Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ivchi87
    28. Kolovoz 2016. 15:46

Hahhahahaha a valjda ti je sad doslo jos ovci u Bubamaru. Mislim da cu i ja kupit kad dodjemo u zg... 

Kad smo kod ovci, svekrva sutra okrece janje u cast rodjenja unuka. Prva pametna. 

Sta mislite jel mogu ja imat soor a da nema apsolutno nista na ustima kod malog? Boli me lijeva bradavica, i imam neke sitne bijele tockice. Boli me uvijek ta bradavica jer ju on vise nacicava al sad mi je nekak neizdrzivo... nemrem nis bez recepta jelda?

Kamikazee
    28. Kolovoz 2016. 19:45

Bili u bubamari u king crossu jucer - nema ovci!! Ili nisu jos dosle ili su sve na raznju vec zavrsile!

Ivchi, moguce da je to blister. Ja sam imala oko 3 tjedna pa sam se sjetila onda kod doktorice otici. Dobila Betrion antibiotsku kremicu. Pokusavala sam tople obloge prije dojenja, busiti, stiskati, nista! Na kraju sam bradavicu mazala 15 dana dok se upala nije smirila. Taman smo prerezali resicu ispod jezika pa je malac poceo pravilnije vuci i sad je ok. Napokon sam pocela uzovati u dojenju nakon vise od 3 mjeseca 😂

Ninachh12
    28. Kolovoz 2016. 21:16

ivchi-moguce 100 %. Mene prošli tjedan počela desna pa zatim i lijeva a na maloj nema nikakvih znakova.(moji jedini znakovi su bol-nit crvenilo nit išta drugo) Bilo je toliko neizdrživo da sam plakala kad je cicala. Otišla u apoteku, rekla da mi da rojazol-kaže ne može bez recepta (prošli put mi dala bez recepta) i rekla joj dajte mi bilo šta. Dala mi canesten kremu 3 x na dan namazati i obavezno prije podoja obrisati bradavicu. U toku tjedan dana mi se 2 puta po noći dogodilo da sam u snu dala jesti, a nisam obrisala. Drugi dan cijeli dan pekla savjest zbog toga -.- I nakon 3 dana prestalo boljeti, nakon 7 dana prestala koristiti (znam da sam trebala 14 dana no neću canesten toliko mazati-nadam se da se neće vratiti) 
    Kristza-suosjećam. Dala bih ti nekakav pametan savjet.ali ga nemam :( Mogu ti samo slati dobre vibrice i drž se. Sve znam :P

Mi stigli s puta, hvala svima što ste mi zaželjeli sretan put jer je upravo takav i bio. Sretan :D Igranje-spavanje-cicanje.odmor-kave. Uglavnom prva liga, bolje nije moglo :D Cijeli vikend je bila dobra, spavala s nama (inace uvijek u kindi) i bome je bila fantasticna :)
    Moram podijeliti jedan događaj s vama :) S obzirom da je kod moje bake jedan dio puta makadam mi smo otišli na put sa autom od svekrica bez klime, a naš novi ostao doma (niski auto imamo). Danas pakleno vruće, granica krcata, svi se guraju i jedan s mercedesom se želi ugurati ispred nas, Lana ljuta, vruće je i moj muž neda i odjednom skoči u autu temp i počne se nešto pušiti i izleti lik iz mercedesa van i uzme bocu vode i pomogne mužu to srediti za par minuta i kaže Matija, ajde s obzirom da si preskočio u pomoć idi ispred mene i sad za 10 min izlazim ja van s nosiljkom jer je u autu pakao i idem šetati i izlazi žena iz tog istog merdcedesa i govori dajte odite malo k nama u auto, sigurno vam je vruće s bebicom, ja cu biti vani, a vi uđite. Baš me dirnula. Jest da nisam ušla jer sam otišla u dućan koji ima klimu po sladoled itd, ali baš me ganula. I normalno da nema veza, ali još su ljudi srbi i tako su bili fini. Totalno nema događaj veze s ičim ovdje, ali da vidite da ima dobrih ljudi :D

• Kriszta
    29. Kolovoz 2016. 08:13

Jutro,brzi jedan još iz kreveta.  Tiny ako još nisi osla kod pedijatrice. Pitanja,kad sa žitaricama sa glutenom krenuti.Tu je bitno da napomenes da beba ne doji više. I Do koliko mjeseci skuhati voće bebi? Idem se brzo obući i nahraniti ovu zlocku 

TinyBabyToes
    29. Kolovoz 2016. 09:00

Jutreko

Kriszta hahhahahah nedaju se one zavarati! Nije isto nunanje stoječki ili sjedećki :D Moja isto uvijek poludi ako se sjednem s njom u rukama

HB da večernje uspavljivanje ide glatko, kupanje, papica i sama zaspi u kindaču jer bi inače pukla ko kokica. Iako bude tako dobra navečer, kad ona zaspi ja kao da padnem u depresiju nakon cijelog dana
    A nisam znala da kad krenemo s dohraom da se opet daje biogaja. Vidit ću danas šta će mi na to reći pedica baš ću i za to pitati.
    Zapisana tvoja pitanja, stigneš još do 3 postavljat pitanja ;)

