Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ivchi87
    15. Listopad 2016. 07:41

Danas kasica!!!! Imam domacu tikvu pa cu s tim pocet. 

Htjedoh jos rec za onu blitvu i smrzavanje: to vam je ko spinat, po pravilu se ne bi smjelo nit kuhat zbog tih metala... e sad. Popaj je ziv. Pametnom dosta.

TinyBabyToes
    15. Listopad 2016. 08:19

Jutro!

Popaj je živ hahahhahhah
    Guglaš kašalj a nađeš podatak o padanju hahaha

Svi cendravi, šta je to??? Baš su koma ovih dana... Jučer je ajde ona bila malo mirnija, nije bilo tolikog cendranja, hvala joj, malo me poštedila. Od podneva me zimica tresla i onda sam navečer zakurila. Popila neofen prije spavanja, preznojila se po noći i sad mi je bolje. Al ne vjerujem da će me sam tak pustit :P

Bile i izašle van na kavu ali nije joj se svidilo baš pa sam brzinski popila kavu da ne uznemiravamo ostale goste

Poboljšala se malo i s jelom jučer. Nisu još one velike količine mlijeka ali bar nije pola doze kao onaj dan. I tek oko 5 je htjela kašicu. Cijeli dan nudim i neće. U 5 smo pojele 130ml marelica+kruška kašice. Mislila sam da će se od nje israt ko grlica, ali još nije :D
    Tako da se valjda i to unormalilo.

Vreća je nas spasila. Jer bez nje pliva u kindaču, okreće se i završi na drugom kraju kindača i s nogama van rešetki. S vrećom se lijepo može okrenut s boka na bok kako ona najviše voli spavat. Nije joj problem okrenut se skroz na trbuh kad je u njoj. Malo joj je veća naravno pa ima mjesta i da digne noge u zrak ako želi :P

TinyBabyToes
    15. Listopad 2016. 08:25

Ah tate.... ajde ovaj moj se trudi. A sad koliko mu dobro ide to je druga pjesma. Onu večer ide on uspavljivat i dati jesti, za 5min me zove da dođem on ne može više. Pih uvukla sam dva dima tek. Dobre živce ima.
    Ali po noći se bar jednom ustane dat joj jesti.

Kod nas sam ja Ivchin muž Jadno dijete samnom ne može spavat na miru. Hrčem, škripim zubima, jedino šta se ne mičem s mjesta, kako zaspim tako i ostanem. A muž priča u snu svako malo i okreće se svaki tren i to sve škripi i trese tako da nakraju oboje imamo zabranu spavanja u istoj sobi s njom hahahhahha

nasdva
    15. Listopad 2016. 10:33

Pozdrav, 
    jutro ko i svako ovaj tjedan jaaaakooo bučno, samo sam ja još jučer i dobila pa me rastura i teče iz mene. Pa s tim su mi i živci tanji

• Kriszta
    15. Listopad 2016. 11:07

Danas smo krenuli sa novalac 2. Odbijala jesti,nudila joj od pola 8 do 10h,kad sam odustala i dala joj kašicu ,jer je već bila nervozna,koliko je bila gladna. Malena je ajme teška,što se mlijeka tiče. Jedva smo uspjeli preći sa cc na 1. A sad opet! Nije ni čudno,što dojenje nije baš bilo uspješno.
    Jeste Nasdva, Tiny vi prešli na 2? Možda ste već napisala,samo mi se promaklo. Meni se čini da je malo slađa ili? Probat ću na početku miješati,pa polako smanjiti jedinicu..

• Kriszta
    15. Listopad 2016. 11:24

Evo na rate pišem. Mamasita curica s tim kosicom je šećer! Preslatka je 
    Javi sutra kako je malena jabuku prihvatila.
    Ivchi i ti danas obavezno za tikvicu. Ja sam isto od povrća prvo ubacila tikvicu. 

Što se mog muža tiče,totalni suprotnost od mog tate HB.
    Hoće i pomaže. Naravno nema on u svemu osjećaje ko mama,neke stvari moram govoriti,ali uspavljuje i hrani ju bez problema,na svoj način.
    Malena se skroz navikla i na njega,ako je nervozna/pospana njoj je svejedno,koji će od nas nju uzeti. Gleda na tatu skoro kao i na mene. Naravno,tata je puno manje s njom,ali navečer je on hrani obavezno,(ako ne i popodne) dok se ja tuširam,nekad je i uspava dok ja završim,a nekad ja.          Ide s njom šetati... 
    Na početku sam ga morala puno više forsirati i prigovarati,jer on nije znao kad i kako reagirati na njene potrebe,kao tu je mama. Bilo je svega! ajme svega od mene! Ali se isplatilo.
    Mislim da svakom muškarcu/mužu treba govoriti šta i kako,ne znaju oni na početku kako treba. Samo ti forsiraj Halila.Ali sam i primjetila,da kako bebe rastu,tako se tate više uključuju. Ima nade za njih hehehehehehehe

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.