Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kamikazee
    31. Kolovoz 2016. 15:58

Hahhahahaha prsut na celu 😂😂

Škure, žaluzine, ne znam dalje hahahah

nasdva
    31. Kolovoz 2016. 16:07

Pozdrav,
    ja sam razmišljala da idem radit nakon 6 mj, a muž na porodiljni (moja plaća veća), ali moj posao fizikalija a ja imala carski. Ne da mi se bit ću doma i vježbat ćemo papanje.
    Otkrili smo za sad najfiniju kašicu mrkva+tikvica jest da je boje ko njegova kakica  ali frajer je pojeo 160ml i popio 20ml čaja.
    Skužili smo da pije samo topal čaj pa grijač  za bočice opet ima posla.

Ivchi fotka je mrak 

TinyBabyToes
    31. Kolovoz 2016. 16:52

Nisam došla do ovog djela o neplaćenom dopustu nakon 12mj :D
    Idem polako, jer o ničem nemam pojma hahahhaha

A vrtić isto tak i tak kreće od 01.09. tako da će tad imati godinu i pol, ako i krenem radit s godinu dana čuvat će je svekrva koja ne radi.
    Jedino ne znam gdje ću ići radit nakon 12mj, jer sam se posvađala sa šeficom (ili ti strinom) kad sam zatrudnila, naravo razlog svađe je jasan

Kamikazee nam se već prebacila u dalmatinke :D škure ahhahahahah

Vama svima su okej prihvatili kašice? Moja baš nije oduševljena, probala sam i malo prije joj dati (ovu manju mjeru sam napravila) ovako za probu, pljuje sve van :D
    Al, to sam nekak i očekivala... Na mamu je

Halila
    31. Kolovoz 2016. 17:40

Kriszta hahaha cijeli party ćete imat! Super! 
    Meni dobro što će moja imat punih 6 mjeseci točno na moj rođendan pa ćemo slavit duplo 😁

Tiny, koliko znam po frendicama i poznanicama, često djeca ne prihvate odma kašice. Moja frendica je s malim tri tjedna borbe imala da jednu žlicu bar pojede, sad ima godinu dana mali i papa ko veliki. Mislim da nemaš razlog za brigu. S vremenom će se ona priviknut. 
    Vidim da mi ostale na temi imamo prave male papalice, super! 
    Mi smo već neko vrijeme na dva obroka kašica dnevno i sve joj je fino. Al ja ne pratim baš kalendare, dala sam joj i šljivu i krumpir, što inače ide malo kasnije. Jedino alergene ne mislim davat prije godine dana (npr jagode i citruse). 
    Ivci i Kamikazee, super slikice! 

mamasita4
    31. Kolovoz 2016. 18:12

Nema veze Tiny propapat ce ona vec....vidit ces
    Skure,da....ono drveno na prozorima u dalmaciji....ja ni ne znam drugi naziv za to....:-)
    Izgleda svi cete ostat sa svojim buhtlicama,samo ja odo radit....smrc.

TinyBabyToes
    31. Kolovoz 2016. 19:43

Kriszta a znala sam da sam nešto zaboravila komentirat
    Predivnoooo, pa to će biti pravi "mali rođendan" hehehe

I kad ju kupamo da, još joj držimo povišeno glavicu i dio leđa, ali samo zato jer kadica ima onak uzvišeni dio plastike kao za kad krenu sjediti, pa da je ne žulja to.
    Kako vi držite? Nisam je još ni pokušavala polegnuti je cijelu u kadicu ili stavit na sjedećki...

Mamasita maleni u vrtić sutra ili?

TinyBabyToes
    31. Kolovoz 2016. 19:46

A za papicu, ma ne brinem se... jednom će morat počet jesti heheheh
    Samo ne znam koliko može trajati ovo odbijanje kašica... da si znam pripremiti živčeke

Halila vi ste već prave papalice :)

Ninachh12
    31. Kolovoz 2016. 20:51

Kamikaze-ahaaaa, sad kužim, o pa to je razumljivo, ja bih im sve loptice pobacala u more :P

A da..za kupanje, naša mrežica je i dalje zakon :D A danas se otuširala samnom pod tušem, nije mi se dalo punit kadicu :P

Mi smo danas košaru konačno poslali na zasluženi godišnji i namontirali sportsko sjedalo, Baš sam oduševljena svojim kolicima, predobra su :D

mamasita4
    31. Kolovoz 2016. 21:46

O da VRTIC! Obozavam vrtic hahahaaha. Ma eto, puno toga dobroga nama su donijele te jaslice a sad i vrtic od sutraa,njemu je tamo super,slusa,jede odllicno,druzi se,zaista nije bilo nuzno zlo. Bar nama. Radujem se da ce jos puno toga naucit i u vrticu. A da bi ga se malo htjela rijesit,bi,al vec ce mi za par sati falit.....tako to ide...jedva cu ga docekat doma.....ah ta djeca....

mamasita4
    31. Kolovoz 2016. 21:48

Kamikazee predobra slika,sad sam skuzila da ima foru Al Bundy 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.