Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ivchi87
    27. Kolovoz 2016. 16:14

Ja nis ne citam za dohranu, nemrem tolko informacija zapamtit, ak ce sve bit ok cekat cu 6 mjeseci da prodje. Uvijek sam bila kampanjac pa cu par dana prije pogledat tu od oko 270.str. I gnjavit Mamasitu, mi smo vrsnjaci :D

Nama je super cure moje... znate kolko moj ne voli kolica, e pa covjek sece po plazi u kolicima, dere mjuza kak dodjemo do kojeg beach bara, on ni da bi. Da ga nismo mozda na Macoli slucajno zamijenili sa dobrim bratom blizancem. Necu puno o tome, da ga ne ureknem :D sjecam se kqd je Kamikaze napisala da spava i spava na plazi, ja misla da mi nikad ne bi tako mogli...

TinyBabyToes
    27. Kolovoz 2016. 20:17

Mi možda sutra probati dati prvu kašicu- one rižine pahuljice od Lina, ako ćemo biti te sreće da ćemo samo muž i ja biti sami doma u jutarnjim satima i ako nam nitko neće dolazit u posjete kao danas
    Ne bi baš u ponedjeljak i utorak zbog cijepljenja, a možda u srijedu ili četvrtak odem koji dan i ja s njom na more a pak ne želim započet bez tate ;)
    Kojeg kompliciranja heheheh

Primjetila sam da zadnjih dana lovi uši i kopa po njima hahahhaha
    Mislila sam da je to novo šta je otkrila a onda sam danas pročitala članak gdje je kao simptom da izbija zub kad se hvataju za uši
    Kao kako rast zubića stimulira cjelokupni živčani sustav na području glave, čiji su završeci zajedno isprepleteni.

Kriszta nadam se da je onda do skoka i da će brzo proći ta faza ;)

Ivchi vidiš ti to, zna mali šta valja heheheh
    Ma sviježi zrak ih ošamuti :P
    Samo vi uživajte!

• Kriszta
    27. Kolovoz 2016. 20:26

MOja malena vuče uši zadnjih 2-3 tjedna,mislila sam da je od umora. Eh..sad ću i ja malo to proguglati.
    Tako da mogu biti i zubi ( uvijek su zubi,kad ne znamo šta je hahaha) ili skok u razvoju .
    A prestala sam joj davati prije 2-3 dana bio gaiu,jer mi se činilo,da ju više muči stomak,otkad to dajemo.
    Sad sam već drugi put bacila novce na bio gaiu. Možda ću nastaviti s kapima,kad se normalizira hranjenje,pa ću baš malo pratiti. ALi čitala sam na forumima,da bebe ne reagiraju dobro...mame baš nisu zadovoljne!
    Sutra javi dojmove!
    Super što ćete na par dana na more.Gdje idete?
    Malena će sigurno uživati :)

mamasita4
    27. Kolovoz 2016. 21:21

Ivchi ni meni se uopce jos ne da razmisljat o dohrani....kad krenemo pa cemo nas dvije skupa bit dosadne ovima sto su to vec prosle....i audrey nam je isto vrsnjakinja....
    I moja vuce usi ali ne znam bas da su zubi vec...mislila i ja da je od umora....a vrag ce ga znat

• Audrey2016
    27. Kolovoz 2016. 21:46

Tri gust znači skupa će razglabati o papučama :)))) 
    I moja češka uši i to najviše kad je gladna i kad papa....imam osjećaj da će ih raskrvariti pa joj dam svoj prst da drži.

