Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kriszta
    13. Listopad 2016. 11:45

Ninach draga jesi ti živa? Kako se držiš? Ako uspiješ ,javi nam se na kratko barem!

crna123
    13. Listopad 2016. 12:47

Al stvarno ko neka urota svi cendraju u ovih par dana... mozda zato kaj nejdu van? Ne znam za vas ja bas i nejdem nesto mi je zima jedino ujutro ju uzmem u ruke i prosetam psa aj da vidi malo po vani al u setnju ne :(

ivchi87
    13. Listopad 2016. 13:15

To sam i ja pomislila pa sam danas odlucila u setnju posto poto. Moram a muka mi je. Preznojim se dok ga obucem, nije ljubitelj one zimske navlake, a jakne mu oblacit mi je katastrofa, dizu mu se gore, ma jooooj. Misla sam otic do h&m vidit one plisane kombinezone koliko su debeli, mozda bi mu mogla to umjesto jakne.

A ta zimska navlaka, kak vasi s tim? Ruke stave nutra, van? Jel ih mozete onda zavezat i kako? Ja uzela u bubamari onu univerzalnu, ne pada mi napamet davat za PgPrg 750 Kn, al nesto mi se ne cini ova univerzalna obzirom na vezanje...

ivchi87
    13. Listopad 2016. 13:24

Povlacim pitanje za vezanje, isla malo proucit sad dok spava pa sam skontala.

TinyBabyToes
    13. Listopad 2016. 14:10

Ok sad mi je nekako lakše kad vidim da i vaši rade istu stvar. To cendranje, e na to mislim kako ste opisale, a prije to nije radila.

Uspjela sam skuhat ručak uz nju ovakvu. Užas

Ne znam jel do šetnji ili ne, nismo nas dve ni prije baš nekamo previše preko tjedna išle. Ak računamo posjete doktorima onda je bila stalno vani hahaha
    Zimsku navlaku nisam još stavljala, i to mi bezveze izgleda :D

I mene malo živciraju jakne, imam skafander al on je debeli baš za zimu tešku. Vidjela sam da će u lidlu idući tjedan biti neki kombinezoni za van. Bez rukavica i stopala.

crna123
    13. Listopad 2016. 16:18

Ja sam obukla stramplice tajce bodi deblju majcu i imala sam ko vesticu i deku u pripravnosti... a najrade bi sam bodi i stavila ju u onaj ko skafandercic ma nemam pojma u tom je pak vruce ak ide na golu kozu

crna123
    13. Listopad 2016. 16:24

Tiny di si vidla tu ponudu za lidl?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.