Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Halila
    16. Listopad 2016. 12:25

Audrey jeeeej bravo za zubić bez puno muke! 
    Kamikazee prvo dizanje na noge na temi 😊😊😊 Napredno dijete! Bravo bravo! ❤

nasdva
    16. Listopad 2016. 13:10

Koliko ovaca pa cijelo stado već na temi 
    Imam i ja hrpu ovaca po kući, ali ni jedna nije Evan.

TinyBabyToes
    16. Listopad 2016. 13:41

Evo uspjeli smo jesti i u 11
    Pojela je cijelu bananu. Zgnječila vilicom nešto ja sama pa njoj u usta. Ona se zabavljala s korom od banane :D
    Mi ćemo odmah preći na dva kruta obroka dnevno. Nemam šta čekati s uvađanjem dva i ovak i onak nam je kruta hrana ko lutrija, nekad pogodiš nekad ne

Dala svekrva i blitvu i brokulu. Ali danas ćemo popodne završit tikvicu koju smo jučer započeli. Kupila sam malo veliku tikvicu hahaha

TinyBabyToes
    16. Listopad 2016. 13:45

Joooj uvijek hoću napisat i onda se zaboravim... Već dugo ona melje i glasa se kao delfin mali, i ide brrrr -brrrr i radi mjehuriće i  zaskvići da ti bubnjići puknu, ali sad je baš počela jako dobro radit slogove da-da, ta-ta, ba-ba i onda ga melje tako i smije se sama sebi. Baš ju to zabavi na duže vrijeme :D

Ma-ma nisam još čula, stalno je ta-ta.... znam da nema pojma kaj to znači al opet, pizdekica nebi ma-ma izustila

TinyBabyToes
    16. Listopad 2016. 14:33

http://www.roditelji.hr/beba/zdravlje-i-prehrana/osam-cudnih-faza-bebinog-razvoja/

I ova faza "bacanja na pod" nam je omiljena

TinyBabyToes
    16. Listopad 2016. 15:01

http://www.receptizabebe.com/2014/08/hrana-za-bebe-od-6-do-9-mjeseci.html

ne znam jel koja stavila ovu stranicu, al čini mi se zanimljiva ;)

mala spava već dva sata pa mama ima vremena zujat po netu i istraživat

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.