TinyBabyToes
    27. Kolovoz 2016. 22:02

A bas to, uvijek su zubi hahaha 😂
    Znala je ona kad je manja bila vuci se za usi kad je pospana, ali ovo je bas drugacije. Ne cupa nego si lagano poteze uho ili pak gura prst u uho 😁
    Mislila sam da joj nesto smeta u uhu, nisam nikad do sad za ovu teoriju cula hihi
    Ma... dam se okladit da joj nakraju zubi nece izaci jos tak skoro

Jos nisam za more sigurna, nemam koga vodit sa sobom, muz radi, tata bi nas dve vozio,al on mi je za brigu oko nje potupno beskoristan 😠
    Al mozda i izdrzimo nas dve same tih par dana.
    Inace mi baka i deda zive dolje kod Sibenika i napokon se ispraznio kat od ostatka familije za nas dve juhuuuu

TinyBabyToes
    27. Kolovoz 2016. 22:06

Kriszta ti si jos uvijek davala biogaju? Ja sam sve prestala davat nakon grceva.
    Kad si promislim, njoj su sve te kapi samo smetale.
    I za sad (da pokucam u drvo) nema nikavih smetnji, kaka jednom dnevno i ne nema nekih probavnih smetnji.

• Kriszta
    28. Kolovoz 2016. 09:54

Jutreko!

Tinybio gaiu sam joj dala kad je imala 2 tj,možda 5 dana,a možda ni toliko. Prestala sam s tim,jer mi se činilo da imala grčeve od toga. Pa sam tako prvu bocu bacila nakon 3 mjeseca. Pedijatrica mi je rekla da bi bilo dobro davati bio gaiu kad počnemo sa dohranom. I činilo mi se da je maena teže probavljala jedinicu,nego onaj novalac cc ,pa sam opet kupila bio gaiu,davala joj par dana,kad je ona počela kakiti zeleno,gusto..zaplakala svaki put kad je prdnila i počela odbijati hranu (to ne znam da li ima veze s tim) ali znam da kad bebe imaju probavne smetnje/grčeve smanjuju hranu,jer osjete da nakon hranjenja se to događa. Prestala sam s bio gaiom,naša stara kakica se vratila i malena počela papati. Možda nema veze s tim,pa kad budemo počeli normalno papati,opet ću probati ubaciti pa ćemo vidjeti.

ivchi87
    28. Kolovoz 2016. 13:17

Moj ne vuce usi al mogla bi ga ja malo navuc. Danas opet deracina u kolicima, ne smijem ga vise hvalit. 

Tiny odi malo na more, same ste ionak vecinu dana, mozes ti to. Nek malo dise morski zrak. Glavno da je neko s vama...

Ja jos uvijek placam porez na budale s tom bio gaiom, a na majcino mlijeko nema prevelikog smisla. Al iskreno ne znam kak bi mu dala kap vitamina D da popije pa cisto zbog toga, da mogu vit D u bio gaiu stavit...

• Kriszta
    28. Kolovoz 2016. 14:47

Ahahahaha Ivchi...ali bi onda naše bebe bile klempave ! 
    Špricni u žlicu sa d vitaminom..pomiješaš sa mlijekom i to je to! Moja jedino tako pojede. 
    A ja sa bio gaiom već jednom tako "prošla" i onda idem to  još jednom kupiti. Stvarno nisam normalna.
    KOd nas novost,da tata želi kupiti ovčicu. Sinoć je pukao. Malena prerano zaspala..još prije 20h,bila je jako umorna i probudila se u pola 9h,nakon pola sata spavanja..pa deračina sat i pol. Nakon 20 min sam pukla i predala je njemu,pucao po šavovima duže od sat vremena. Kad je napokon izašao iz sobre ,jer je malena zaspala,rekao mi je : Kupujemo ovčicu,jbm se ako košta i 600 kn,želim da zaspi u krevetiću sama.
    hahahahahahah Ja sam neki dan uspavljivala je 40 min na rukama , šetajući,teška mi je,nisam je mogla držati,pa sam sjela,da mi bude lakše. Trebali ste čuti princezu,čim sam sjela ,vrištala ajme..kako si se mama ususdila sjesti!!!! A kad sam se ustala,onda se ušutila. AHa..tako ćemo ??!! Nisam se ustala više,ostala sam sjedajući na krevetu,dok je ona urlala...nije dovoljno što je uspavljujem na rukama,još i bira na koji način. E pa više nećemo tako!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.