Što se tiče poroda...smatram da moj nije bio težak ,ali je jako bio bolan.
Mogao je biti savršeni porod,da sam prvo imala trudove..ali kod mene je prvo plodna ošla,pa su me stavili na drip ( stimulator,kako oni uljepšavaju). Pa su mi bolovi bili strašni,ali je sve trajalo samo 3,5 sata.
Doktori su mi govorili,da računam da ću barem 15 sati rađati,jer nisam baš imala bolove. I onda je došla smjena,stavili me na drip i dva sata nakon dripa sam rodila. Već sam na sve zaboravila.
Sama rjec ruptura je jeziva a ne zelim ni znat kak boli...ja sam mislila da cu umrjet na tom stolu ja sam bila 8,5 sati na dripu prestrasno zato me i strah sljedeceg. Kakva kisa blesava nikud se nemre :(
Da, drip... ni ja ga nisam izbjegla. Iako mi trudovi na dripu nisu bili jači od mojih, ali moji me nisu otvarali. Krenuli su oko 18 sati na dvije minute, a u pola 7 ujutro su mi dali drip i u 10:14 rodila. Babica mi je stisnula trbuh pa je valjda malena prebrzo izašla i tad je sve puklo iznutra i izvana. Na vizitama su se doktori lovili za glavu. Ali prošlo je i vrijedilo je. 😉
I kod nas kišurina. Fuj!
Moj porod, budući je bio planirani carski, neznam što su trudovi. Ali mi je na operacijskom stolu pozlilo pao mi tlak, poslje sam rigala. Operacija u 10 u 10:10 ga izvukli tek u 14 sam bila dovoljno dobro da mi ga donesu. Poslje alergijska reakcija na analgetik jer naravno nitko te ne sluša iako svi pitaju za alergije. Tjedan dana poslje bila još sva natečena uopće nisam ličila na sebe.
Ali nadam se da će idući bit bez komplikacija.
Kod nas trenutno sije sunce izbacila sam dečke van, a ja luftam. Pekla si lepinje jutros i naravno uvijek u taviimam zagorenog brašna po kojem smrdi cijela kuća. A tu je luk.
Moj porod je bio carski, iako je trebao biti planiran, na kraju je bio hitan, jer je Stela od početka silila van, pa nije htjela ni na kraju popustit. Dobila sam trudove i otvorila se 5 prsti par dana prije planiranog, nije se imalo što čekat. A doktori su to i očekivali, jer čim su mi skinuli šav serklaže rekli su da možda još večeras rodim (u šali više) i stvarno me tu večer lagano hvatalo, al spičili oni meni normabel i poslali me spavat. I drugo jutro ista priča. A bio vikend. Pregled pokazao otvaranje i odma na hitan carski. Ja mogu reći da mi je sve prošlo tako brzo i bilo gotovo prije nego sam se stigla snaći. Stvarno porod za poželit.
2016. 👩🏼
2019. 👩🏼
2023. 🧒🏻
27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙
Mislila sam da do rupture dođe,ako je beba prevelika. A da je babica kriva...grozno!!!!
Mogu misliti kako je to bolno.
Nasdva planirani carski? Nikad mi nije bilo jasno kako to ide..koji su razlozi,da bude planirani? Naravno ako želiš o tome.
Malena još uvijek ne može kroz nos disati,ali mislim da će sad polako ići nabolje.
Sinoć je vrištala kod inhaliranja.danas ujutro dali joj igračku,pa onako,nekako smo to odradili.
Masku ne stavim/naslonim na lice,samo ispred,da para ide na nos. Tako mi je rekla i predijatrica i farmaceutkinja.
Nasdva kako lLovro to podnosi? Kako je bilo na početku?
Sjetim se Doris ponekad nadam se da je dobro.
2016. 👩🏼
2019. 👩🏼
2023. 🧒🏻
27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji