Mamasita taman htjela pitat al vidim da i Ivchi isto pitala.. jel kisela jabuka? Uzmeš one slatke jabuke? Moja je isto kiselu facu radila na jabuku ali prošla je.
Dala joj papati evo sad u podne, pojela je cijeli tanjur riža+mrkva+brokula Naaakon toga zalila sa još 70ml mlijeka. Dočekala i ja kašice heheh
Ivchi baš vas nos sad počeo zezat, ja pojma nemam, kakva ariana? :D
Sretno sa šminkanjem hahahhahaha
Nama prošli tjedan bila godišnjica ali kako je mala bila bubana i svekrići isto nismo mogli uvaljat ju na čuvanje za neku večeru koju je muž planirao. Ima da mi ju da sa zakašnjenjem
Ivchi a ovo za brata, kao da mojeg opisuješ hahahhaha
Ulazim u 30-te, buraz sad 23 bokte taj se sam ne zna snaći,smotan ko sajla, kak moja mama veli još uvijek je na sisi
Ahahahaha Ivchi i nama je sutra godišnjica braka i idemo na večeru. 😂 Pa sretna vam! Koja je to? Nama druga.
Crna bravo za zubić! Krenuli nešto ti zubi, a kod nas još ništa.
Jel vaši svi spajaju slogove već to tipa ta-ta, ma-ma, ba-ba ili? Jer moja je već mjesecima na brrrrr, gu, ge i e. Najviše viče "e" ili krešti "aaaaa". I to je sve zasad. Vidim da ste dosta pisale o tome, Nasdva tvoj već i zove mama pa me zabrinulo sad malo kad kod nas još nema pomaka što se toga tiče.
I da se pohvalim, skinula ja 5 kg u jako kratkom roku bez puno muke. Još 6 i presretna budem.
Kamikazee, kako ide vježbanje? Jel to ti sama doma ili teretana ili nešt drugo?
Ivchy nos mu i dalje curi sad su šmrklje već žute. Po noć se budio kad nije mogao disat j onda se doseli k meni. Bila sam sretna sinoć nakon 3 noći on u svom krevetu. Prerano sam se poveselila. Ja mu tu i tamo špricnem fiziološku, na to ne reagira. U usisavamo na ti se još uvijek dere. Kad kihne šmrklje mu izlete do brade i onda puše balončiće dok ne obrišem.
Halila super za kile. Podjeli kako? Nek te ne brine ti što ne priča svaka beba ima svoj ritam. Ja očito imam brbljivca
Ma to gugutanje i brundanje već mjesecima traje. Stalno čekam neki pomak pa nikako. Valjda će uskoro. Već smo utvrdile da ne vrijedi uspoređivati djecu, svako ide svojim tempom, a onda opet nešto pročitam pa se zabrinem.
Nasdva, sretnih vam 7 mjeseci! Nek brzo prođe ta prehlada, baš se muči jadan.
A kile... malo vježbanja, koliko stignem, dnevno možda desetak minuta i jedem manje porcije za ručak i večeru, za doručak jogurt i lanene sjemenke i upalilo je. Prvih par dana sam stalno imala osjećaj da sam gladna, a onda sam se navikla i sad je ok. Nastavljam s tim pa ćemo vidjeti koliko će mi trebati da skinem još ovih 6 kg. 😊
Stiglo mi danas rješenje za porodiljni. Dosta su brzi.
Sortiraj odgovore
Najstariji