Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    TinyBabyToes
    06. Studeni 2016. 07:14

Kak ste spavali? Jesu bolje nosići?

Dama se jučer probudila u 7 tek. Malo se izigrali, vidim da lagano trlja okice, obavili kupanac, jesti opet nije htjela prje spavanja, zaspala odmah.I samo jedno buđenje u 3, popila čaja i sve do 6 :D
    Ne pamtim kad je bila ovak dobra noć

Kriszta sretnih velikih 8mj! Velika curka!
    Za drugu bebu... ne razmišljajte o godinama, naravno da se stigne! Stare niste ;)

Dal ćemo mi na drugu bebu ne znam, kad nas netko pita odmah kažemo veliko ne. Kak je ona donekle dobra beba strah me da druga ne bi bila užasna hahahha
    Možda jednog dana kad financijska sitacija bude još bolja i kad zaboravim ove početke, vremena još imam, tek ušla u tridesete ;)

Nasdva i moja je čistunka šta se guze tiče! Kad se pokaki okrene se na leđa i ne radi ništa. Ne želi pune pelene gmizat okolo. Kad vidim da je duže na leđima i noge u zraku znam šta je, ne trebam pelenu ni mirisat :P
    p.s. i super za poklone hehe
    Zubi... trebalo bi meso biti otečeno. Kod Mie nije crveno, bijelo je na te donje jedinice ali joj je natečeno.

TinyBabyToes
    06. Studeni 2016. 07:17

I da, počela se odizati o nešto. Jučer kad se probudila se u kolicima okrenula na trbuh i s obje ruke se primila za rub i odigla da bi vidjela tv.
    Kasnije dok smo se igrale se pokušala na mene popesti. Slabo još ide ali kuži foru :D

I puzanje će još malo. Počela je kvrčit noge i odizat guzu od poda, sam šta ne kuži da puzat treba prema naprijed a ne i rikverc :P

mamasita4
    06. Studeni 2016. 07:19

Evo mi od 7. Po ps-u. Iako je zaspala kasno,tek oko 10. Idem odmah mijenjat pelenu

ivchi87
    06. Studeni 2016. 08:19

A joj. Drugo dijete. Ja stvarno ne znam. Trudnoca mi je bila grozna, porod jos gori. I ne, nisam od onih koje kazu sve se zaboravi. Rijetki su za sad trenuci kad bi pozeljela odnosno usudila se na jos jedno ic. Al to bi definitivno bilo kad mi muz uruci 30 hiljada i kaze da je to za Podobnika. Da ne bi opet dosla na neki praznik u bolnicu kad samo oni po kazni ostanu dezurni. A opet... pa ne mogu valjda opet rigat pet mjeseci i ne mogu radjat od petka do nedjelje, valjda je to jedinstveno iskustvo. :D a i bebac je izaso savrsen pa je i to plus. 
    Kad smo kod toga, ako je neko na carski rodio, kako vam izgleda oziljak? Ja mislim da meni to izgleda ko da su mi ga mesari radili, crveno, ispupceno, osjeti se preko hlaca...

Idem sad u kupnju kalupa i namirnica :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.