Hvala nasla sam. Nemaju nge pa mi nisu prakticni za van a i ni nejdem u lidl jer niceg nikad nemaju tak da sam odustala od njega. Ja kupila u h&mu bijeli za sivim zvijezdicama i taj mi je preslatki
I tako ja sad čitam da ne valja zamrznutu blitvi spremati jer otpusta neke metale i jako je štetno.....a ja zamrzla pola ladice u zamzrivacu 😮
Vreća zimska oblozena ovcijom vunom naručena pa kad je hladno obucem je i picimo a kad bije toliko hladno obucem je laganije i u vreću i sibamo....
Imam i nosiljku pa ću viditi neku kombinaciju i za nju jer ae još aktivno ne nosimo
Filip isto lud zadnjih dana, opet trazio ruke ruke ruke i sisanje, neki zakasnjeli ili preuranjeni skok u razvoju, zubi?!
Zimska navlaka je nama igracka jer ju on s nogama pokusava pokidati, progristi i skida carape od nju pa ima zimsku jaknu, kapu i - bose noge! Kupila sam strample, ali voljna sam platiti nekom da mu to obuce samo da vidim jel tako nesto moguce.
Ako kome treba ideja za klopu, nama je omiljena kombinacija batat brokula. Niti jedno voce nije smazao kao to, cak je i meni bilo fino.
Smijali ste se kak moja pedica ima sve neke formule, ali dobro dođu kad zagusti hahahah. Ovako je ona meni zapisala za Lupocet baby:
do 38,5 nikakvi cepici, prirodno pokusati skinuti temp i pustiti organizam da se bori, nije ni dobro da naglo padne temp.
38,5-39,5 ide 10mg po kilogramu
39,5 i vise ide 15mg po kilogramu
Nasa terapija je sad jos samo jedna pumpica jednom dnevno pa smo sad na konju.
Danas sam istrazivala autosjedalice za kad naraste jos malo... Majko Bozja, odabrala 3 modela, sva 3 kostaju vise od minimalca. Ne znam sto je tuznije, mali minimalac ili paprena cijena tih autosjedalica!
Kamikaze, koje sjedalice si izabrala? Dobrodosla u klub grintavaca :D
Mi danas bili vani od 3 do 5, spavao ko klada.
Pitao me neko kak ide uspavljivanje u krevetu. Jednom je ono bilo prvi put, a onda se svaki put uspavao na cici a ono nije da cu ga probudit pa terat svoje :D i sad je bilo drugi put, 5 min vristanja i zaspo, sto je 5 min manje nego prvi put. Premda ne mislim da se nes naucio nego je bio ocito umorniji. Mozda nisam bas trebala sad kad je prehladjen al krenuli smo lijepo s draganjem u krevetu, pa je malo poceo grintat a nisam ga htjela dizat i onda je poceo vristat al vise nije bilo povratka jer sam citala da ak ga ocu to naucit da je najgore ako nisam dosljedna. Al najgore od svega je sto sam ja hladna ko spricer, on vristi a ja ga samo dragam i totalno se iskljucim. Onda imam griznju savjesti poslije najvise zbog toga. Ma da je on ko Tinyna mala dobrica vjerojatno ne bi mogla slusat da mi place, al budimo realni ja se pretrgam cijeli dan da udovoljim njegovim kompliciranim prohtjevima, pa ne moze me bas stalno zahebavat sa svim. Nisam bas mother of the year.
Kamikaze ja imam puno strampli (dobili) i vecina ih je neiskoristiva al imam par koje se bas jako razvlace, takve bi trebala nac, ide bez problema...
Najbolje su mi doma strample i bodi...slikica je preslatkaa kamikaze. Mi imamo novu autosjedalicu ne znam ni kakva je nismo ju jos ni podigli pa ne znam nis o tom ni istrazujem
I tako cendranje se nastavlja jedino u šetnji nije cendrao vjerovatno zato što je bio u marami. Ali zato kako je padao mrak tako se pojačavalo cendranje. Evo sad spava u mom krevetu tj. više na meni nego na krevetu. Popodne su mu i oči počele suzit. U šetnju se oblačimo ovisno o tom da li idemo u kolicima ili marami. Ako idemo u marami bodi dugih rukava, plišana jakna, plišane hlače ili deblja trenirka, tene, kapa tanka. Ako ide u kolicima bodi dugih rukava, majca, čupava jakna, ovisi koliko je hladno štrample ili navlaka za kolica, prošli tjedan oboje i hlače naravno, ako nema navlaku tenesice.
Sortiraj odgovore
Najstariji