Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    TinyBabyToes
    30. Kolovoz 2016. 07:24

Jutro!

Vidim svi se nadamo da su zubi 

Noć je prošla ok, nisam ni mjerila temperaturu ali kako muž kaže... nema je ;)
    Tu i tamo je nešto zacendrala u snu, ali to i inače radi tako da nije zabrinjavajuće.

Nasdva i moja se zna i dalje strzati na neki iznenadni zvuk, ne rasplače se samo trzaj. I zna se strzati kad joj se u tišini pojavim u videokurugu. Ali mislim da je to normalno, pa i ja bi se strzala na takvo šta
    Samo što nije to toliko često i nije pretjerana reakcija pa nisam obraćala pažnju baš na to...

Halila
    30. Kolovoz 2016. 08:38

Ninachh stvarno ste imale loš dan, žao mi je baš. Bude se to brzo riješilo sa željezom i bude sve super! Ova tvoja pedijatrica s tim (ne)slušanjem srca je stvarno katastrofa. 😨 Ne mogu vjerovat koliko ima nemarnih doktora. Ionako im taj pregled traje kratko, mogli bi bar to napravit kako treba. Strašno. Dobro da ste naišli na zamjenu i da nije nešto ozbiljnije! Javi kako je prošlo s prvom kašicom! 😊
    Nasdva i moja se trza isto tako pa valjda je to normalno. Najviše se uplaši šuškanja vrečice, pogotovo papirnate, to se baš trzne i počne jako plakat. Nedavno sam joj dala vrečicu da ona sama šuška s njom pa je valjda skužila da nije to ništa i od tad se puno manje plaši. 
    Primjetila sam da se boji nepoznatih. Bili smo ovaj vikend na Renesansnom festivalu tu kod nas i mala je bila u kolicima i došla neka žena, nagnula se nad kolica i počela joj tepati, cure moje, kad je ova počela vrištati... muž ju je nosio poslje toga jer ju nismo mogli smiriti. Ne razumijem baš ni tu ženu, al ok...
    Tiny hahaha, tvoja Mia baš i nije oduševljena s doktoricom i pregledom 😂 Iris se nije još bunila, zadnji put joj je uzela stetoskop i strpala ga u usta 😂
    Super da je cijepljenje prošlo bez reakcije!

Što se tiče diranja ušiju, mi smo isto u toj fazi, al ona to radi kad je umorna, vuče si uho i kosu.. ne znam jel kod nas to ima veze sa zubima zasad. 
    Imali smo malo lošiju noć, nakon dugo vremena, možda i jesu zubi u pitanju.. vidjet ćemo.

ivchi87
    30. Kolovoz 2016. 09:02

Aj falabogu da se i vasi trzaju, ja procitala negdje kak bi svi refleksi osim cicanja nakon 4 mjeseca trebali prestat a moj nije ni blizu. Il su nam sve bebe cudne il su sve normalne onda. 

Meni i muz nesto losje spava, stalno se vrti, mozda ce i njemu koji zub. Ako nista onda zub vremena.

• Kriszta
    30. Kolovoz 2016. 10:04

Ivchi možda tvoj muž će "gubiti" zub :D

Tiny , Ninach javite kako je prošao papanje danas!
    Ja ovaj tjedan ubacujem 2.obrok. Sad papamo već 4.tj i malena definitivno prihvatila to! A mlijeka poslije obroka od 5.dana ne pije,valjda ne želi pokvariti finu mrkvicu sa mlijekom :)

Tiny dosad izgleda nijedna proljetna beba niije imala reakcije na pikicu,super :)
    A ni tvoja pedijatrica nije nešto detaljna ili već previše toga znamo :D

ivchi87
    30. Kolovoz 2016. 12:00

Joj mi nismo bili ni na jednoj pikici jos, valjda cemo i mi dobro podnjet.

Ja sam sad tek skuzila da sam dobila ovaj mjesec manje porodiljnog oko 200 kn i uplatili su mi isti dan u dva navrata... kako vama?

mamasita4
    30. Kolovoz 2016. 14:36

Ivchi,ni mi se jos nismo cijepili,ic cemo krajem 9.
    I meni je sjelo u dva navrata. A to da ti je doslo drukcije nego prosli mj je normalno. Ovisi o broju radnih dana u mjesecu.

Kamikazee
    30. Kolovoz 2016. 15:40

Uf, ne sjecam se sto sam sve procitala u 4 ujutro. 
    Ninacch, bas super sto si naletila na zamjenu! I super mi je prica s mercedes people, jadno je sto se toliko veselimo tako rijetko lijepim gestama 😕 

Mi papali i mrkvu, definitivno mu ne pase mijesnje povrca s mlijekom, cisto povrce mu je draze! Danas jeli mrkvu+tikvicu i puno mi je pojeo. I prvi put nakon valjda 2 mjeseca kakao dan za danom, inace svaki drugi dan! Napokon druge boje vidim osim tamno zelene 😂😂😂

Frendica mi nahvalila onaj aventov kuhac/mikser, normalno da sad ne mogu bez toga 😖😖

I moj se trza na iznenadne zvukove! Super je kad ga drzim, on se zagleda, krenem pricati pa se scima odjednom 😂

I jel vi sizite kad nepoznati idu dorati vase dijete u kolicima?!?!?!

ivchi87
    30. Kolovoz 2016. 17:54

E Kamikaze mi jucer na plazi, stojimo onako kraj jednog zidica totalno po strani i malo dalje od nas neka zena pusi, i smije se ona njemu i krene prema nama i primi ga za rukicu. E meni se noge odsjekle, vec sam se vidla kak ju bacam u more i utapam. Al sam samo zanijemila otvorenih ustiju. Pa dobro koji bog??? Ne znam uopce sta bi komentirala na to. Uzela vlazne maramice i brisem ga. 

• Kriszta
    30. Kolovoz 2016. 18:00

Kaikazee naravno da šizim i to ljudi koje ni ne poznajem. Zadnji put u Kauflandu žena napala malenu,nisam je ni primjetila već je dirala rukicu,a meni mrak na oči. Usputni kupac. A najgore mi je što poznanici..npr. baka od susjede i tako,koje ni ne poznajem,jer sam se nedavno preselila kod muža,počnu ljubiti noge! U 3 pm...stvarno??
    Zadnji put neka bakica izljubila noge,pa poslije toga susjeda i nakon toga svekrva..a ja si mislim : Lijepo se svekicka ljubakala sa svakim :D  Nikad ne bih tuđe dijete dirala,a kamoli ljubila. I to rade npr.žene,koje imaju malu djecu.Stvarno! Jel netko ima ideju kako na lijep,kulturan način  dati im do znanja da to nije u redu?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.