Jutro Mamice.
Otpratih muza na operaciju upravo. Otiso sredit ono svoje koljeno. I morat ce za mjesec dana jos jednom. Mi se budili standardno u 7,jos se malo izlezavamo,paa idem maloga otpremit u vrtic,dida ga vozi. Ja sama s malom cijeli dan. A vani ajme. Pojma nemam sta cemo radit. A otisla bi do lidla po onaj ostrac nozeva,to mi jako treba. Vidjet cemo. Pusa svima!
Hellooo :)
Mi se budimo standardno u 7, ide spavati između 9 i 10, budi se 2-20 puta nocu, sve je lutrija.
Kriszta, mi smo inhalirali 2 puta dnevno 2,5ml obicna fizioloska, aspiratorom cupali smrkljice 3 puta dnevno i odmah kapi nakon toga stavljali. Ako ne koristite kapi mozes ujutro i sinomarin. Bitno je samo da kvalitetno pocupas smrkljice van (5ml sam trosila po jednoj aspiraciji). Jel ti pokazala sestra kako da napravis to? Jer ja sam to ofrlje radila dok mi nije ona to pokazala.
Isto je spavao na leđima 3 tjedna iako od rođenja nije na leđima proveo valjda sat vremena sveukupno! Cim ju nđes u drugoj pozi znat ces da je dobro :)
Ja imam jedan jako fini recept za prhku torticu s malinama (bilo koje voce u biti prolazi) i super je jer navecer napravim tijesto i dan kad dolaze gosti gotova sam za 10 minuta. Ako tko voli prhka tijesta i vocne kolace, tipkam ;) jos kad uz to napravim lemon tart, njam njam. Ali prolazi i sladoled! Ili nista...
A taj souffle, mislim da imam isti recept za lava cake (samo smanjim na 80-90 g secera jer mi je sve to preslatko), radim u obicnom kalupu za muffine, stavim samo one papirnate kosarice. ali dok sipam smjesu userem pol pleha pa sve moram ribati kasnije
Pretvaramo se u ocajne kucanice ovdje hahahahah Iduca tema pranje podova?!
Nego, isla sam normalno i ja citati onu temu, ko kakva baba, moram sve znat. samo cu reci: dafuq?!?!?!
I da, zato sam palila laptop pa zaboravila napisat Inhaliramo uz einstein baby - hipnoza!! Mamasita, mislim da si ti to preporucila, klanjam se!! Probaj, ima onaj neki na mozatrovu glazbu, 26 minuta, uziva!
Buduci da djecju maskicu nema sanse da stavimo bez da ju pokusa pojesti ja ti stavim nastavak za usta i drzim mu to pod nosom. Bolje ikako...
Jer sad nije jako šmrkav i pomaže mu luk ok spava. Prošli put sam ga ingalirala 2 x prije dugog spavanja i navečer.
Sortiraj odgovore
Najstariji