Ja volim i jest slatko i slano 😂😂
Mi prodali upravo nasu njihaljku hvala bogu sam bezveze stajala
Ja ti mogu reći za svoj planirani carski..koji je na kraju bio neplanirani 😉
Jer je malena bila na zadak, a kod nas u bolnici (Karlovac), je pravilo ako je prvi porod i ako je beba na zadak ide se na carski.
Za proslavu za vikend planiram peći sahericu 😍 muž nije ljubitelj šlaga ni krema baš, pa sam odlučila za nju..a i meni je finaaa 😉 od kolača najvjerojatnije lambadu..joj, ne znam koji još, imaš kakav prijedlog?
A za klopicu ćemo kotlovinu. :)
2016. 👩🏼
2019. 👩🏼
2023. 🧒🏻
27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙
Nasdva potpuno isto kod mene, crveni, uzdignuti, svrbiiiiiiii... i ni meni nije palo na pamet nesto kupit pa mazat, bas sam mutava.
Nisam nasla silikonske kalupe, kupila sam obicne. Al me muz uvjerio da bolje danas napravit samo muffine jer ne vjeruje da cu ja bas pogodit taj soufle :D
Boze kolko ruznih poroda, umjetnost je postalo rodit.
Poison mmmmm kotlovina... obozavam.
Ja kad pocnem prodavat sve sta mi ne treba, postat cu pocasni korisnik Njuskala.
Da bar ima nesto magicno za brisanje oziljka ja sam dobila par strija na trbuhu ne znam dal se isplati uopce kupovat ista za mazat. Curke jel mislite prodavat kolica? Ja sam bila za a sad sto vise ide vrijeme ne zelim a ta imam za po doma 3u1 jer su teska.
Ma kakvi... samo onaj laser ti moze strije rijesit i malo se daju poboljsat dok su friske kremama. Ja isto dobila tri-cetiri male i kratke iznad pupka al me ne diraju uopce. Vise mi ide na jetru taj trbuh koji je jedan dan ravan, onda kad pojedem nesto sto napuhava ko da sam u petom mjesecu trudnoce.
Pisale ste o guzama, nasa se malo zacrveni nekad al bez pristica i nis ga ne smeta. A kakac ga ne smeta ko ni crno pod noktima. Taj bi mogo bit usran cijeli dan. Dapace, zadnje vrijeme bi volio bit usran cijeli dan jer izgleda nema vise vremena za presvlacenje. Zakasnit ce na nosanje po stanu valjda.
A ljudi moji,maloga sam radala 22 sata. 22 sata. Od toga otprilike 10 sati na dripu. Od toga 6 sati tiskanja. Da. Tiskanja. Mali roden na vakuum. Ja imala epilepticni napad 10minuta nakon poroda. Ja na intenzivnu,mali na neonatologiju. Gorak okus nakon cijelog iskustva. Iskreno,odlucila sam se "osvetit".
I osveta je bila slatka,najsladja. Odlucila sam cekat da se mala odluci sama kad je vrijeme. I ispalo super. Prirodno,bez dripa,bez sivanja i pucanjaa,2 sata u boxu. Bolilo naravno al nemam pojma koliko. Mislim sve sam zaboravila. Poslije poroda setala do sobe,nikad se bolje u zivotu nisam osjecala.
Nemojte se bojat ako ste imale ruzno iskustvo. Ko kaze da ce se to ponovit. Samo se vodite srcem da li bi htjele jos djece ili ne. Ako ne,ok. To je u redu. Ali mi je bas zao cut da zbog negativnog prvog iskustva netko ne zeli ic na drugo. Drugo su medicinski razlozi,ako netko bas ima predispoziciju za neki problem i to....to je drugo....
Eto. Moja prica...nakon drugog ne znam uopce kako sam ziva izasla s prvim...al jesam. HB.
I evo,drugi put milina od poroda.
Ivchi,souffle ti ne moze 'ne ispast'. Samo ga peci na ko zagrijanu pecnicu samo 8minuta
Mi danas papali tikvicu prvi put. I stavila joj malo rize. Smazala sve. Bas sam bas sam sretna s tim.
Iako jadnica place stalno kolko je guza smeta. Provjeravam je stalno,mazem sudoom,al i dalje crveno ajme. A kaki nonstop. Danas vec tri puta. A da joj dam nesto da je zatvori hahahahahahaha.
Sortiraj odgovore
Najstariji