Eto nas,
mama jutros bila u pohodu na Lidl, opći kaos tamo, već su krenule babe iz kolica ti krast robu
Napokon i razvili slike da napunim album i radosnicu.
Danas kašica isto kao i jučer. Probala sam ju danas hraniti u onoj košari i pred tv, ali sve isto. Samo je meni lakše u tom je hranit nego u kolicima.
Koliko vidim ona to uopće ne žvače niti mljacka, samo drži u ustima pa ono...jednom će kad tad skliznut niz grlo hahahha
Žlica pojma nemam koliko je zapravo pojela, više ispljunula i po njoj.
Ali ok, nastavljamo dalje jednom će skužit u ćemu je štos
Halila tu smo si, ja sam 22.09. hahahhaha
Ivchi dobro nas podsjetiš na takve stvari. Ponekad se sjetim toga, bitno da je zdrava a ostalo sve ćemo pregrmit. Iako sam više ko Kamikazee, u teškim trenucima se toga ne sjetim hehe
Kriszta a uđe i nama voda u uši kad se kupamo, stalno tatu opominjem pazi uši al ne pomaže :P
Ne znam jel bi nama ta mrežica šta pomogla kad je kadica već i ovako uska. A za nas imam tuš kabinu, šteta, da je bar kada kod nas pa bi onda uzela ili mrežicu ili onaj jastuk pa da se fino kupamo u velikoj kadi a ne ovak stisnuti :/
Vidiš nisam čula za taj tanjur šta drži toplinu...šta sve neće izmislit
Možda mojoj ne paše to, napravim mlaku kašicu sad dok se mi pol vure hranimo ohladi se to već....
I ja opustosila Lidl danas ;-)
Jeste razmisljali o avokadu za voce za dohranu?Ja sam ga malome davala s nekih 8-9mj. a evo strucnjaci kazu da moze vec od 6....kao prvo voce....Pa vidite....
Pozdravv!!
Mi se vratili s mora. Mislim da sam ja jedina koja ne pazim kak joj dajem ni koje namirnice kad . Mislim ne kombiniram... pojede cjelu malu onu kupovnu odjednom i to zamjenim s 1 obrokom ak nemam skuhano nesto... uskoro pocinjem sa drugim. Iz juhe sam joj sve vadila povrce zblendam i pojede sve jede kaj joj das hehe. Zamjenili smo jednu bocu za pit s kljunom i to joj je dobro. Pridruzujem se rodendanima 15.9. :) ne znam ato ste sve pisali ne radi mi mozak. Cendrava je dosta iza 6 pocinje. I dalje prek dana pol sata spava max45min noc ista sam za jest i natrag spat ko budilica je u pol9 ujutro dizanje :)
Jutreko!
Crna već sam se zapitala jel ste vi odlučili ostat živit na moru koliko vas nema
Ova tema puna djevica hahahhaha
Avokado.... a vidjela sam da je na popisu, al nisam razišljala da joj i to uvalim, toliko toga ima š čim da počnem od domaćeg pa di bi se sad s avokadom zaj.. :P
Vidim da ću jedino ja ovdje biti koja će vodit muku s kašicama, jbga moramo imat i jednu takvu na temi
Mislim si možda da joj ipak uvalim neku voćnu kašicu, možda joj se svidi zbog okusa pa onda krene, ovu rižinu nikak neće...
Jedino sam nakon uvoda kašica primjetila da joj se apetit otvorio i da više jede mlijeka. Ponovo se noću budi tražit jesti, tako da kroz 24h pojede preko litre.
Sad jel to povezano s kašicama ili je jednostavno počela više jesti, nisam sigurna :D
I da, zadnja dva dana se stalno okreće na trbuh! Jedino joj je problem šta se ne zna vratit nazad na leđa pa nakon nekog vremena krene plakat, ja ju vratim na leđa eto nje opet. I tak cijelo vrijeme hahahaha
Sad joj je to postala nova fora, non stop se okreće na trbuh
Cure ajde pomoc :)
Poceli s dohranom prije 4 dana. 3 dana je jela 35 ml mog mlijeka sa 2 zlice rizinih pahuljica i nakon toga nekoliko zlica vode (do sad nije pila vodu). To je sve bez ikakvog problema pojela s gustom. Danas sam joj stavila 30 ml svog mlijeka i 20 ml vode (nisam mogla vise izdojiti :( ) i 2 zlice prosenih pahuljica i sve je pojela s gustom i jos bi jela da sam imala. E sad, koliko velike ste vi kasice radile i s cim? Voda, svoje mlijeko, ad? Ima tko iskustva s bademovim/rizinim/sojinim ili cim? Koliko dajete vode iskljucivo dojenoj djeci? Sva sam puna pitanja :P
Probala sam joj sad dat duge pahuljice, s jabukom i nece. Evo je sad je luda i zivcana 😠
Sad mi vise nije zabavno...
Nes krivo radim mozda, al ni sama ne znam sta..
Bit ce bolje....tjesim se
Tiny ne radis nista krivo,jednostavno joj se ne svidja jos...da probas krenut s vocem mozda ili mrkvicom?
Ninach,pa daj joj papat kolko zeli,evo sutra joj napravi s tri zlice....a mijesaj s onim s cime pise na kutiji....bilo voda,bilo mlijeko...citala sam malo za ta druga mlijeka da isto nije najbolje ic s njima prije godine dana...pa sad vidi....pogotovo sojino....drzi se svogaa i ad-a....
Sortiraj odgovore
Najstariji