Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kriszta
    31. Kolovoz 2016. 22:02

Aloha,
    dečkići su mi super Ivchi i Kamikazee..ali Ivchi pršut na čelo?! AHahahahahahahahah
    Tiny ma vidjet ćeš u roku par dana ogromnu razliku u papanju. Neke bebe teže prihvaćaju,samo nemoj odustati. Čitala sam da jednu namirnicu znaju bebe i pop par dana odbijati,nekad tek 10.dan prihvaćaju.
    Bitno da nađeš "Sjedalicu" koja joj je udobna,mojoj je to bio problem i ja sam je prebacila u jaje,a ona super papa. Da budete samo vi,možda joj smeta "publika". Moja npr ne voli kad slušamo glazbu dok jede. Živcira ju..hahahahaha
    Ma već te sutra može iznenaditi,samo ostani smirena,nemoj se nasekirati ko ja :D Bebe to osjete,a ja luda što ne pije mlijeko,a ona još manje pila.

Što se vrtića tiče,pošto sam ja prije nego što sam ostala trudna,ostala sam bez posla (firma se zatvorila) ja prvo moram naći posao. Iskreno i žuri mi se i ne žuri mi se. Kao prvo i najbitnije,ne žuri mi se zbog Mije. Što duže da ostajem s njom,to bolje. A s druge strane volim raditi i teško mi je sad već što duže od godinu dana ne radim. Što se financije tiče,kao štoo je Ivchi napisala. Nisam mogla ni zamisliti kako ćemo sa jednom plaćom,jer ja sam imala jako dobru plaću dok sam radila. Vjerujte mi,sad imam puno više,nego što sam onda imala,a dobivam 1663 kn mjesečno. Nisam trošila u zadnje vrijeme skoro pa ništa na sebe. Puno toga smo dobilli za bebu,a opet puno toga smo i kupili i uvijek smo imali za ono što nam je trebalo, Još smo uspjeli i ostaviti nešto sa strane. Sa jednom plaćom i mojih 1663 kn. Nevjerojatno! Ali opet nakon godinu dana ćemo ostati i bez mojih primanja,tako da nemam pojma. A u vrtić kod nas,mogu bilo kad upisati. Ne moram čekati 9.mjesec!

Ninach koja kolica imate?
    Mi smo isto namontirali sportski dio,ali jadna se još gubi u njemu..al zato imamo kišobran kolica,koje OBOŽAVA! 
    A onu mrežicu ću za drugo dijete obavezno nabaviti. Mogu misliti kako malena uživa dok se kupa.
    Mene najviše zanimalo,ako kupate bebe,jer mojoj ulazi voda u uši,čim je malo spustim dolje.
    Pa me to živcira ili samo trebam sača+ekati da počne sjedit,pa tako je kupati i amen!

• Kriszta
    31. Kolovoz 2016. 22:19

Mamasita  pa  stvarno sutra vrtić. Jupiiii :D Ako ništa drugo,biti će ti malo lakše!

Halila tako ti onda vječna djevica??  20.09 ili?

Nasdva mi smo isto to imali danas na meniu,ali mi se nekako čini,da malena čeka slatkog...joj..ma mislim da nema veze kad šta uvodiš,jer ćemo mi na kraju odbaciti povrće i tamanit će voće :D
    Prvo ću sad batat ubaciti,pa bumo vidjeli. Tvoj je maleni onda definitivno za povrće 

ivchi87
    31. Kolovoz 2016. 23:21

Kamikaze mali ce bit kosarkas cini mi se :) bas je dugacak...

Moram podijelit s vama kako sam se grozno danas osjecala. Ovaj moj nikako zaspat od 3 do navecer, cendra, stalno na rukama, ja popizdila, nakon jednog nosanja za uspavljivanje od sat i pol doslo mi je vec da ga ostavim da se place i zalim se muzu da je grozan, i nabrajam sve..... i dodju nam muzev prijatelj i zena a kak mutavci kad se cuju (posto nismo bili dugo tu kod njega doma) pricaju valjda samo kolko auti trose, tako nismo uopce znali da mu je sestra bila trudna i rodila 3 mjeseca prije termina. Dijete od 800 g koje je prezivilo i ima sad tri mjeseca a tek se trebalo rodit neki dan. Pravi je borac i sve je u redu s njim. Al ja kad sam sliku vidla... Boze, ja ne znam jel si mozete to zamislit, doslovce kao mamin dlan, kao da nije stvarna slika uopce. Stvarno sam pod takvim dojmom ajme ne mogu doc k sebi... da se molim pomolila bi se za maloga a svom debelom vise nikad necu rec da je grozan. Jer stvarno je sreca imat zdravo dijete, a nesreca ne bira jer mama tog malenog je takva krasna osoba da se zapitas pa kako njoj... al sve ce bit dobro, i vec je, samo strasno sto su morali prozivjeti. idem spavat ak uspijem uopce, bas me izbacilo iz cipela... ljubite svoje bebice :*

