Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kriszta
    31. Kolovoz 2016. 10:08

Tiny  ja sam prvi put napravila rižolino od 15 ml! Naravno da ne pratiš šta piše na kutiji,to su uvijek velike porcije. Možda jednog dana. Sutra će biti bolji dan,za par dana će tek skužiti,šta želiš od nje :)

Ninach super je pojela Lana,bravo 

Kamikazee hahahahaha slažem se s tobom. Oni su bezobrazni i nekulturni,ali ako normalan čovjek (kao mi)komentira nenormalnom,da nije u redu to što radi,onda ispadne bezobrazan. To je život :D
    Muž bez problema sve ih tjera u pm,ali na lijep način sa tonom glasa,koji hmm..ne obećava. Zadnji put na rođendanu svom prijatelju,koji ima 3 djece,rekao: Idemo mi kući,prije nego ovi tvoji divljaci pokidaju kolica i uznemiruju Miju! ahahahahaha Umirala sam od smjeha. Kao prvo njegovi su stvarno divljaci,kad nas vide počnu vrištati,trčati prema nama i doslovno ulaze u kolica. A drugo,što muškarci tako pričaju jedni sa drugima,bez da se naljute. Mi  bi se cure već 1000x naljutile :D

Ivchi dobro si im rekla,trebala si onda izaći. Nekad imam osjećaj da svekrve cijene  bezobraznu snaju,a onu drugu dobricu,ne fermaju,ne doživljavaju. Čast iznimcima!!!

U utorak malena puni 6 mjeseci 
    Kupila sam papirnate seširiće za "rođendan",sviječice i  :)
    Ispeći ću muffine  hehe Toliko se veselim, Mia,tata i mama će proslaviti pola godine 

Cure vi kad navečer kupate bebu,jel im još uvijek  držite leđa, ispod pazuha da glavica ne bude u vodi ili  ne?

Ninachh12
    31. Kolovoz 2016. 10:49

Mamasita-kolilo ces davati dadilji?
    Ja necu ici odmah na posao, ali susjeda moju malu obozava, dode par puta tjedno i uzme malu k sebi na sat-dva da se poigra s njom i kolko sam skuzila iz neke zezancije cuvala bi malu za 2000 kn mjesecno. Cini mi se ko super ideja da ne moram ju vozit svojoj mami u drugi grad.
    Kristza-ni meni nije jasno to nerazunijevanje. A sto posto sam sigurna da bi svi drugi na mom mjestu bili jos gori, a meni govore da pretjerujem. Moram si ovo memorirati u glavi da mi za nekoliko godina ne padne napamet vikati u blizini tude djece :P

Kamikazee
    31. Kolovoz 2016. 13:32

Hjoj, nama na moru klinci bacali teniske loptice susjedovu smrdljivom psu i svako malo nama lopticu u skure!! Bas bude grozan gladan zvuk!! 
    O kad sam im izletila i oni mali Nijemci su me razumjeli!!!!

TinyBabyToes
    31. Kolovoz 2016. 14:29

Ivchi slika je zakon!!! Baš je pravi mali frajer
    Razumijem te pod tim pitanjem diranja druge djece, ja sam isto takva, nisam baš bila ljubitelj djece, više patim na životinjice
    Iako sad otkako imam ovu svoju malu, malo imam veće srce hehehe
    Teže mi padne gledanje nekih tužnih filmova, prije sam mjenjala program samo kad bi neka životinja nahrdala (dokumentarce i dalje ne smijem gledat) ali sad me počelo prati kad vidim i s djecom nešto tužno..