Ivchi hehehheh nikako da zapamtimo da ih se ne smije previše hvalit, odmah promjene ploču :D
    Ah, znam da sam sama i tu s njom po cijele dane, ali opet kad muž dođe s posla mogu se na miru stuširat i odahnut, na moru mi je nitko neće imat ni 5min pričuvat. Tata mi je za bebe totalni bedakec
    Veli muž da već zna da ću se vratit s mora nakraju samo luđa nego šta sam sad hahahahh
    Ali ne odustajem, imam viziju da nas dve možemo same uživati a moru :P

Ninachh baš mi je drago da je put prošao super! Dobro ste i izdržali bez klime toliki put. Mi isto imamo jedan auto bez klime i krepavam nakon 15min vožnje do svekrića, pa mi i nje bude žao. A još se ne vozimo po autoputu pa se i prozori mogu spustit.
    I baš lijepo da ste naletili na dobre ljude, volim to pročitati da se podsjetim da ima dobrih ljudi

Mi naravno da nismo jučer dali kašicu, išli nakraju kod svekrića i ode dan...
    Danas zbog cijepljenja ne bi, tako da ćemo valjda sutra hehehe

mamasita4
    29. Kolovoz 2016. 09:05

Nestale ovce hahahahaha....al mozete ih narucit i online mislim da je postarina free....mislim.....
    Kriszta, sto se glutena tice, znam da prije nije islo prije bar 8-9mj. a sad kako sve pomicu, valjda i to....ovo za meso sa 6 mjeseci je meni novost i to velika...... Sta se voca tice, ja sam malome kuhala mozda mjesec-dva dana....onda sam krenula frisko sve....znaci s nekih 7-8mj....a sad vidi sto ce pedijatri rec....mada ja njih nikoga slijepo ne slusam....Mojoj kumi pedijatrica za pocetak dohrane rekla da daje kupovne kasice....ja pitam pa zar nije bolje domace pa skuhat i smiksat? A da nije pitala zasto.......ne znam....bit ce i to neka nova saznanja....ja bi uvijek radije odabrala domace...one kasice uvijek imaju nesto dodano,.....ne bi toliko trajale da nemaju. Al dobro.

mamasita4
    29. Kolovoz 2016. 09:09

Ja sam vam malome cesto kuhala bundevu s prosom, to mu je bilo njami njami. Ili s amaranthom.....a sve mozete odmah ubacit....I batat mu je bio njami, ali crveni....

TinyBabyToes
    29. Kolovoz 2016. 09:58

Ivchi pa koje to vit D kapi imaš?
    S tim nemam problema, Oleovit ujutro, okrenem bočicu, njoj otvorim usta i ukapam 2 kapi.
    Valljda joj ubacim te dve kapi... Al tješim se, bar je sunčano vrijeme pa još i tu malo D vitamina pokupi

• Kriszta
    29. Kolovoz 2016. 10:19

Ivchi prva pametna hahahahah..barem ima koju pametnu! Ja ću se načekati da čujemo koju pametnu od svoje :D

Ninach baš mi je drago da je put dobro prošao. Ma i one najzahtjevnije vole putovati i nekako HB sve ide kako treba :) Ima još dobrih ljudi..ali jako malo! Zato se čovjek iznenadi,kad netko ŽELI POMOĆ ,a trebalo bi to biti normalno! Kako sam čitala tvoj post,probala sam se sjetit,kad mii je netko zadnji put ponudio svoju pomoć ili me iznenadio dobrotom. I ne mogu se sjetit,nemam pojma!!!!!
    Zato sam se sjetila jučerašnjeg događaja. Zivimo u predgrađu,mirno naselje,u sporednoj ulici. Imamo naviku malena i ja da poslije jutarnjeg buđenja i papanja izađemo na dvorište i malo na ulicu,šetamo,ona naravno na rukama. :) Izašli smo na ulicu,ispred kuće stojimo,kad je nas stari pas isto izašao ;jako je star! Ne čuje uopće,i ne vidi dobro..jedva hoda,kukovi su mu ošli,ono,stvarno je već u groznom stanju. Al je prekrasan,dobra labrador. On je sjeo na most,gdje je bilo sunca i kako se ispružio guzica i nogice su mu bile na cesti. Cesta uska,pošto je sporedna ulica. Ide auto koji može bez problema proći. Stariji "gospodin" sa ženom. Stane sa autom,počne trubiti,spustio je prozor i počeo se derati: Kretenčino makni seeeeeeeeee! ( trubi ko nenormalan dalje) pa nastavlja: Jbt koji glupi pas,makni se jbt te B!!!!! Odvratno,ja sam se šokirala ,kad sam čula,kako se naživcira,zbog ničeg ,još ni dan nije pošteno započeo. Ja krenem sa malenom u ruci prema njima,da mu kažem da ga obiđe,jer jadan ne čuje (nisam ga trebala pustiti na ulicu) kad se on izdere na mene,kad je vidio da sam krenula prema njima: Šta tiiii???!! Koji k...sad ti hoćeš? Kad sam ja pukla i krenula prema njemu,da mu može biti sramota,tako se ponašat i derati se bez razloga na ženu i da svoju frustraciju nek iživljava negdje dalje,kad je on stisnio gas i otišao! Nažalost više toga ima :( I budem jako emotivna,kad čujem da još ima dobrih ljudi!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.