Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    TinyBabyToes
    17. Listopad 2016. 07:34

Crna baš to, eto pojela cijeli tanjur oko 5 pa je svejedno u 7 navečer pojela svoju porciju mlijeka ;)
    I jučer je baš lijepo pojela preko dana i još te kašice pa se svejedeno budila po noći 3x
    Mi smo isto ova dva tjedna ušli u tu foru da zaspi na meni. Ok sad kako joj je bolje nije tražila, ali ono dok je bila bubina popodne zaspi, zbudi se za pola sata uzmem ju k sebi, naslonim se na kauč ona na meni i tak si je odspavala još bar sat i pol. Skužila sam da voli to kad ju nešto muči. Tak je spavala i kad je bila ona faza grčeva.

Sad smo se HB vratili u normalnu pa ima prvo spavanje od pola sata i drugo od 2h u komadu. Više nema problema sa onim programiranim buđenjem od pol sata :D
    I danas mi je uspjelo uspavljivanje opet. Buđenje u 6, upalila napu, nunala malo i evo je još spava.

Audrey nisam baš skužila šta si rekla, misliš da sam joj previše dala? Ne znam, nisam je silila, kad je počela odmahivati glavom prestale smo. Ostalo je možda dvije žličice. Tako smo i dan prije, kad bi odmahnula glavom stali smo. Baš zato jer je lijepo jela i nismo htjeli forsirati više da ne bi povezala hranjenje s nekim maltretiranjem :P
    A bolje je davati nove namirnice prije podne, zbog reakcija, da. Ajde sve ovo što smo joj popodne dali je tak i tak već u ranijim pokušajima probala, pa bar koju žličicu tako da se nisam brinula zbog reakcije ;)
    Danas ću probat uz rižu i tikvicu pomješat i brokulu, to smo isto probali koju žlicu onu kupovnu kašicu. A sad probat ću i prije podne ako će htjeti...
    I ubacila sam dva obroka na dan jer se mi već skoro dva mjeseca borimo s hranom tako da nemam baš kaj čekati, bolje da joj dajem tako da se privikne više na to

• Audrey2016
    17. Listopad 2016. 07:55

Tiny nisam mislila previše nego možda da pričekam s drugim obrokom još malo.... uvođenjem mdeugog obroka ali sta kažeš vi se već dva mjeseca natezete pa.... bodi se pobsvom osjećaju 😄

nasdva
    17. Listopad 2016. 08:49

Glupi tablet!!!!
    Htjela sam napisat hvala Tiny

crna123
    17. Listopad 2016. 11:02

Imamo zubb!!

mamasita4
    17. Listopad 2016. 11:51

Crna bravo za zub! Pocele su bit zubate proljetnice haha.

Danas opet kisela faca na jabuku hihi, uvalila joj par zlica, al naucilo prase zatvorit usta. Sutra cu probat neko povrce, mislim butternut tikvu, ona je slatka, moglo bi proc. Ivchi kako ide vama?

ivchi87
    17. Listopad 2016. 12:37

Jede tikvu bas lijepo, al se isto na prvu zlicu namrsti i onda skuzi da valja. Jucer nije cicao od 9 do pol 3... ja presretna. Sutra cemo vidit sta ce s mrkvom bit... kakvu jabuku imas? Jel tebi kisela? 

Evo i Tiny je postala papalica :) ma znala sam. Ak ti kaka kak spada i svejedno pije dosta mlijeka ja mislim da nema razloga da joj ne ponudis dvaput na dan... sva ta pravila su tu da ih prilagodis kako ti se cini najbolje za nju. Kako Audrey kaze ja njemu ni ne dajem jest ujutro neko oko podne, nekako mi je normalno da dijete jede rucak prvo... 

Crna bravo za zubica, eto mozda je zato bila cendravica :)

Bas mi je gadno smrkav i kaslje zbog toga. Jedva spava. Dolazim u napast da uzmem onu arianu a inace sam protivnik toga jer sam od jednog neurologa jednom cula da to ne valja radit (iz istog razloga se ne vodi ni na cok djecu stalno). A ne znam, samo da mu jednom bar povucem sve, a opet, vjerojatno ce mu se napunit za kratko vrijeme i sta sam onda dobila... 
    Nasdva kako vama nos? 

Nama sutra godisnjica braka i idemo na veceru kad ga nacicam :) baka i ovca cuvaju malog. Probat cu se malo nasminkat ako jos znam, valjda si necu izbit oko maskarom. Kupila sam i puder za tu priliku i jako sam razocarana, uzela onaj max factor kaj je onako prosaran s bijelim jer mi djeluje bas prozracno a kad ono maska. Al ajd, mozda obrise sve bore. Majketi imala sam dvajst godina kad smo ja i muz poceli. Brat mi sad ima dvajstdve pa mi se cini da nije sposoban tenisicu na cicak zavezat a ja sam si i tad djelovala tak staro a bas sam klinka bila... eh, bas lete godine. Malo sjete za pocetak tjedna :D

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.