Obožavam grah salatu i isto ko Ivchi... bučino ulje!
Slaba sam kuharica, samo brzinsko i to je to. pa bolje da nikakve savjete tu ne djelim :P
Nisam imala nikak priliku sama kuhat a da mi netko ne skače nad glavom kako da npr. zrežem luk i sl. bedaste savjete pa sam onda skužila da je najbolje izbjegavat kuhinju. Mir u kući.
E tek sad kako smo sami mogu na miru kuhat. I baš muž komentira jučer kako mi jelo koje prvi put napravim ispadne bolje nego nešto šta sam radila već milijun puta :P
Jedino me kolače neće nikad vidit da radim... ne volim ih jesti pa onda nisam ni radila... previše mi to posla
Kriszta ma moguće da je i prehlada povezana sa zubićima. Tako smo zaključili ;)
Manje papaju kad ide zub, manje kad su prehlađeni...eh... kad će jesti???
Al zbilja, nemoj se brinuti za kilažu, nadoknadit će ubrzo sve. I moja je i dalje sitna i nije bucka, baš je onako fit i dugačka.
Neki dan smo stali na vagu s njom, ako vaga ne laže preko 7kg jesmo :D
Sad sam ja ko Mamasita :D
Ovaj vrag još soava??? Sad si je pak promjenila duži spavanac od 4 do 6 popodne! Muž ima ideju da čim se zbudi kupanje i spavanac, ja sam na ideji da se igramo i izmorimo pa onda spavanac... tko je u pravu pitanje je sad :D
I nova fora koja traje već tjedan dana. Neće pojesti mlijeko prije spavanja??? Npr. jučer.. jela zadnji put u pol 4, na spavanje je stavili u pol 8 i neće. Jedva pojela 50ml. I onda mi se zbudi u 11. Ne znam zašto neće navečer? Nije premorena a trebala bi već gladna bit?
Nije još baš fora taj novi ritam
ČOKOLADNI SOUFFLE
4 jaja
160g brašna
200g crne čokolade
120g šećera
1 margarin
Margarin i čokoladu istopiti na pari.
4 jaja umutiti sa šećerom.
U jaja dodati istopljenu smjesu.
Dodati brašno.
Stavljati u silikonske kalupiće za muffine.
Peći samo 8 minuta na 220 stupnjeva (zagrijana pećnica).
Unutra ostanu tekući, to je normalno. Ja ih jedem sa sladoledom ili šlagom....naravno, dok su još vrući.
Bude mi nekad previše smjese pa ispečem samo par komada a ostatak stavim u hladnjak, pa sutra imam opet vruće souffleiće, samo ih ispečem 8 minuta....SUPER!
Hahhahhah koja komedija :) procitala zadnjih par strana...
Mamasita bas imam u onim kuponima za spar popust na kalup za muffine i bas sam trazlia razlog da kupim. Hvala do neba :) mislim da cu to sutra.
Joj mileram torta, dobro si me sjetila... Obozavam i kazu svi nije komplicirana al meni ono dolje ko kamen ispadne... Mozda bi mogla s obicnim biskvitom dolje probat il s keksima... Ocito ne znam zamijesit kak spada.
Grah salatu samo skuham grah, narezem luk na kockice, soli, malo vise papra, bucino ulje i ocat... Ma super mi je to, meni to obrok.
Sortiraj odgovore
Najstariji