Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mamasita4
    05. Studeni 2016. 14:06

E da, opet ja, haha. Ivchi, upravo sam ispekla ono tvoje čudo od čokolade i dok sam mutila, shvatim da ja već tako radim svoju čokoladnu tortu...isto isto....samo stavim u kalup od torte pa je okruglo. Hahahaha. Super je. Eno se hladi. Ručak u pećnici. Divota. Samo je vrijeme danas nikakvo ovde dole....jugo dere, glava mi se ljulja od njega....baš sam osjetljiva...di neće djeca bit.

• Kriszta
    05. Studeni 2016. 14:21

Evo kupili smo inhalator. Navečer budemo isprobali. Prehlada se kulminirala...jadnica cijelo vrijeme joj curi sekret iz nosa,pa ako ne reagiram na vrijeme ( cca svakih  2 min)  onda ona to popapa,pa slini ,a više ni ne znam,odakle šta joj curi. Kašlje na veliko, Baš je uhvatila.
    Bočicu odbija,tako da je opet dobila žitarice sa mlijekom na žlicu. Navečer je isto borba,ali nakon pola sata uspijemo je nekako nahraniti. U noći još nekako popije,neku malu količinu.
    Tako sam bila jučer sretna da ima 8 kg,samo da sad ne izgubi to.

Nasdva vaš ritam mi se baš i ne sviđa. Nadam se da će  i Lovro skužiti da nije baš cool.
    A to ti je tako sa djecom. Kod nas isto dolaze bratići,sestrićni njeni,poslije vrtića još. Šta ćes..

Mamasita skroz hoću komentirati za dadilju. Odmah iz prve našla super dadilju. Odlično. Cijena 20 kn je isto prihvatljiva. Sad ćeš onda moći na miru ići na posao. Hoće biti sa dadiljom,dok ne napuni godinu dana i krene u jaslice.? Ili duže?

A postove stavi kako ti paše. Nama ništa ne smeta,bitno da pišeš 

Halila
    05. Studeni 2016. 14:28

Mamasita, čitala sam o sooru pa vidim da ne mora po ustima imati, a ona ni nema. Vidim da sad i Ivchi tako kaže. Ne znam jel je ili nije, ali danas je puuuuno bolje već. Riješit ćemo mi to s bepanthenom.

• Kriszta
    05. Studeni 2016. 14:30

Mužev brat ima ovlaživač,koji ne koriste, kupili su zbog bebe. Tigex,pa će nam posuditi,kaže da ne kupimo,jer njima ne treba.
    Kod nas je sa grijanjem problem,što je puno toplije gore,nego dolje.. I ako smanjim grijanje,onda se svekrva smrzava. ovako mi gore hodamo u potkošulji,bez čarapa,meni paše. Volim kad je toplo,ali je suh zrak jako! Prozračim više puta. Ne vrijedi baš puno!

Halila
    05. Studeni 2016. 16:22

Još sam htjela napisati pa nisam stigla..
    Kriszta, držim fige da Mia brzo ozdravi! 
    I Poison bravo za Stelu! Još malo pa će ona hodati! 😊

ivchi87
    05. Studeni 2016. 16:37

Kriszta jos malo, vec nakon par dana bude znatno bolje... ma necete smrsavit, a bas ste puno dobili prosli mjesec, zaboravih prokomentirat. 

Mamasita pisi ti kak god. I bolje u vise postova, one tamo ljetnice nas deru za duplo a krenule par mjeseci poslije nas. Strasno :)
    I ja u okruglom radim. Imam tak super okrugli kalup da bi i kavu u njemu kuhala najradje. Mmmm dobar tek. Ja sve mislim sutra opet nesto zmuckat. Ako ima ko neki jednostavan a fini nek da prijedlog... (a da nije tiramisu i torta od sira, to stalno vrtim).

Nasdva, ima kod mene grah salate al bas sam nekako premalo luka stavila. Njami njami. Jos s bucinim uljem, to kod mene cesto na menuu. 
    Mi se sva sreca ne druzimo s djecom. Al ni to nas nije sprijecilo da skoro cijeli prosli mjesec budemo bolesni. Inace citala da povezanost prehlada i zuba je u tom sto im se jako smanji imunitet kad idu zubi pa pokupe svega vraga. Tako da mozda Lovro koji zubic izbaci sad.

Halila onda ce proc, valjda je samo od pelene... ja kad sam probala s onim Lidlovim mi se cini da je bila crvena guza. A mozda je bilo samo slucajno al nisam vise htjela. 

Mi drzimo grijanje na 24 i isto hodamo u potkusuljama. A kad je mali na podu a neda mi ga se u vise slojeva oblacit. Ovako mi jednostavnije. Doso muz na svoje, prije on uvijek frljio temp a ja smanjivala.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.