Ariana aspirator za nos
Ma jabukica joj mozda stvarno i je malo kisela,mada nije toliko,meni cak slatkasta. Al nema veze,ne zamaram se,vec ce se ona naviknut....sutra cemo bucu ili korabicu il nesto
Ih kad ja preko moba pišem to se jedva da dešifrirat :P
Halila znam šta govoriš, kad vidim da vaši skoro svi pužu i mogu u sjed a moja ništa pa se zabrinem. Puže samo u krug. Sjedi samo kad ju stavim u krilo, sama se ne odguruje u da želi sjesti.
Ali onda se opet prisjetim toga da bolje da ne uspoređujem ići će sve svojim tokom, pa ima još vremena, tako će i ona s brbljanjem ;)
Tiny ne zamaraj se s tim imas pravo..i moja bezveze brblja a i isto tak samo ukrug i to ak se namucim da joj ukrug stavljam da ide za igrackom tak da ne razmisljaj bude kad ce htjet
Kaj nije to za usisavac ariana? Danas isla gledat u ljekarnu, al tu imaju Nosi... al mislim da postoji i Ariana...
Halila isti dan smo se udale :))) kako nas je posralo vrijeme tad, a? Dvije frendice su mi se zenile u 7. i 8. Mjesecu, objema bilo hladno, kisa, a nama 18.10. 30 stupnjeva :))
A ovo za gugutanje, pa ne govore ni mnoga djeca s godinom dana jos... nek on meni samo guguce, ko zna di bi me poslao da moze rec nesto :D
Nasdva a jel kaslje il samo nosic? Baloncice puse hahahhha...
Helllllllllllllloooooooooooo :)
Kako ste? Bebe?
Moja dremka. Idu zubići van. Ima 1. Počeli sa dohranom ali cica je idalje NO1.
Ima 7400 i 62 cm.
Idalje traži puno pažnje i ljubavi...puno nošenja ;)
Okreće se l-t t-l i počela je sad i na drugu stranu :) ;)
Brblja, smije se, srdi :)
Ne diže se i ne sjedi i ne puže :)
Vježbamo ali je na ništa ne radim ako ne napravi ona :)
Hahaha Ivci točno to. Bilo je bez ijednog oblaka, toplije nego ljeti. Dobro smo odabrale! 😀
Moje dijete danas spavalo, probudi se ona, dođem ja do kinderbeta, gleda me, primi se za ogradu i diže se na noge. Naravno da nije uspjela stajat, odmah je skliznula dolje, ali dobar pokušaj. 😂
Ivchi ti onda misliš na one nastavke za usisavač? To ne bi koristila ili? Ovo ostalo pojma nemam :P
Na taj nastavak su mi se starci zgražali, ali i pedica i patronažna vele da je to odlična stvar za ispuhat nosek. Nama to pomoglo kad je onak bilo zaštopan nos.
Halila još malo, još malo i eto nje na nogama :D
ILoveCats dama je taman :) Kako ide dohrana kod vas?
Svi nešto u zadnje vrijeme traže puno pažnje, nosanja i brbljanja s njima hehe
Sortiraj odgovore
Najstariji