Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nasdva
    30. Kolovoz 2016. 19:31

Ako nešto mrzim onda je to kad mi netko ljubi djete kao u rukicu ili nogicu poludim na to. On stavlja i ruke i noge u usta ako je netko koga ne poznam ko iz topa kažem da to ne rade ako je netko npr. moja ujna onda prešutim iz pristojnosti i odmah mu idem brisat rukice. A starce i jedne i druge non stop opominjem. Zbog toga sam se zamjerila i svojoj tetki. Ali boli me ona stvar nek se duri ko hoće ni ja ga ne ljubim u rukice. Kad me od muža sestra sva povrijeđena pitala di onda da ga ljubim ja joj rekla u dupe, mala (ima 22) se duri ali kaj bi joj ja

ivchi87
    30. Kolovoz 2016. 19:55

Hhahhahhahahahha u dupe :D

Ja ga ljubim svuda al mi svekrva vec opasno ide na zivce s ljubakanjem, sav mi nekak poslije smrdi po njoj... boze grozna sam :D aj jos samo dva dana, jest mu lijepo tu, al mislim da je u redu da se vrati u rutinu, ipak je to beba.

TinyBabyToes
    30. Kolovoz 2016. 20:53

Eto nas, obavljali okolo stvari po gradu, malenu ostavili baki na čuvanju da u miru sve obavimo.
    Tako da opet nismo uspjeli dat kašicu jooooj

Mogu reći da počinje nova fora, plakanje za mamom i tatom
    Ostavili je baki koju vidi češto, čim sam joj se izgubila iz kadra to je bio takav plač da je to strašno. Još gori od pikice i pedice u kombinaciji hahahhaha
    Kaže svekrica da se smirila nakon kojih pola sata :D

Otišli na HZZO produžit porodiljni, pao mi kamen sa srca, bit će manja uplata za kojih 500kn ali super, ja sam se bojala da će biti i manje...

Ivchi tako je i meni jedan mjesec sjelo na dva puta porodiljna naknada, zašto pojma nemam..
    A za pikicu... što kasnije to bolje, lakše će podnjeti cijepivo. A i veliki je to dečko, bit će njemu mačji kašalj :P

Kriszta ne znam pristojan način, vidim ni ostale

Srećom do sad nas nisu napadali nepoznati ljudi, ali bake i dede standardno ljube gdje god stignu. Iskreno od nas užih mi ne smeta ruke i noge, samo mi je nemojte u usta i to je to. Mislim da ih previše ne tražim!
    Ovaj vikend bili moji i mojoj mami bio herpes na usni, eto joj sam prvoj rekla da je uopće ne ljubi nigdje. Nek se suzdrži. HB pa me i poslušala ;)
    Ja ju ljubim gdje god stignem

Inače se kupamo svaku večer i svaku večer muž i dalje uredno pita "jel moramo danas, pa svaki dan je kupamo", ali nakon gostiju nema izgovora, baš pokupi mirise hahahhaha

Kamikazee
    30. Kolovoz 2016. 22:45

Lakse mi je kad vidim da nisam luda sto mi to smeta!!
    Jos dvoumim izmedju toga da svima koji ga pogledaju kazem da ga ne diraju (cinjenica je da vecina normalnih ljudi nece dirati pa cu toj vecini ja biti ludjak!). 
    Ili..... Kad ga dodirnu da kazem molim vas da ga ne dirate ILI da ja njih stipnem, pomazim i slicno pa kad me pogledaju pogledom koji ti je da im odgovorim: aha, mislila sam da se to treba raditi nepoznatima, pa vi ste moju bebu tako dirali!!

Ili cu vjezbati reflekse i kad ga krenu dirati viknuti NE, a onda smirenim tonom reci da ne zelim da ga diraju. 

Po meni su to sve fini i pristojni nacini za razliku od njihovog nepristojnog diranja. Uvlavnom, vjezbam za iduci shopping pa ako cujete da je nepoznata zena mazila ljude po shopping centrima - ta sam!!

Ninachh12
    31. Kolovoz 2016. 08:34

Kristza-ne opravdava se s ničim. Potvrdila je ono što je zamjena rekla i to je to. Baš neka pedijatrica..

Tiny-baš lijepo curka napreduje, eh ti naši pedijatri :P Znaju bebe koga se treba bojati pa tako i reagiraju :P ahahahah, eeee da hoće moj tako isto felgu zgulit kao i ja, nebi mu mira dala nikada više! Održalo mi je govor i durio se cijelu večer, a onda sam se ja drugi dan durila jer se durio na mene zbog glupog auta  E neka je i on vidio da nije stvar u tebi nego u rubniku :P I moja ti ima tu foru plakanja za mamom (za tatom baš i ne :P) Ne spominji mi porodiljni :P Hvata me tuga kad shvatim da cemo dobivati više do 3000 kn manje -.- Taj zakon treba promijeniti pod hitno!! :P

Prva kašica prošla odlično! Umutilas sam 30 ml svog mlijeka sa žlicom i pol rižinih pahuljica i cura pojela bez problema, otvara ona sama usta i mljacka. Mrvicu sam je bilo vani, no sve u svemu za prvi put nije moglo bolje. Baš je dijete spremno :D