Ninachh12
    01. Rujan 2016. 08:07

Kristza-Euro Cart Passo. Nisu za ljude u stabovima, ali za nas koji imamo kucu su zakon. Testirana na svim mogucim terenima i ocjena 5+

Mojoj u mrezici ude voda u usi ponekad (puna kadica vode :P) i koliko vidim ne smeta joj. Pokusavam isbjegavati to, ali nekada ude..joj imas super vrtic. Stvarno. Moram priznati da sam i ja kao ti, rado bih sto duze ostala doma s malom, pogotovo jer cu i faks imati. I mozemo komotno bez da ja radim, ali novaca nikada dosta -.-
    Ivchi-moj muz i ja cesto zastanemo, udahnemo i zahvalimo se Bogu sto je ziva i zdrava. Stalno si mantramo kako ce kad tad prestati cendrati i bit zahtjevna, ali to sto je zdrava nam je najbitnije tako da razumijem zasto te dirnulo. Ponekad mi zdravi uopce ne primjecujemo koliko smo uopce sretni sve dok ne obolimo..

Ninachh12
    01. Rujan 2016. 08:08

Stanovima* Jutro je :P

nasdva
    01. Rujan 2016. 09:43

Ivchi imaš pravo, kad se sjetim što smo.sve prošli da ga dobijemo. Ali tete nisu mogle napravit bolje dijete od ovog . Malo moje dijete iz epruvete. Mi kad smo na hitnoj bila je tamo bebica službeno starija od Lovre ali rođena u 32 tjednu joj sve trbmnci prođu. Moj nije bio tako mali ni kad se rodio.

Neznam kako vaše bebice, ali ovaj moj pije samo topal čaj i jede kašicu dok je topla. Svaka čast onome tko je izmislio tanjur koji drži toplinu (ispod tanjura se ulije vruća voda) sad stignemo pojest svu kašicu. Pa ako netko treba. Mi kupili u Mulleru, ali ima i u Bubamari.
    Danas na menu pire krumpir

nasdva
    01. Rujan 2016. 09:54

Uglavnom prođu te TRNCI koji tip feler

Halila
    01. Rujan 2016. 10:04

Da, definitivno ne znamo koliko smo sretni dok ne čujemo za tako nešto. Moja poznanica nedavno rodila dijete s dawnovim sindromom. 😕 Stvarno ona fraza "nek je živo i zdravo" nije samo fraza. Na kraju je to ono najvažnije, a sve brige i problemi s nespavanjem, cendranjem i hranjenjem će proći kad tad.
    Kriszta, da, hehehe, vječna djevica 😂 21.09., ipak je Iris prava proljetnica, jedan od najljepših datuma u godini si je odabrala, prvi dan proljeća. 😉

Kamikazee
    01. Rujan 2016. 10:59

Slazem se sa svime, naravno da je najbitnije da su nam bebice zdrave. Ali to uzimas za pod normalno i onda ti recimo smeta sto si budan od 1-3 nocas kao ja na primjer. I mozemo biti sretne, ali ne osjecam se tako onih pola minute kad skuzim da nema spavanja vise, eto, najiskrenije, tad se toga ne sjetim! Bar sam krumpir za knedle pripremila, jutros samo upalila da se kuha 😂

A meni je od sestricne mali rodjen s 32 tjedna, s tim da je sestricna od 25. tjedna gubila plodnu vodu i doslovno nije ustajala ni kosu oprati 7 tjedana! Teta joj je 3 puta samponirala kosu nakon poroda 😂 Mali je super, ali na pocetku je bio proziran imam osjecaj! 

Nasdva, mi smo isto prosli pikice i punkcije i cekanje bete. A gospodin teatralan pa sam i 4 mjeseca lezala i rostiljala se lijevi desni bok 😀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.