujete hrpu beskorisnih stvari ha? Kolica smo dobilo, prodavat mecu, jedino ih mogu poklonit. Jesi kupila kisobran kolica ili tek budes? Znam da si gledala ona iz Bubamare.
Kriszta preslatko!! Obozavam taj glasni smijeh 😁
I kod mene kamera, fotic stalno rade. Lagano vec moram brisat starije slike, puni se memorija a nismo jos ni godinu prosli 😂😆
Mamasita bravo za klopicu! Tikvicu izgleda svi obozavaju. Mia luda za njom.
Sad... banana!😂😂
Drzim fige da se crvenilo brzo povuce! Sta od tikvice tak puno kaka?
Da da kupila sam nakraju kisobran. Tj ko kisobran nisu klasicna obicna. Uh da meni od tikvice kruske i palente puno kaka
Nadam se da je onda zbog zubića. Još je jednom ali malo kakila, isto mi vuklo na proljevasto..
Crna a super za kolica! Lijepa su mi ta! Kako se Kiari sviđaju?
Kod nas tikvica prođe normalno, ništa ekstra kakanja. Krušku i palentu onaj dan odbijala, pa sad ne znam kako bi bilo :D
Vidim.. idući tjedan će biti gužva u Lidlu, malo za kuhinju, malo za bebe ;)
Primjetili smo ova dva dana kad ju kupamo onda se svrbi po trbuhu?? Oko pupka najviše. Ne vidim na koži nikakve osipe i sl. Jel to novi neki tik ili se trebam zapitat (sad sam se zamislila da nije to povezano s proljevom)??
Postajem pravi hipohondar.. :P
Novo šta radi..lagano prima stvari u onaj kako to zovete "pincetni hvat" mrvice po stolu uglavnom tak naganja. I danas je "vozikala motor", legne si na leđa, ruke u zrakko da volan drži i prdi s usnama. Pa se smije. Pa opet prdi. Kak se ona lako zabavi.
I meni su ta jedino bila ok kolko tolko mada sam htjela univerzalnu boju nakraju ljubicastu tamnu ah... voli dok se drnda al nemoj stat.vidis svaki dan sve vise fora :)
Mi od danas sama se posjedne s trbuha i pocela je puzat sa svih 4 tri put zakoraci i pad i tri put i pad sad definitivno nema ostajanja sama osim na podu
Sortiraj odgovore
Najstariji