Tiny po "mojem"kalendaru 8.mjesec,po novijem kalendaru 7,mj može se šljiva uvesti. Sa kruškom i jabukom krećeš :)
Evo još jedan kalendar.valjda malo noviji,sa FB.
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151815566852428&set=gm.686859431333068&type=3&theater
Tiny i ja imam Oleovit. I uopce mi nije palo na pamet nakapat direktno niti pomijesat s mlijekom :D prakticna inteligencija mi zna bit na nuli...
Nema jos ovaca, pa di je zapelo... Sjetila sam se jucer Kriszte, moj zaspo u 11, poceli uspavljivanje u 9 i 15. U jednom trenu sam se sjela na krevet i nunala. Al ja popizdim pa muz mora zavrsit jer bi ga ja nakon negdje sat i pol osla bacit u more.
Ninach, Kamikaze, pricekat cu sljedeci tjedan, moguce da je blister samo, obzirom da mi je druga cica normalna. Pretpostavljam da bi se gljive i na drugu prenjele... a ak mi kaze doktorica da moram poboljsat hvat pokazat cu joj sta znaci dojit tiranosaur rexa. To je cudo sta on meni radi, muza boli kad nas gleda.
Ninach bas mi je drago da ste se lijepo proveli, mozda ce sad i doma bit lakse...
Jel znate ima li negdje osim u Dm-u onih podloga jednokratnih za presvlacenje? Imam tu Kozmo, Bipu, Lidl, konzum, plodine?
Imas u lidla sigurno podloge Ivchi.....Ja tamo i pelene kupujem. Odlicne su mi a jeftine. I jos u cetvrtak akcija i na pelene i na podloge...
A ljudi moji nama ta ovca zaista spasila stvar! Ja vam nju kad je pospana (mora bit pospana naravno, a to nam je sad oko 2,5 sata od zadnjeg spavanja) samo stavim na prsa u krevet, njenu ruku na Ewanovu nogicu i uvalim dudu. Ona samo zatvori oči i ne mrda ( u najvećem broju slučajeva). Nekad zna malo gundat (ne plakat) i vrtit se po krevetu (najcesce navecer) ali zaspe vrlo brzo. Ja vam nju nunam samo kad smo vani, a i to je malo nosim u odredenom polozaju i zaspe (naravno spava samo pola sata vani). Ta nece zaspat ni u kolicima ni u autu...nema sanse...Al ovca! ZAKON!
E da! SInoć nestalo baterije na ovci nakon 2 minute. Ahahahahahaha. Ona nije ni mrdnula jer je vec spavala, a ja se bijesno dizem i trazim baterije po kuci, vadim iz daljinskog, klime....ahahahaha....a ona spava....luda mater!
Sortiraj odgovore
Najstariji