Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ivchi87
    26. Kolovoz 2016. 16:07

Hahhahahhah Kriszta super novost naucena :D a to je sad pred 6 mj vec... 

Tiny bravo za okret! Sad pocni pazit da ne pada s kreveta :)

Ninach nadam se da ste sretno stigli...

Mamasita nasla sam u katalogu ergo, na netu nisu jos izmijenili cijene...

Kamikazee
    26. Kolovoz 2016. 17:56

Rekla je da iz juhe kuhano meso, povrce koje je skuhano i isprobano smiksam, dodajem juhice koliko treba za gustocu koju voli.

A planiram kuhati juhu normalno samo necu soliti niti ista dodavati dok ne povadim njemu sto trebam. Inace procijedim i zakuham juhu pa cu tad dodati vegetu, sol, sto vec i retance kad prokuha. Tako mi najjednostavnije.

Halila
    26. Kolovoz 2016. 20:40

Kamikazee stvarno ti je pedijatrica za svaku pohvalu! Dobro da je Kriszta pitala za juhu, to ni meni nije bilo jasno. Super! Samo ti podijeli s nama sve informacije!
    Ivchi, isprobali mi Beco i nemam prigovora. Zaspala ona ko top. Iako smo si za prvi put malo preveliku relaciju uzeli pa me sad sve boli jer nisam navikla toliko ju nositi. Više od dva sata smo hodali. Ona je spavala skoro sat vremena, a ostatak promatrala sve oko sebe i bilo joj je super. Nosiljka je lagana za namjestiti i preporučujem definitivno!

Btw danas popodne bila umorna i stavim ja nju u kinderbet i zaspala curka sama, bez dude, bez ikakvog uspavljivanja. Nisam mogla vjerovati.

Ninachh, nadam se da je put dobro prošao i da će Lana biti super!

nasdva
    26. Kolovoz 2016. 21:56

Mi smo danas papali rižolino s kompotom od kruške i popali 40 ml.
    Kaj mislite da li bi bilo fino da rižolino napravim s mlijekom i onda u to dodam pasiranu krušku ili jabuku? 
    Kamikaze koji mali frajer 

nasdva
    26. Kolovoz 2016. 22:00

Tiny to Mia treba malo privatnosti 
    Kristta sve me strah te faze, Lovro je danas cijeli dan proveo s tatom i sestričnama. Pa mama uspava spusti u krevetić plač, uzmem ga opet on se uhvati meni za majcu kao nećeš me spustit drži me cijeli dan se nismo družili

TinyBabyToes
    27. Kolovoz 2016. 06:35

Ivchi kako je na moru? Jel uživa u šetnjama :D

Nasdva hahahhaha ko mali krpelji se ulove za majce, tak muž malu zove šklopec

Halila vidim i vi lijepi dan imali, super! I baš dobro dođu te klokanice :)

• Kriszta
    27. Kolovoz 2016. 10:32

Nasdva možeš miješati bilo koju namirnicu sa bilo čim. Čitala sam,da je i najbolje miješati,da se naviknu,a i njima sve je fino. Legicina ćerka najviše voljela kombinaciju:tikvica,cikla,jabuka,mlijeko i žitarica ( bilo koja).I na početku preporučuju praviti sa mlijekom,a ja moram svakako jer moja poslije kašice neće ni čuti za mlijeko.
    Joj onda već i tvoj maleni počeo neke nove fore. A tu je još sa 6 mjeseci i skok u razvoju.
    Moja malena isto kad je dugo s tatom, se sve poremeti...ali nekad se i mi moramo odmaknuti,makar na sat-dva.

Malena se sinoć budila 3 puta,pojela 130ml+100ml+30ml zadnji put je bilo oko pola 7 i nakon 30 ml zaspala,pa se probudila kasnije i još 70 ml pojela. Ako ne zbrajam ovo ujutro,onda u 24 h ravno 800ml pojela :))))))) Očito ovo  nejedenje je bilo priprema za skok,kao što je i u 3.mjesecu bilo.
    Nadam se samo,da neće biti tako gadno kao onda.

Halila super za nosiljku,ja sigurno ne bih mogla nositi ni 20 min. Bravo za spavanje,nadam se da će sad malena češće tako! Mada je i ovako predobra. Očito ona nikako ne želi mučiti svoju mamu :)

Kamikazee  tako sam mislila za juhicu,super..ali će biti svega :)

nasdva
    27. Kolovoz 2016. 11:05

Pozdrav, danas papali mrkvu s kruškom i ovo nam je finije nego žuta mrkva s kruškom. I tako je kruška gotova sutra lino 3 žitarice ned je nebi s nekim novim povrćem.
    Ja jučer bila u Mulleru i našla neku posudu u koju ide filter zaa kavu i dolje postolje taman široko da paše na termosicu. Vrlo dobro potrošenih 10 kn.
    Kristza ako.je ovo bilo proliprema za skok onda je možda rješen problem ne pijenja mlijeka.
    Halila ako.tako.nastavite s šetnjama kakve ćeš ti mišiće imat 

0905
    27. Kolovoz 2016. 15:18

Pozdrav drage mame:)

Nisam Vam se stigla zahvaliti na savjetima za skupljanje mlijeka i cuvanje u frizideru. Valjda kako sam zapilila za frizider i kako ću mlijeko danima morati skupljati , nisam ni pomislila na zamrzivač :P  A super tako funkcioniramo kad mama mora zbog posla izbivati ! Samo stavimo dan prije da se odmrzne i mali sve sutradan popapa:) !

Moj malac ima 3 i pol mjeseca pa polako skupljam informacije o dohrani i čitam vaše starije postove. A htjela sam sa vama podijeliti i ovu informaciju o super aplikaciji za dohranu beba koju sam otkrila dok sam jos trudna bila i svakako ću ju koristiti ! Tamo možete naći i kada koristiti koju namirnicu i za šta je sve dobra , te recepte sa točno tim namirnicama i stvarno je zgodno napravljena pa možda pomogne kojoj od vas. 

http://www.klinfo.hr/izlog/aplikacije-za-djecu/mobilna-aplikacija-bebin-kalendar-dohrane/

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.