Da, ne zuri se. Dosli smo i mali bio miran pa je rekla da odmah idemo s uputama za dohranu dok mogu slusati 😂 Kad se malac oglasio onda ga je uzela i izvrtila. Kaze da je sad motorika najbitnija za pregled, pokazala baby gym za dalje i 2 vrste vjezbi za sjedenje i na sto trebamo obratiti pozornost.
Dr Puzevski s Tresnjevke, zaljubljena sam u nju i sestru, predivne su stvarno!
Za krv imaju tamo nesto svoje, inace znam da se bebama daje zeljezo od 6 mjeseci, ali prvo je provjerila krv da vidi ima li potrebe. ❤️
I da, pitala sam za ad, kad krecemo na dvojku pa je rekla da tek za 2-3 tjedna da mu ne mijenjamo sad sve odjednom.
Sto se pahuljica tice rekla sam da sam uzela i od Lina i neke bio pa jel bed to dati bebama. Rekla je jos bolje jer nema ni dodanih secera ni nicega, da slobodno to kupujem malcu.
Prociscivac - nikakve tablete, ima spremnik i prije spremnika se procisti voda nekom magijom.. Jednom godisnje servis 400kn mislim, filteri se mijenjaju. Ako hoces posaljem ti njihovu ponudu da vidis kako radi i cijenu jer nemaju na stranici, samo posalji mail na pp.
Ninachh, sretan put 😘
Valjda sam sve pokrila i pisem kako se cega sjetim, pola sata smo valjda bili unutra.
Sorry za duge postove, nadam se da ce pomoci nekome info jer znam da je tesko doci do provjerenih informacija 😀
Kamikazee možeš ti i duže postove šta se mene tiče
Ma odlična ti je pedica! Treba ih takvih i više biti!
Ajde baš ćeš mi poslati da vidim taj pročišćivač, zvuči super, ne samo zbog malene nego i za nas.
E da, sad sam se sjetila. Jučer dok sam išla do dućana, muž sam s njom, ja se vratim a on meni: "dođi vidi"
Mia na trbuhu. Sama se okrenula. Kaže da nije ni vidio kako se okrenula, okrenuo pogled eto nje, okrenula se
Ljenivac mali hehehe
hahaahh Tiny sigurna sam,da ću se sjetit da pitaš svoju pedicu nešto. Npr.za sjedenje kad i kako početi? S kojim vježbama? Dohrana. Pitaj za raspored,kako uvesti? Koji obrok da bude prvi,drugi..itd.? Kojom brzinom uvesti obroke. Mada to lijepo napisala Kamikazee i ja sam mislila tako otprilike. Svaki mjesec jedan novi dodatni obrok :)
Kamikazee i ja mislim da te pahuljice npr.iz bio&bio su bolja opcija. Ja s tim krećem čim ubacim drugi obrok i malena papa donekle dobre količine i barem povrće.
A dok su male količine u pitanju idu linove pahuljice. A tko zna da li ću svaki put imati vremena skuhati to. Samo znam da riža+proso+heljda kombinacija će uvijek biti kupljena kad obozava!
Danas smo pojeli tikvicu :))) Jupi. Sve što sam joj skuhala,neka manja/srednja tikvica + 35 ml mlijeka sa rižolinom,to sve zajedno. Prvo se bunila,bila cendrava,nakon 5-6 žlica sama tražila i otvarala usta!
Sutra ću za promjenu tikvicu sa prosom pomiješati! A slijedeći tjedan ubacujem batat i mrkvu.
Kamikazee ti mu uvijek čistu daješ,mislim samo povrće ili voće?
Kriszta - zapisano u bilješke
Do ponedjeljka javi šta se još sjetiš da pitam.
Iako nemam ni ja tak pričljivu pedicu kao što je Kamikazina, nadam se da ćemo dobit bar na neko pitanje odgovor ahhahaha
Baš...kad-tad
A možda nije lijena nego sramežljiva pa se okreće kad je nitko ne gleda hahahaha
Mi smo tek krenuli, nemam s cime mijesati 😂 vise mu se svidjela sama nego s mlijekom. Ali da, 2-3 dana cu samu namirnicu cisto da vidim kako reagira, onda kombinaciju s necim vec isprobanim, a onda uvedem jednu zitaricu pa kasice. Onda iduca namirnica ili dvije pa kombinacije. Kako cu cega imati.
Sad imam domace tikvice i krumpir, pa ce dobiti sutra krumpir umjesto planirane korabice, bas se igram :)
https://katalozi.net/lidl-katalog/lidl-katalog-neprehrana-29-8
Lidl od 01.09.svašta nešto za bebe od veličine 62. Majice,hlačice,štrample,čarapice,jaknice..
Da se pohvalim. <i moja malena naučila nešto novo. :)
Čim se okrenem počne cvilit,vikati...jako glasno! Frekvencija...nepodnošljiva!
Ne mogu otići na wc..plače..viče..urla,čim joj okrenem leđa! Već 3.dan,mislila sam da će je proći,ali možda smo ušli u onu njihovu fazu sa 6.mjeseci. Ajme meni
Sortiraj odgovore
Najstariji