Što se tiče diranje djece, ja svoje diram i ljubim di stignem :P I nemam problema s tim kad ga netko od mojih dira i ljubi, ali kad dođu nećaci i kad ju stalno diraju, a znam da pišaju bez da operu ruke dođe mi da ih uzmem i bacim nekamo i stalno im vicem da peru ruke i baš mi idu na živce!. Uf!!! 
    Ne diram tuđu djecu, znam da su mame alergične na to, pogotovo ne nepoznatu (ako vidim slatko dijete koje ne poznajem, znakovito se nasmiješim i namignem od dragosti i brzo pobjegnem da nebi mislili da sam manijak )
    Meni je jedna bakica isto dirala malu po rukici, nije da sam planula, ali nije mi bilo svejedno.

kamikaze-ahahahaha :P Ova ti je odličnaa!! ahaha :P

TinyBabyToes
    31. Kolovoz 2016. 09:06

Kad ugledamo na 24sata članak luda žena ljubi ljude po dućanu znat ćemo da je Kamikazee hahahhahah

Ninachh jesi stavila veliku žličicu rižinih pahuljica ili manja?

Mi evo upravo napravili prvu kašicu i malo su mi te upute prevelike doze. 170ml mlijeka i 5 velikih žlica????
    Naravno napravili tako kako piše bacili sve.
    Iduću ću napraviti onda i ja s 30ml mlijeka.

I naravno kako sam i očekivala, nije baš oduševljena, prvu žlicu je otvorila usta ali kad je sažvakala, napravila kiselu facu i zapečatila usta nakon toga
    Mislim da mi je malo i pregusta kašica ispala :/
    Probali smo još par žlica, zbunjeno je gledala. Nismo više silili, sutra će biti bolje nadam se heheh

Dala sam joj da još i zagnjuri rukice u kašu neka ispipa šta je to.
    A ovu žlicu šta je pojela, pojela je kad sam njoj u ruku dala žlicu. Kak sve trpa usta tako je i ovo hahahahhaha

TinyBabyToes
    31. Kolovoz 2016. 09:07

I ovo za diranje druge djece... ja sam u Ninachhinom klubu. Bacim osmijeh i odo dalje, nije mi nikad došlo da diram tuđu djecu, sad otkako imam i svoje, još manje

ivchi87
    31. Kolovoz 2016. 09:35

Kamikaze :DDD dira ljude po svijetu, jos ce te za zlostavljanje optuzit. 

Ni meni nikad past na pamet da diram tudju djecu. Ma ne tudju, nego i od svojih prijateljica, necake... Ne mogu svatit da njega svak hoce nanasat. Al dobro, ja ne volim djecu. I nikad mi ni jedno osim mog nije bilo slatko. nisam ja losa, samo jbg vise volim macice i peseke :D

Kao sto sam rekla, svekrva jucer okrenula janje. Dosla od muza sestra i njena familija ukljucujuc njenu svekrvu, svekra i sogora. Pocelo u 5, preko dana on spava u buci jer su oni na terasi, al ne reagiram, dan je. Otisli mi spavat u 10, oni svi nastavili jednako glasno ukljucujuc mog muza. Ovaj moj jadnik jedva zaspao, u pola noci se probudio vristeci. Danas sam im svima zute kartone podijelila ujutro, bas sam bila bezobrazna. Ne moram uooce spominjat da kad je prije par godina mala od njegove sestre bila beba da smo svi sutili ko zaliveni kad je spavala. Ne znam jesam li ja luda, mozda jesam. Pa onda bolje da ne prokomentiram sta bi imala. 

Ja mislim da smanjenje nakon 6 mj necu ni osjetit. Sad tek vidim kolko sam prije love spiz na gluposti, dm-cice, hm-cice, i ine m-cice kad meni sa djetetom ostaje vise novaca neg kad sam bila sama. nisam sebi vec godinu dana kupila apsolutno nista osim haljine za svadbu sad. I sad sam bogat covjek :D a svi mi govorili: joj kad pocnete na dete trosit nikad dosta. A ovaj moj jede cicu i svu robu dobili tako da trosi jedino na ovce i gluposti koje mu mama smisli. Moj medo stedo :D

Ninachh12
    31. Kolovoz 2016. 10:00

Tiny-na uputama na kutiji meni pise 200 ml mlijeka sa 6-7 jusnih zlica. Ja reko wtf? I onda na ovoj aplikaciji sto sam instalirala jos davno sam procitala 30-40 ml sa 1-1.5 cajna zlicica. I sad radim 30 ml sa 1.5-2 cajne zlicice i kad malo odstoji (3-4minute) to bude polurijetko. Moja jede ko velika. Danas pojela sve i uopce ne trazi cicu poslije. Odusevljenju nema kraja :D e to ti i ja radim, dajem joj da pipa zlicu, kasicu itd. Nek dijete zna sta jede i s cim jede :P
    Ivchi-ja sam se sad na obiteljskom okupljanju zakrvila sa sestricnom. Moja spavala, oni svi vikali. Dar mar sam napravila. Kad je njeno dijete bilo malo muha se nije smjela cut, a sad se naderavala po cijeloj kuci. Tak sam se posvadala da se vise ne razgovaramo. Tako da se razumijem onak u potpunosti. Ljudi nemaju razumijevanja nimalo.

mamasita4
    31. Kolovoz 2016. 10:04

Jooooj kod nas fora plakanja za mamom uvijek i svugdje. Ne smijem je ostavit ni trena....uh uh. Satrat ce me to. 
    A fora da nakon 6 mjeseci ova nasa luda drzava daje 2000kn mi je ludnica. Toliko mi je ludnica da se nakon 6mj vracam na posao i unajmljujem dadilju, vise mi se isplati.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.