Vi svi imate neke ljude bez razumijevanja oko sebe. Neshvatljivo mi je da nemaju ni malo razumijevanja oni koji su to već prošli. Ali neka, teba pokazat zube, samo vi njih sve ušutkajte kad mali spavaju
    Mi smo srećom sami doma pa nam nitko ne kvari ritam. Tu i tamo se nađe susjed da baš tad krene kosit, palit motorke i sl, ali da njih krenem ušutkavat zbilja bi rekli da sam luda hahahha

Ninachh tako ću i napravit sljedeću kašicu. Ove upute i muž i ja gledamo u čudu- wtf???
    Pa toliku porciju ni ja ne mogu pojesti.
    Da se razumijemo nisam mislila da mora to sve pojesti, znam da neće, nego nisam znala da li i kojom mjerom da napravim manju porciju, a ovo mi stvarno dođe žao raditi tolike porcije a pojest će žlicu, dvije....

Kriszta ma ako ništa drugo bar se malo poigrala s kašicom
    Ali da, meni se čini da mi je pregusta ispala rađena tako po uputama, drugu ću rijeđu napraviti, bojim se da joj je ovo bilo pregusto pa zato nije htjela.
    Nadamo se da će sutra biti bolje :D

I da sad sam se sjetila, kad sam pitala pedicu u koje doba dana da krenem davati, ona mi je rekla da bi ona dala malo probati ujutro pa opet popodne!
    Ovo je sad prvi pput da sam čula da se odmah krene davati više od jednog puta na dan.
    Na to mi je rekla da je to tek toliko da se upozna s novim načinom hranjenja, a onda kad se upozna se daje jedna kašica cijela koja zamjenjuje jedan mliječni obrok....

Uh.... za moj budžet, ovo dadinjanje dođe dosta. Sad ovaj drugi dio porodiljnog i neće biti tako mali koliko sam se bojala da će biti, pa mi je odmah lakše. Izdržat će se do tada. Jbga na poslu mi je bio skoro pa minimalac a ostatak na ruke, pa nisam do sad ni dobivala maksimum na porodiljnom :/

Kamikazee
    31. Kolovoz 2016. 15:10

Meni je dosta velika razlika sad za drugih 6 mjeseci, ali vec kombiniram da uzmem i neplaceni dopust nakon 12 mjeseci pa da malog u vrtic dam tek s godinu i pol. To vrijeme mi nitko nece vratiti, a stedim na svemu (tipa rjedje perem kosu pa i sampona manje koristim, ne feniram se pa i struju stedim 😂)

Jos mi je i pedijatrica sad rekla kao ako vam nije sila, ne dajte ga s 12 mjeseci. Prezivjet ce naravno, ali razlika u tih pola godine za dijete je jako velika sto se zdravlja i imuniteta tice.

Bila sam s malim u uredu nakon pedijatrice, bas mi je bila dobra vibra ono, dodjem i bez opterecenja secem uredom, svi odmah na pauzu otisli 😂😂
    Kad sam rekla da moram dati sisu djetetu, muski iz tima su se samo okrenuli za 180 stupnjeva 😂😂

Ninachh12
    31. Kolovoz 2016. 15:14

Kamikaze-sta su skure? 😁😁
    A ja i da hocu ne mogu malu dat s 12 mjeseci, moze tek s punih godinu i pol jer vrtic krece u 9om mjesecu
     Ne smeta mi, ima ko ce cuvati :D

ivchi87
    31. Kolovoz 2016. 15:36

Kamikaze tak i ja stedim na kosi, britvicama, gelu za tusiranje... :D isto ne idem radit do 1.10. Sljedece godine. Ne pada mi napamet. Jos kad uzmem u obzir da prezirem sve na svom poslu osim 5. u mjesecu kad dolazi placa, onda je racunica jasna.

Ovo cuvanje 2.000 kn nije puno. Po zg tete cuvalice uzimaju 2500 ako k njima vodis dijete i ako imaju vise djece na cuvanju. Kolko sam cula. 

Tiny totalno sam se nasla u ovom za televiziju :D a slika, boze kakvih smo sve opalili, od naocala, sesira, prsuta na celu, bas imamo inspiracije sad na moru :D

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.