Mamasita zašto silikonski kalup za muffine?
Ja imam obični,taj ne može?
Ahahahaha odma sam i ja morala na trudnice. Sapunica cijela. 😂
A kad smo kod grah salate, ja volim dodat i malo paprike, a umjesto octa limun. Bučino ulje obavezno, bez toga ništa. Hmmm dugo to nisam jela, morat ću uskoro složit.
Recepti su vam super, ogladnila sam odma, a nije baš da bi mi bilo pametno sad jesti. 😥
Inače, povremeno me ulovi nostalgija kad se sjetim trudnoće i tako to, a kad Iris ima dobar dan, čak pomislim da bi još jedno dijete. No, ne još, ali jednog dana. Ozbiljno razmišljam o tome da napravim neku video kompilaciju najgorih i najcendravijih dana pa da si to pogledam jednom kad ozbiljno počnem razmišljati o još jednom djetetu. 😂
Ma u onaj pleh za muffine (s 12 rupa) ja stavim silikonske male kalupiće (iz Lidla ako je netko kupovao nekad), čisto zato jer iz njih ispadne souffle, a iz onih papirnatih moraš čupat. Možete vi sipat smjesu i direkt na namašćen i pobrašnjen pleh...svejedno. Meni najjednostavnije u ove silikonske. Zato sam rekla. Al obožavam kombinaciju ovog vrućeg tekućeg soufflea i ledenog sladoleda ili šlaga. VRH
Inače, nama danas pelena ostala možda 15 minuta pokakana. Ajme. Crvena, jadnu ju peče, vrišti....jedva je smirim nakon prematanja. Mažem sudoom....Molim Boga da joj bude bolje malo....AH te kašice...čim krene nešto osim mlijeka, problemi s guzom. Tako mi bilo i kod maloga....stalno sam ga provjeravala jel kakao da ne bi nadrapao! Imaju li vaši tih problema?
Halila naravno da ćeš na još jedno dijete. Iris ti je predobra, a bit će i drugo takvo, to su geni.
Ja navijam!
Gospon spava a ja da prokomentiram što ste sve napisale.
Ja sam radila muffine bile muževe sestrične, a to mi najbrže i uvijek uspije. Imam bazni recept i onda unutra ubacujem što imam pri ruci danas čokolada i krupno sjeckani bademi.
Zvala ujutro svekrva da će doć oko 3-4, pomislim super to mu je poslje ručka i onda je ponovom dugo budan. Došli u 6 i nešto taman on zaspao oni na vrata. Ali sam ja bila pametna pa sam ga stavila gore u sobu na spavanje.
I on si mjenja raspored već nekoliko dana svaki dan drugačiji.
Kad mu je prvi put procurio nosić jako je slinio i odmah zubi. Prošlo od toga više od mj dana i dalje smo krezubi. Pa opet prehlada. Sad mu uz nosić i slini, a glupo mi govorit zubi.
Da li bi mu desni trebale bit napečene i crvene? Meni ne izgledaju drugačije.
Naravno i ja sam išla čitat. No coment.
Kriszta kako je lijepo narasla. Nadam se da će brzo ozdravit. Papat će opet kad ozdravi. Sad si je malo stvorila zalihu za zimu.
Mamasita odlično za dadilju, ne čini mi se puno novaca. Nadam se da će ju Paula brzo prihvatit. Koje ste vi papalice. Ja imam vegetarijanca čim se osjeti piletina neće kašicu jest. Mi s guzom nemamo problema otkad koristimo samo Bambo pelene. A kad se usere odmah ga moram premotat jer on ništa neradi s punom pelenom. Neće sjest ako jede i pokaka se neće nastavit jest dok ga ne premotam, tako da nije još bio dugo pokakan. Čak smo se u autu prematali kad smo išli s groblja. Fina guza ovo moje dijete.
Poisonivy uskoro ćeš imat hodačicu, do tad kacigu na glavu. Kad se lupi namaži margom nema masnice, provjereno.
Tiny došla ti na svoje s rasporedom u stanu. Ispada da će nas popravak malo manje koštat bit će za poklone.
Halila ja bi definitivno još jednu bebu htjela da pišulinac ima sestru ili brata. Iako znam da ja te stvari nemogu planirat i njega smo čekali cijelo desetljeće. Imam plan kao idem radit 3 mj da si popravim prosjek plaće pa opat na čuvanje trudnoće (što mogu jer mi je posao takav). Ah snovi...
Ovoliki post i zaboravim komentirat recepte. Volim peć kolače i općenito isprobavat nove recepte. Božićni kolači kod mene znači mađarica za muža i hrpa različitih keksića.
Nasdva tako i ja muffine, imam bazni recept i dodam svega i svačega..najviše volim lino ladu i/ili bananu kombinaciju ili sir (philadelphia ili milleram)+marmelada..i stvarno jako brzo gotovi.
Punim ih sa pudingom isto. Eto sad bih opet jela.
A što se bebe tiče,ja sam već u godinama ( 35 god) ,ali bih svakako prvo malo radila,pa poslije još jednu bebu,ako uspijemo.
Sortiraj odgovore
Najstariji