Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ivchi87
    12. Listopad 2016. 17:50

Lovro izgleda kao dijete od godine dana. :) lajkam Nasdva i Halila nove slikice!

Kod nas je razdrazljivost danas dobila novu dimenziju. Vristao je 45 minuta i onda zaspao od umora na meni. Mislim otic pedijatrici, sta cu joj rec, dijete mi place. Ocigledno je il zub il ga grlo boli ali to je bilo prestrasno. 

Tiny ono za 15 min je meni rekla dr kad zalijepim d se mora popisat u tih 15 min. Ak ne, stavljaj novu vrecku... ne znam zasto... a doc u lab za sat i pol...

• Kriszta
    12. Listopad 2016. 22:47

Ivchi moja je isto dva dana po sat vremena urlala,razlog ne znam..ali pošto jede i spava kako treba,ne sekiram se baš previše. Činilo mi se da je umorna,da se u zadnjem spavanju nije naspavala. Eto danas je cendrava ,ali nije plakala. Spavala danas samo 2x. Jednom 45 min,drugi put 3 sata!!!!
    Morat ću si negdje zapisati.

Vrećicu za urin,meni je rečeno max 30 min držati gore,pa zamijeniti sa novom. Razlog su bakterije. Nakon 30 min vrećica više nije sterilna.A ovo da najkasnije za sat i pol se mora predati urin,nisam znala! Meni je samo sestra rekla,da ne istresem sadržaj vrećica u plastičnu posudu,nego sa sve zajedno spremim isto zbog toga,što onda urin dođe u kontakt sa zrakom i više kao nije sterilan.

Slikice su fenomenalne. Iris je preslatka curica! A Lovro stvarno ko da ima već godinu dana. On je već veliki frajer. Presladak je!

• Kriszta
    12. Listopad 2016. 22:53

Moram ovu podijeliti s vama,ako netko slučajno nije čitao. Umirala sam od smijeha dok sam čitala!

http://www.24sata.hr/lifestyle/pravite-se-mrtvi-u-mraku-ludi-savjeti-za-seks-iz-19-stoljeca-494777

TinyBabyToes
    13. Listopad 2016. 07:09

Jutreko!

Ivchi osim vrištanja ima li još nekih drugih promjena? Ako papa, kaka i normalno spava onda bi trebalo biti sve ok. Njemu je nedavno izvirio zubić, možda ga taj ili novi muči? Ili nazoveš pedicu tek toliko da te umiri..

Aha 15min vrećica... Moš mislit da je to meni netko rekao. Pojma nemam koliko je vrećica bila na njoj, možda je bila kojih pola sata. Onaj dan kod pedice, sestra stavila, čekali, ništa, rekla da idemo tamo u lab, tamo čekali, nitko ništa nije rekao. Ja ne kužim šta ti doktori meni niš ne vele? Šta ovo spada pod normalno da se zna ili im izgledam da znam?!
    Jedino je teta u ljekarni rekla isto što i Kriszti da ne preljevamo iz vrećice u posudu nego da samo vrećicu stavimo u nju. Zbog kontaminacije i da ne prolijemo.

Kriszta moja sad već kojih dva tjedna ima takvo spavanje. Ujutro jedno od pola sata i onda popodne duže od 2-3 sata. Sve ovisi kad se ujutro ustane, ako ranije bude ovo duže spavanje onda usije otegnut još jedno spavanje od pola sata prije kupanja. Jučer je bila od 3 budna sve do 7.

Ja sam se sad sva pogubila od njene bubanosti, Više ne znam šta bi mislila zašto ovo, zašto ono. Promjenila je spavanje, jede manje, jučer i danas kaka previše. E sad promjenili smo hranu na Nan 2, pa si onda mislim da li manje jede zbog druge hrane ili je ipak bubanost. Pa onda da li kaka zbog čepića ili je pak bubanost. Da li spava jer je bio skok ili je bubanost ili je zbog zuba?
    Hhahahhaha izbezumljena sam

Jede baš upola manje porcije. Jedva nategnemo 100ml. Preko dana jučer jedva 300ml popila, onda se noćas budi 3x jede, al opet male količine. Sad se zbudila pa pojela 120ml ali se pak proljevasto pokakala nakon toga...Nastavila dalje spavat nakon mjenjanja pelene. Već mi bedasto opet zvat pedicu,mislit će žena da mi se sviđa koliko smo tamo u ovih zadnjih dva tjedna

crna123
    13. Listopad 2016. 08:36

Jedina ja ne prepisujem cendravost zubima. Stvarno se uopce ne opterecujem tim nit se sjetim. Kad dodu dodu.. mozda zato kaj ona je sama po sebi cendrava stalno cendra. Ne znam okrene se na trbuh i ruka ostane ispod nece ju odma izvuc prvo cendra pa onda tek. Nemre do igracke prvo cendra pa onda i tak...ja hvala bogu ne vodim bitku s jelom. Ona bi stalno jela i jede kad se prejede se zbljucka al daj jos. Sad haraju te virozice tak da nis cudno..

ivchi87
    13. Listopad 2016. 08:52

Cendravost ni ja ne prepisujem zubima, i moj je cendro. Al ovo jucer i po noci je vrisak iz petnih zila i to dok ga nosim. A on inace cim ga dignes prestane i totalno zaboravi da se ikad plakao, odma se pocne smijat. A pretpostavljam da ide zub pokrj ovog koji je izaso, obicbo idu brzo jedan za drugim...

Kriszta vrijeme je za rupu.

TinyBabyToes
    13. Listopad 2016. 09:52

Kriszta je već našla rupu, ima jednu u dvorištu

Moja nije cendrava, uvijek je vesela, zabavlja se sa svima i sama sa sobom. Ak ne može dohvatit igračku, onda proučava svoje prste ili nateže bodi, ak je gladna stavi prste u usta, ak je pospana trlja oči i tu i tamo neš zacmizdri.
    Zato me i izbaci iz takta kad bude cendrava, onda se odmah uplašim da je nešto :/

mamasita4
    13. Listopad 2016. 10:20

Moja jucer i danas grintava ajme. Samo place. Jede jako lose. Nema fibre. Spava ok. Nemam pojma sta je. Jutros pojela 50ml. Sinoc 70. Nocas mozda 100ml. Uzas. A inace smo na 180

• Kriszta
    13. Listopad 2016. 11:37

I moja cendra već danima,evo pola sata odvrištala svoje već.Mi smo jučer imali preko dana samo 4 obroka. Cendra,a danas mi dolaze gosti sa savršenom bebom. Ajme meni. 
    Jedna stvar me tješi..što je Mamasita rekla,ne postoji razlog,cendraju da bi nas uništile hahahahaha Proći će i to. Samo dok mi spava preko noći. Nek cendra preko dana ,valjda će se u jednom trenutku onesvijestiti i zaspati. Evo upravo spava. Sat vremena već. A ja moram do trgovine da uzmem namirnice za ručak i za muffine. Već vidim. Neće mi ih dati napraviti hahahahahahahaha

Ivchi definitivno je vrijeme za rupu,ali se bojim,da će me i tamo naći !

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.