Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nasdva
    15. Listopad 2016. 11:50

Moj muž hoće s malim i odu u šetnju i povede ga sa sobom ako ide obavit nešto. Ne uspavljuje ga navečer, ali preko dana da. Samo je tako rijetko doma...

nasdva
    15. Listopad 2016. 13:15

Kristza nisam probala ni jednu, 2 malo drugačije miriši. Njemu je svejedno kad mu se pije pije i 1 i 2.
    Nas su počele mučit grudice u kašicama. Gospon je prestao žvakat, pa se svako malo zagrcne ili zjeva jer si i tako pomogne da proguta. Kad je bio manji je žvakao ili izbacivao iz usta grudice sad ne.

TinyBabyToes
    15. Listopad 2016. 14:42

Mi smo isto prešli na dvojku. Nan 2. E sad kad sam joj prvi dan davala nije ništa reagirala, kao da nije ni skužila razliku. Ja sam probala malo nisam osjetila razliku u okusu, osim šta je po sastavu nekako grublji prašak ali kad se smučka to se ne primječuje.
    E sad mi ovih ostalih dana jede puno manje mlijeka i sad jbga ne znam jel to zbog dvojke ili jer je ono bubina bila.

Čekam još neko vrijeme dok se skroz ne oporavi pa da vidim reakcije. Ako će i dalje manje porcije jesti onda sam mislila opet kupit jedinicu da vidim samo ima li razlike.

Vidiš nije mi palo na pamet kombinirati u porciji i 1 i 2. Nisam znala da se i to može. Hm ostavljam i tu opciju za mogućnost ;)

Danas smo probali kombinaciju krumpir+mrkva+tikvica. Zgnječeno s vilicom pošto joj kašice nisu naj :P
    Prvo sam joj samo tikvicu ponudila s njoj je bila oduševljena. Dalje kombinacija tak tak, nije baš pojela cijeli tanjurić ali bar 10 prstića je bilo :D
    Nema veze čeka je ostatak kad se zbudi, neće se tako lako tanjura riješit buhahaha

A što se muža tiče s malenom, primjetila sam da što je ona starija to se više oko nje zabavlja.Sad kako ona primječuje više oko sebe i zna se zabavljat onda je i njemu lakše. Onaj početak je bježao ko vrag od tamjana A sad kad gledam, nije ni čudo, ništa pametnog nije ni mogao radit, samo daj bocu (kad smo došli do toga) i to je to. Sad ju uzme i nosi okolo, imaju svoje igre i voli ga čupat za bradu. Ajd ak ništa drugo bar se i njemu smije kad ga vidi i zna ga tako da ih mogu same ostavit ;)

ivchi87
    15. Listopad 2016. 15:51

Mi papali tikvicu s malo maslinovog (znam da kao ne ide jos maslinovo al me brige, imamo domaceg ulja, ne moze skodit par kapi). Popapao je dosta, odma prvu zlicu poceo grabit rukom, i sam je poceo cvilit kad mu je bilo dosta. Pa sigurno je jedno dvadesetak zlica pojeo. I popio poslije mrvicu vode iz one kljunasice. Al sto me zacudilo da mi se gurao na cicu kad sam ga uzela i jos i mlijeka pojeo. Nekak sam se nadala da ce mu to cijeli obrok zamijenit... valjda bude postepeno. Al vidim da je sad dosta dugo sit, nije jeo od 1, i ne trazi... 

Nego, ovca ewan iz in da hauz! Laksa sam za 330 kn za ovcu plus 70 kn za kisobran jer nisam mogla do auta kak se spustilo. Mogla sam pojest par kila janjetine za tu ovcu.

mamasita4
    15. Listopad 2016. 17:20

Oooo Ivchi super za kasicu! znaci mali je gurman. Neka. Bas lijepo. I ovca vam se pridruzila? Bas odllicno! Ndam se da ce upalit. Nas spasila,i jos pali,jer otkad je dosla nismo se uspavljivali na rukama.

ivchi87
    15. Listopad 2016. 18:08

Ovca postaje moj pocasni clan familije. Iz stanja potpune zaigranosti, ali potpune, on je samo klonuo. Prvo je malo slusao harfu i dok sam isprobala sve se smirio vec, poceo malo njurgat jer je svatio da mu se spava al doslovce kenj kenj i vec je spavao. Il bolje ne hvalit odma, vidjet cemo jos kako ce se razvijat situacija.

mamasita4
    15. Listopad 2016. 18:54

Vidis,vidis,vidis! Znaci stvaaaarno je super. Bas mi je drago. Hura za ovcu!

• Audrey2016
    15. Listopad 2016. 21:07

Imamo zub 😄!!!!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.