Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    TinyBabyToes
    05. Studeni 2016. 17:04

Eto i nas, spavanac treći po redu. Sve je izokrenula, niš ne znam više šta kad slijedi
    Kašice baš slabo ova 3,4 dana, ne znam zašto. Ajd sad je pojela pol tanjurića šljive, jabuke i banane. Sam da joj bananu uvalim u ostalo voće može proć, ovak ne. Čudna biljka.

Napravili pravi razmještaj po stanu da napokon damenzi ima svoj kutak za puzanje a da se može normalno hodat. Tatin komp smo napokon premjestili u drugi kut, mama hepi :D

Pa malo svekrići navratili, mama i tata pobjegli odmah na kavu

Ivchi izlistaj katalog skroz do zadnje stranice, na zadnjoj je akcija za bebe. Valjda je u tom problem?
    https://issuu.com/katalozi.net/docs/nepreh_48746f46148414/11?e=0
    Ili otvori ovo (ako bude htjelo?)
    Ih ljetnica tamo ima tone, di neće ispisat tisuće strana :D

Mamasita pa onda je super cijena dadilje. I još da ti može uskočit kad ti zatreba.
    Piši kako god ti je lakše, bitno da nam ti pišeš ;)
    Ja inače otvorim jedan prozor odakle sam zadnji put stala i tu pišem, a drugi tab onda listam dalje stanice umjesto da pamtim
    I bravo za papanje! Papalica je to, samo je morala malo zafrkavat hehe

Vidim svi ste na luku hahahahha. Rekla sam mužu da ćemo sljedeći put i mi probati. Jesti će se ćevapi na veliko tada sve mi se čini :P

Kriszta ne brini se za kile, bude ona to nadoknadila čim je popusti malo, ni moja nije htjela jesti kad je bubina bila. Vi ste me tješile da ni mi ne jedemo kad smo bolesni, pa eto...nastavljam i ja sad tako tješit :*
    držim fige da prođe čim prije i da opet idete u šetnje okolo!

Kod nas grijanje prije nje uvijek slabo radilo, ja zimogrozna a muž stediša. Palila samo kad on ode na posao :D
    I onda kad se Mia rodila sam mu rekla da bebe moraju biti bar na 24 stupnja, jadan je pregrmio pa palio grijanje. Sad palimo ipak jer je ona na podu, koliko god toplo u stanu ipak imamo pločice na podu pa bude hladnije. Danas sam joj baš stavila i pidžamu bez rukava preko bodija još dok je na podu, pa kad ide spavat skinem pidžamu da se ne prekuha. Ah kompliciram ga...

TinyBabyToes
    05. Studeni 2016. 17:12

E škicam malo ostale teme, i sad škicnem trudnice proljetnice da se malo prisjetim kako je bilo tada a tamo prava telenova. Forum je zakon, šta će mi uopće serije prava žena i sl

Ludih ljudi stavrno ahhahahahah

• Kriszta
    05. Studeni 2016. 17:19

Daaaa.. super je dobila za malo više od mjesec dana.
    Još uvijek je sitna,ali ima lijepu težinu. Ja zadovoljna. Ali je ona zaslužena za to,kad sve voli papati i jako je lijepo jela sve(uključujući i mlijeko) zadnjih mjesec dana. Ja joj samo kuham :)

Isto mislim da je prehlada povezano sa zubima. 

Ivchi mileram tortu obožavam ili običnu voćnu sa breskvama.Ad od cokoladne mi je nutella torta naj-naj..eto,ne znam što voliš,ali možda ti se svidi nešto od nabrojenog.Ako ne želiš tortu,nego kolač koji se ni ne treba peći,onda imaš one super jednostavne sa pudingom/grizom i keksići umjesto biskvita.
    Baš si morala o kolačima!!!!
    Ili ako ne želiš kremasti kolač onda osinje gnjiezdo ili torta od palačinki (nemam pojma kako se to zove) .Htjela sam ispeći kolač sa jabukama,ali malena takva bubana očekuje moje ruke 

• Kriszta
    05. Studeni 2016. 17:27

Poison Stela izgleda da će uskoro okolo trčkarati. Ova moja ni čuti za noge,a kamoli stati. Sve radi ali neće na noge nikako! SJedi pa se diže na koljena,nikako na stopala/noge. Penje se na jastuke,pa se prevrne..pa leži,pa sjedne ,malo se namuči,ali sve hoće. Na noge ne želi i gotovo! Pa prohodat će kad tad...možda kao nećak sa 15 mjeseci,nema veze,dotad će pod biti blistavo čist :D

mamasita4
    05. Studeni 2016. 17:31

Tiny, i ja sam škicnula malo ove proljetnice buduće (mala spava)...pa ove stvarno nisu zdrave...telenovela kako si rekla!

mamasita4
    05. Studeni 2016. 17:31

Ivchi, čokoladni souffle mi je najdraži i najbrži! Ako oćeš recept - piši!

• Kriszta
    05. Studeni 2016. 17:32

Evo sad ću ja ko Mamasita :))))
    Tiny tako je meni Mia odbijala papati prije nego što zub krenuo. 
    Sad isto odbija,ali me pedijatrica baš pitala za to jučer,rekla je da računam na to,da će odbijati hranu. A opet meni se čini da sad u isto vrijeme nju muči prehlada i zubi. Uzela neku igračku i zagrizla,kad je počela vrištati mislila sam da je pala i razbila se.Kažu da zub boli dok se ne izbije,ne<?

Joj Ivchi sad sam gladna..jela bi i grah salatu i kolač :)
    Grah salatu jako rijetko pravim. Prvo nisam zbog mame,a sad zbog svekrve. Nikako da više živim svoj život,kako želim.  No,kako i s čim vi to pravite? Ajde da budemo proljetne coolinarke :D

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.