Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mamasita4
    14. Listopad 2016. 11:16

Ivchi, moj vec je na produzenom na kaucu...i bas lipo meni i maloj u sobi.......divota. Probaj hahahaha.

nasdva
    14. Listopad 2016. 12:16

Mamasita ona ima i špangicu 
    I mi smo danas sami. Muž na nekoj edukaciji, ono malo što je bio doma ko da i nije čak sam rekla da ode iz kuće jer onda bar znam da ga nema. Mi smo imali plakanje noćas od cca 1:30 do 2 i nešto. Nos mu bio zaštopan nije mogao disat. Tek oko 6 tražio jest, ali zato je bio budan do skoro pola 8. Onda sam poludila gurnula mu dudu polegla i strogo rekla da ide spavat. Naravno počeo plakat ali je brzo zaspao. Čim su oči otvorene cendra čak i dok je jeo kašicu. Odemo preko do mojih jer sam već luda od tog zvuka, a on tamo najbolje dijete na svijetu.

• Audrey2016
    14. Listopad 2016. 14:01

Slikice su vam predivne i presmijesne!! Koje predivne bebane....

Ja sam se malo opustila pa je danas kašicu papala u podne i po, jučer u tri i tako.... beba zaspe pa je pustim ili bude pregladna pa joj dam siku.... sve je ok... inače sam kontrol freak pa mi je ovo big....
    Mi spavamo u bodiju dugih rukava, pidjamici i vreći....jučer je još pokrila što je stvarno bilo nepotrebno, u sobi je bilo 18. Večeras bez pokrivanja.... kod nas kad zapuše bura, par stupnjeva odmah niže....tu je dinara pod nosom 😁
    Za vanka je uvijek bodi dugih rukava i majica tanka, lidlovski flis jaknica a ako je bura onda bumdica i dolje hlače , carapice obične i termo preko i dekica.... nekidan još hulahopke obukli a bilo je možda puno.... ja sam zimogrozna , taj dan imala potkosuljuju , majicu i debeli džemper onaj kao kaputić i smrzla se.... e da i kapicu nosimo, tanku 😄

• Audrey2016
    14. Listopad 2016. 14:04

Cura uživa s papanjem, HB, danas batat, s mojim mlijekom i dvi kapi maslinovog ulja....pojela sve i zijeva pile moje da bi još....sutra pravim više , bojala sam se odmah da je ne zatvori. Ne mogu pratiti koliko mlijeka popije jer dojim, a i kasice ne mjerim, što me čudi kod mene.... dat ću joj koliko hoće pa ako primjetim da dobiva puno ili nedovoljno na kilazi ili neke druge promjene onda ću voditi evidenciju

ivchi87
    14. Listopad 2016. 14:42

Nasdva tako i kod mene. Stalno zavija kad je samnom onda mu dodje baka a on zlatno dijete. 

Evo nas sad vani a on cvili ko da nam kocnice skripe.

Halila
    14. Listopad 2016. 15:28

Vidim trebat će nam ona rupa. Svi nešto cendravi. Da nisu zubi? 😂
    Moje dijete jučer bilo budno do ponoći. Uspavam ja nju nakon kupanja, stavim u kinderbet i pri izlasku iz sobe pokupim vagu. Tresnula u zid i ona se probudi. Smirim ju, zaspi. Dođem u kuhinju, sjednem, ona počne plakat. Pogledam muža, on ne trza. Odem do nje, malo ju dragam po glavi, zaspi. Vratim se u kuhinju, evo je opet. Muž ne reagira. Odem natrag u sobu, nikako ju uspavat. Poludim i vratim se u kuhinju. Kažem mužu "Mogao bi ju ti jednom u životu uspavat. Al probaj ju ne vadit iz kinderbeta." Pokušavam ju naviknut da sama zaspi. Ok, ode on. Za pet minuta dođe s njom u boravak, spusti ju dolje i ostavi nek se igra. Naravno da sam poludjela. Prigovorim mu, a on meni "Zakaj nisi ti išla onda?" 😤 Stvarno se nekad pitam koja korist od tih tata. Naravno, na kraju sam ju opet ja uspavala i spavala je do 7 bez buđenja. 
    Ona ne spava u vreći već dugo. Zadnji put kad sam ju stavila, nismo nikako spavale jer se u vreći ne može okretat ko inače pa se stalno budi. Stavim joj bodi dugih rukava, piđamicu i pokrijem ju i tako joj je ok. Ne otkriva se baš, začudo.
    Slikice su vam super! ❤
    Mi danas navečer imamo goste, nadam se da će uspavljivanje bolje proći nego jučer, u protivnom ništa od druženja za mene. 😁

• Kriszta
    14. Listopad 2016. 20:25

Čitam i ne vjerujem,kao da svi vi opisujete moje dijete.
    Ja sam danas već prijepodne pukla. Tako cvili,da normalan bi poludio pored nje,kako onda ne bih ja,takva već izluđena! Ajd da plače,a to cendranje me ubija,živa bih se zakopala u tu rupu.
    Došao kući muž,a ja sama pobjegla u šoping,milina...jedva čekala...nakon pola sata počela me glava boliti,pa stomak,leđa...procurila sam..tako da sam se fino pokupila i došla kući..ni uživat više ne mogu kako treba..hahaha

Evo moja je zaspala već,kad preko dana nije baš nešto spavala,zanima me dokle :(
    Halila dobro pitanje..nemam pojma! Tako sam ja znala u šali reći mami,kad tata ni žarulju nije znao promijeniti:- Pa daj mama,koji će nam,kad ni žarulju ne zna zamijeniti hahahahahahaha

mamasita4
    14. Listopad 2016. 22:23

Ajoj Kriszta, bas mi zao da nisi uspjela šoping obavit....bezveze.
    Moja danas prespavala dan skoro. Ustala se u 9.20...isla lec od 12 do 13.30. Poslije spavala jos od 16 do 18. I isla lec sad u 22. Sta ce nocas bit sam Bog zna....tuuuluuuumiška bejbi!

ivchi87
    15. Listopad 2016. 07:38

Mi nemamo drugu sobu pa bi se moj cini se mogo vratit tamo negdje za godinu i pol kad nam je u planu kupovanje stana... :D

Znaci mala je kompliciranija Mamasita? A ja si nekak mislim mozda kad bi drugo bilo curica bi bila laksa za upotrebu :) kod tebe nije slucaj. Kak se vozite u autu i kolicima, jos uvijek plac?

Halila jesi se druzila? 

Inace ja vam jos idem spavat skup s njim oko 9... ne mogu ja inace dan izgurat, meni treba dosta sna da bi bila podnosljiva. A da budem dobra, e toliko jos nisam nikad spavala...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.