Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mamasita4
    17. Listopad 2016. 15:41

Ariana aspirator za nos

Ma jabukica joj mozda stvarno i je malo kisela,mada nije toliko,meni cak slatkasta. Al nema veze,ne zamaram se,vec ce se ona naviknut....sutra cemo bucu ili korabicu il nesto

TinyBabyToes
    17. Listopad 2016. 15:41

Ih kad ja preko moba pišem to se jedva da dešifrirat :P

Halila znam šta govoriš, kad vidim da vaši skoro svi pužu i mogu u sjed a moja ništa pa se zabrinem. Puže samo u krug. Sjedi samo kad ju stavim u krilo, sama se ne odguruje u da želi sjesti.

Ali onda se opet prisjetim toga da bolje da ne uspoređujem ići će sve svojim tokom, pa ima još vremena, tako će i ona s brbljanjem ;)

crna123
    17. Listopad 2016. 18:02

Tiny ne zamaraj se s tim imas pravo..i moja bezveze brblja a i isto tak samo ukrug i to ak se namucim da joj ukrug stavljam da ide za igrackom tak da ne razmisljaj bude kad ce htjet

ivchi87
    17. Listopad 2016. 18:20

Kaj nije to za usisavac ariana? Danas isla gledat u ljekarnu, al tu imaju Nosi... al mislim da postoji i Ariana... 

Halila isti dan smo se udale :))) kako nas je posralo vrijeme tad, a? Dvije frendice su mi se zenile u 7. i 8. Mjesecu, objema bilo hladno, kisa, a nama 18.10. 30 stupnjeva :))
    A ovo za gugutanje, pa ne govore ni mnoga djeca s godinom dana jos... nek on meni samo guguce, ko zna di bi me poslao da moze rec nesto :D

Nasdva a jel kaslje il samo nosic? Baloncice puse hahahhha...

ILoveCats
    17. Listopad 2016. 18:29

Helllllllllllllloooooooooooo :)

Kako ste? Bebe?

Moja dremka. Idu zubići van. Ima 1. Počeli sa dohranom ali cica je idalje NO1.
    Ima 7400 i 62 cm.
    Idalje traži puno pažnje i ljubavi...puno nošenja ;)
    Okreće se l-t t-l i počela je sad i na drugu stranu :) ;)
    Brblja, smije se, srdi :)

ILoveCats
    17. Listopad 2016. 18:31

Ne diže se i ne sjedi i ne puže :)
    Vježbamo ali je na ništa ne radim ako ne napravi ona :)

Halila
    17. Listopad 2016. 18:36

Hahaha Ivci točno to. Bilo je bez ijednog oblaka, toplije nego ljeti. Dobro smo odabrale! 😀

Moje dijete danas spavalo, probudi se ona, dođem ja do kinderbeta, gleda me, primi se za ogradu i diže se na noge. Naravno da nije uspjela stajat, odmah je skliznula dolje, ali dobar pokušaj. 😂

TinyBabyToes
    17. Listopad 2016. 18:56

Ivchi ti onda misliš na one nastavke za usisavač? To ne bi koristila ili? Ovo ostalo pojma nemam :P
    Na taj nastavak su mi se starci zgražali, ali i pedica i patronažna vele da je to odlična stvar za ispuhat nosek. Nama to pomoglo kad je onak bilo zaštopan nos.

Halila još malo, još malo i eto nje na nogama :D

ILoveCats dama je taman :) Kako ide dohrana kod vas?
    Svi nešto u zadnje vrijeme traže puno pažnje, nosanja i brbljanja s njima hehe

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.