Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ivchi87
    16. Listopad 2016. 17:07

E tak i moj plače, viče MAM :DDD al nisam to povezala s mamom, mislim da to slučajno sklapa te slogove. 

Ovca je čudo. Po danu, po noći. Mislim moj je stvarno naviknut na ruke na najjače. Donesem ga u sobu, pustim harfu, 15 sekundi ga držim da ju gleda čisto da umiri nogice, stavim ga dolje na trbuh, kaže kme kme, stavim na kišu, dam dudu, 3 sekunde i spava :D 

E Mamasita ono šta si spominjala kolica/auto - kod mene isto šetnja uz more bi teško padala, mi moramo bit kraj auti da mu svijetle da bi mu bilo ok. Onda na skoro najprometniju cestu u gradu tu na Bolonju izađemo kad ga treba uspavat. Dijete voli ispušne plinove, neka mu. 

Tiny, ma super ti je i s projektorom, sve je to ista priča, samo kako kome... Bilo bi idealno da zaspu bez ičeg, al božemoj, ne može ni moj muž bez daljinskog u ruci. Svako ima svoj gadget. 

Danas kupila ergobaby, 15% povodom rođendana cityja, pa sam platila 713 kn. Skup mi je ali pametan vikend. 

Jabučica znači pali Mamasita, ajde super... šta ćeš poslije, povrće, žitarice? Ja danas kupila pastrnjak, žutu mrkvu (kažu da ta ne zatvara ko narančasta), amaranth i heljdu... Misla sam nakon povrža žitarice, pa onda na kraju voće ili ako nešto od namirnica neće htjet onda mu sljedeći dan s nekim voćem miješat...

ivchi87
    16. Listopad 2016. 17:15

Tiny super mi je stranica, kad prodjem sve namirnice cu te recepte upotrebljavat!

TinyBabyToes
    16. Listopad 2016. 17:51

Kaj god da sad melju jednog dana će sigurno vikat MAMAAAAAA 

Ivchi dobar vikend za tebe, loš za novčanik :P
    Jeste probali ergo? Kak mu se sviđa? Plan jelovnika mi se čini super!

Mislim da mogu reći, tj nadam se da mogu reć,i ali mi smo napokon krenuli jesti krutu hranu! Izgleda da od svega tikvice su joj najdraže! Skuhala sam rižu i tikvice, ja ne znam s tom rižom nikad pogodit količinu, uvijek napravim za cijelo selo :P Htjela sam malu količinu ali je ispao njen pun tanjur. Mislim si nema veze šta sad bacit ću.
    Ona je pojela cijeli tanjur!!! Baš je lijepo sjedila u onoj hranilici šta se prišerafi za stol, sjedila u njoj bez problema i otvarala usta, bez borbe hehhe
    Malo je zakmečala tražila je piti, dala čaja i nastavile dalje :D

Uh šta mi je sada pao kamen sa srca

• Audrey2016
    16. Listopad 2016. 19:41

Donji desni je izbio, mučilo je, nije kao grcici ali mučilo je.... slini ona i trpa rukice već dva i po mjeseca i zaplace odjednom....u zadnjih dva tjedna se baš dogodilo da jako zaplace, biće se uvrijedi i budilo je navečer od cca osam do deset odjednom počne plakati i suze niz lice.... 
    Mi smo probali rizine, proso, tikvicu,blitvu,batat, sad mrkvu i onda ćemo jabuku, krisku, pa ne znam.... bundevu,kapulu i tako.... papa koliko hoće a ono dvi tri žlice na početku.... ništa od toga....danas popapila 5 manjih mrkvica, bilo je još ali bilo me strah toliko mrkve za prvi put. 
    Mm isto jeczna uspavati i pomoći, samo što mu je posao kaotičan pa nastojim da popodne malo odmori, obično njih dvoje legbubpa zaspu i onda ja kad rucam eto me kod njih. 
    Hvala žene, ja sam plakala zbog zubica i sve obavijestila o tome 😄😄
    I jedva čekala vama reći a jučer išli u emmezetu, opet zbog kuhinje pa bila u žurbi. 
    Nama je projektor od pomoći isto...ima zvjezdice koje svijetle bpo stropu, medeki se okreću a White noise, zvuk noci i melodije.

• Audrey2016
    16. Listopad 2016. 19:43

Eto Tiny, krenule ste! Ja isto ne obadivsm baš to da se jede prije podne, to ksobzbog reakcije....A sta ja znam....
    A možda da pričekam s drugim obrokom još malo....sad kad ti je krenula šteta da možda je pretrpas pa,da opet ne bude htjela....

nasdva
    16. Listopad 2016. 21:02

Ma ne plače on mam on vrišti i zove mama već dugo. Muž i ja smo imali okladu tko će ga prije naučit, ja da kaže mama ili on da prska. Ja sam pobjedila, ali sam zaboravila u što smo se kladili

nasdva
    16. Listopad 2016. 21:02

Tiny postala Mia prava papalica.

crna123
    17. Listopad 2016. 00:02

Super tiny da je pocela papt eto sve na svoje dode :) nema pravila ni kod nas pojede 240 ak skuham griz sve pojede a to je zasitno i vec nakon sat trazi cicu i pojede i nju. Ja sam glumim ovcu njoj na rukama zaspi za 3min a u zadnje vrijeme prakticiram da se legnem ona na mene malo kao gleda tv i zaspi i tako najduze odsspava prek sat i pol. Danas je tak i probudila se u pol 7 i isla spat u 10 valjda je bila odmorna sta joj i fali svaki dan. A navecer legne popi bocu i malo zatreskam po guzi i spava ponekad uz bocu zaspi. Nova fora je ta da sjedi kraj mene cim ju posjednem okrene se vuce me i popenje se na mene i onda me drzi i stoji i skvici ko svraka. Mi imamo 3 obroka izmedu cica. Al kazem nema pravila ponekad nakon 15min trazi cicu iza kasice prek dana

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.