U st nije jos tolko hladno. Jos smo u tajicama,kratkom bodicu,majici i jaknici. Samo sto nece apsolutno nista na noge. Samo carapice. Tene nema sanse. A ja budala kupila 2 para. Nema sanse. Pa sam juce uzela termo carape pa joj te obucem preko obicnih.
Ajme meni,svi cendraju da je to strasno. Do vremena je nema sta. Vakula je reko.
Mi svaki dan šetamo barem jedanpu tali najviše dvaputa. Koliko god da je hladno,idemo van. Jedino kad kiša pada ne idemo. Ja ju ne oblačim baš tako debelo. Možda bih i trebala,ali uvijek gledam kako je meni,pa tako i nju oblačim + još dekica.
Danas npr.bilo jako lijepo sunčano,ali hladno. Imala na sebi hlače+body bez rukava i dugi rukav i jaknica + kapa. Pokrila nju sa dekom,jer onu zimsku navlaku još ne mislim vaditi i ona još nogice izbacila van.
Kamikazee zubi ,odlična slikica!
Za blitvu ću baš potražiti. Jednom davno sam čitala za mrkvu i blitvu/špinat,da jedino ih ne preporučuju spremiti u zamrzivač,ali činilo mi se da je razlog neki glupi,sad se više ni ne sjećam. Baš ću probati potražiti na netu,jer ovaj tj sam mislila ići po blitvu i špinat kod poznanice.
Kamikaze osmjeh s dva zubića mi je najdraži
Htjela sam konentirat. Kako puno vaši klinci pojedu na obroku. Nama 160 ml mjera, pa bilo mljeko bila kašica.
Jutro!
Neću još reći da se ne ureknem, ali nadam se da ide na bolje.
Navečer je opet bila vriska za ići spat, neće jesti i neće, zadnje jela u 3. Davali i kašicu i naribano i plazma keks i bananu ma neće ništa stavit u usta. Zanimljivo mi bananu primi i gleda i baci na pod, uzme mi koru iz ruku i to bi u usta. Bedak! Nudiš bocu u 7 kao da je batinaš urla.
Muž veli da mu je dosta,neka nastavi živit od zraka, sad je depresiji. Došao kući u 4, dakle 3h je izdržao, rekord!
U 9 zakmečala, pojela. I nisam je čula sve do 6. I nije plakala kroz noć ništa, napokon.
Muž tužan u 3 se probudio i nije mogao spavat, a ona spava buhahahahah
Audrey hvala na info za blitvu, ni ja to nisam znala ;)
Kamikazee aaa evo nam i slikica prvog osmijeha sa zubićima!
Ma tvoja pedica je zakon! ;)
Ima u uputama od čepića ta "formula". 10mg/kg dijeteta.
Ivchi ma samo ti nastavljaj s treningom Par večeri tako i naviknut će se.
Mi smo od početka stavljali u kindač i ostavljali samu, nešto bi mrmljala i zaspala. Sad joj ovih dana opraštam jer je bubina. Plače uzmem je k sebi. Samo da se ne navikne na novi način tetošenja.
Joj te čarape me ubijaju u pojam. Ako ih ona ne skine rukama onda se one skinu dok se rita okolo naokolo. Zato su mi štrample dobre. Pokušava ih skinut ali joj ne ide pa odustane. Noge fino ostanu na toplom :D
Samo mi je teško naći štrample! Ove iz Lidla su mi nekako čudne, inače joj je njihov broj 62/68 malo veliki ali su štrample baš uske. Imam neke prosljeđene te su se fino razvukle pa su okej. Sad bi htjela naći malo deblje, ali nisam još naletila na takve.
Doma smo sad cijelo vrijeme u štramplama i bodiju dugih rukava. Taman.
Za van se bojim da ju ne utopljavam previše. Baš joj ne paše utopljavanje, čim jedan sloj više bude ona se oznoji. Sad i po noći ima bodi dugi rukav, strpam je u vreću i pokrijem pplunom eto nje oznojena. Sad razmišljam da je večeras stavim bez vreće u pidžami, samo me strah da se ne otkrije :/
Mamasita Vakula je reko hahahahha
E da, zvala sam i za nalaz urina, uredan. Tak da pojma nemam kaj joj je. Pitala za kakicu, bila druga pedica na zamjeni, ta je HB malo pričljivija pa kaže da se ne brinemo, proći će, moguće da je i neku crijevnu virozu pokupila pošto joj je imunitet sad oslabljen.
U prijevodu.... samo trebam izdržat ovo razdoblje
Uh sad sam se raspisala, odo popit kavu na miru dok damenzi još malo drijemucka. Uspjeva mi već par dana nanovo uspavljivanje u 6, odspava bar još 2h. Napokon smo i do tog dogurali, da spavamo još i nakon šta zora svane :D
Nasdva moja navečer i preko noći pojede veliku količinu mlijeka,što me iznenadilo,jer nije ljubitelj mlijeka.Ujutro samo popije 100 ml,pa popodne 130-150 ml i onda navečer 240-260 ml i preko noći oko ili ustvari do 200 ml. Ali još smo na jedinici,mislim da ima veze s tim,sad ćemo sutra preći na dvojku,pa mislim da će smanjiti količinu.
Tiny ja svoju malenu ne stavljam u vreću za spavanje. Samo bodi bez rukava+pidžama i uvijek se otkrije u roku 10 min.Ona spava sa nogama u zraku,kako da je utrpam u vreću?
Predivne slike cure
Ja danas sama s dvojcem visokog tonaliteta plakanja. Mali kaslje pa sam ga ostavila doma. Muz radi cijeli dan. Fešta! Ne znam šta ću kuhat, morala bi do dućana. S njih dvoje. Ahahahaha. Vani oblačno, ne znam hoće kiša ulit. Bilo bi bolje da ulije i da ne jedemo danas ništa.
Zasad gledaju Mikija na Kockici pa vam pišem. Mala noćas opet pola boce pojela, a jutros oko 140, pa ajde, nije tolko lose. Vidit cemo dalje. Al spavala super. Bar nesto. Odo inhalirat maloga, ako mi bude dao. Cendravac vol.2.
Ajme mamasita... ja bi se vjerojatno iz ducana vratila s jednim detetom manje... javi jesi skupila oba pokemona kad se vratis :)
I moj malac poceo kasljat. Zbog nosa. Necu ga vise stedit, sad ce dobit slijez u nos svaka dva sata. Nek dreci kolko mu drago... ja ga sve stedim jer mi ga zao a samo mu nazao cinim.
E nasla sam sad da u slucaju pada bebe sa razine vise od bebine visine treba ici doktoru. Tako da kreveti i kolica su cist ok :D nije mi pao za sad, slucajno sam nabasala dok sam guglala kasalj :/
Ja sam primjetila da moj mali puno bolje spava kad mu cace nema u sobi. Kad se on ko morz okrece, hrce, skripi zubima i proizvodi sve moguce i postojece zvukove. Cudi me kak uopce sam sa sobom moze spavat. Mislim da ce bit na produzenom boravku u dnevnoj sobi.
Sortiraj odgovore
Najstariji