Audrey supeeeeeer! Cestitam!
Sunshine, ovca je zakon. Meni od prvog dana pali, do tada je bila nemoguca. Evo i Ivchi prijavljuje da je super. I Kriszti djeluje mislim al nek ona potvrdi. Mislim da se isplati....pikiraj u bubamari kad je onih 15% popusta pa ce ispast jeftinije. Sretno!
Sunshine evo ovca bez greske danas bila... do sad uspavljivanje il na cici il nosanje, i dva uspavljivanja u krevetu s vristanjem. Majketi ja kad gledam u tu ovcu meni se pocnu oci sklapat, preugodno je to svjetlo. U bubamari imas ovaj vikend 10% na online kupnju i kao dobije se neki poklon. Al ja sam danas ujutro ispalila na zivce i nije mi se dalo cekat ovcu da dodje pa sam osla po nju. Ja mislim da ako ti imalo ikad upale oni bijeli sumovi da ce ti ovca djelovat.
Audrey zubo!! Jos samo 19. :D
Idem si ovcu upalit da lakse zaspem :D laku noc curke!
Sad tek vidim mail za popust vikendom. A sta nije neki popist dp gpdine dana starosti djeteta. Kao ponedjeljkom ili utorkom 15%?
url=https://lilypie.com]
Sunshine evo i mi imamo ovčicu,koju ja samo isključivo navečer palim,jer preko dana moja malena spava 2x i toliko bude umorna,da ja je posjedam u krilo i prije nego što počnem pjevati našu uspavanku,ona već spava. A navečer nam je uspavanje uvijek trajala sat vremena ,a sad poslije kupanja i hranjenja,malo se mazimo,pjevamo,šta god već ona hoće i kad vidim da je pospana,odem s njom u njenu sobu,stavim je u krevetić,upalim ovčicu,stavim ruku na njenu guzu (mislim tu na malenu,ne na ovčicu ) i ona zaspi u roku od 15sec do 3 min. Kako kad. Mogla bih i izaći iz sobe,ali onda se ona još malo igra (nekih 15-15 min)a to ne želim,tako da ja ostajem s njom.
Mi smo kupili kad je ona već napunila 6 mjeseci,i mislim da bolje djeluje dok su manje,ali ja svakako zadovoljna. Ona ne gleda ovčicu,nego kontam da je zvuk smiruje ( zvuk kiše).
Javi nam svakako dojmove.
Audrey zubeeeeeeek jeeeeeee!!!! Koji?
Ivchi baš sam sretna zbog tebe/vas. Ovčica je zakon!!!!
A nek ste se uvjerile u ovcu bas mi drago! A bile ste skepticneeeeee ajmeeeee. Ahahahahah. Ewan rulz!
Da se javim kad imam minutu viska Hvala za slikicu, netko je trazio slikicu sa zubicima pa eto
Ivchi, oovcaaaa?!?! Ako tebi upali onda stvarno idem po nju!!
Autosjedalie - suzila sam izbor na BeSafe Izi Combi/Modular (moram vidjeti tocno razliku jer mi teta nije znala objasniti skroz), Recaro Optiafix/Zero.1 (nasdva je ovu preporucila cini mi se i ima sve sto trazimo).
A spavanje ista stvar, muz ko morz kad se krene okretat, pa hrce pa udahne najglasnije na svijetu. Jos kad dođe s tekme i puta u 3 ujutro pa se tiho uvuce u krevet - znam da ovaj hahar samo ceka da me probudi, mislim da radi to namjerno! Ceka da zadrijemam i onda KMEEEEE
Ne znam odakle mu snage, ali prije 2 dana se primio za kutiju s igrackama i ustao!! Odmah je i pao na guzu, ali stvarno ga ne smijem na sekundu pustiti.
Uspjeli smo obuci strample, u H&Mu sam uzela i rastezljive su. Za van se olacimo kako vrijeme dozvoli, ali obavezno imam dekicu pamucnu pa s njom korigiram ako trebam. A po doma pazim da ima 2 sloja na trbuhu jer je stalno negdje po parketu pa na plocice i tak..
Ovog se sjecam, idem izvuci papucu djetetu iz usta sad, kiss
Jutreko!
Audrey čestitam na zubiću!!!! Pa kod vas je taj provirio bez previše muke šta ne? :)
Ewan ovca znači zakon?! sad i mene palite na to, a nije da mi je baš potrebna, ali opet možda bi meni mogla pomoći da zaspem hahahhaha
Nama za sad i dalje napa pomaže ako zagusti. Evo sad u 6 ujutro kmeči li ga kmeči, dala jesti prebacili u kolica u kuhinju ispod nape legla se ja u krevet. Probudila me u 8 :D
Navečer upalimo projektor gleda u slikicu i sluša uspavanku. Zaspi kako i projektor odsvira svoje- 10min.
I da, kad se probudila nakon popodnevnog drijema i malo igranja krenuli smo završit "kašicu" s tikvom do kraja.
Stavile je mužu u krilo, on joj odvlačio pažnju sa onim svijetlom na upalajaču a ja sam joj davala komadiće sa žlicom. I pojela je sve
Wuhuuuuu, čak je na žlicu jela :D
Rekla sam mužu da je sad nadrapao, čekamo njega kad dođe s posla da idemo jesti hehheh
Jbga, ja nju moram gađati cieli dan kad bi ona htjela jesti tako da se ne mogu držati točno određenog sata i najviše bi pojela u popodnevnim satima. Valjda je to okej.
Kašicu smo pojeli u 5, mislila sam da neće mlijeko pojest kad ide spavat u 7, ali valjda se navikla zaspati uz bocu i pojela prije spavanja cijelu bocu.
Tak da Ivchi i ja sam zbunjena, mislila sam da će biti sita od kašice. I to još krumpir+mrkva+tikva, gdje joj je stalo??
A po noći se 3x budila i tražila jesti????
Ahahaha, mala gladnica Tiny. Nikad ne znamo kad ce pojest malo kad puno. Taman mislis evo sad ce puno jer je malo jela, smuckas bocu od 300ml, ona pojede 50. I obrnuto....Ma svasta! Urotili se protiv nas kazem vam.
Evo prijavljujem prvu pojedenu jabuku. Naravno da je radila kisele face, al bome uvalila sam joj cijelu jednu malu jabucicu....kašicu naravno....i poslije popila jos 160 mlijeka. Sad ce bit sita do 13h. Ja zadovoljna. Sad cemo tako jos 2 dana pa cemo dalje....
Tiny mislim da tebi ne treba ovca, ako ti ide i ovako....i imas taj projektor koji pali....a to je slicno....zasto mijenjati ako pali...to je moj moto. Hahahaha.
Sortiraj odgovore
Najstariji