Audrey-mi smo prestali davati za grceve s 2 mj i nisu se vratili. Bio gaiu smi poceli nedavno koristiti zbog stolice.
Cure moje, susjed 3 kuce dalje inace spava vani na terasi, kaze da ju cuje i da vise ne spava na terasi, pa sad si mislite. Ona toliko vice da je to prosto nenormalno. Pedica prica da je to sve okej. A dole je sve cisto i nije ni crveno ni nista sto bi upucivalo na mjehur, nit mokraca smrdi ni ista. Danas mi sogorica dosla i cijelo se jutro bavi njom jer ja psihicki ne mogu. Nemam snage boriti se s njom.
Boze me sacuvaj ovog djeteta 😣
Valjda ce to i proci :)
Uzas ninach znam kak ti je ja tak navecer ne mogu psihicki odem van psa prosetat i na pol ulice ju vec cujem kak se place nemres jednostavno.
Ja sam dala 1 bocicu tih bio gaia i kak je neko napiso i ja mislim da nema pomoci da mi to dajemo za nas mir ah ko ce ga znat...hvala bogu nije imala grceve pa...ak ti uredno kaka onda bi ja na tvom mjestu prestala kupovat ak je proslo alarmantno za grceve
Beba moja za tjedan dana ima tri mjeseca....
To je probiotski sirup.kaka mi svaki dan možda dva dana nije u ova tri mjeseca i to jedan dan kad smo došli iz rodilišta i jedan nedavno. I ja sam čitala da je to sve za nas mir....
Ninach baš mi je žao što ti je tako.... ja bi se isto posavjetovao s pedijatrom pa možda nazvati nekog drugog... mi volimo zvuk nape i kad su bili grcici uzmemo je na stomak.... voli li se kupati, možda je to umiri. Mora ti netko pomoci jer je to jako teško a što si nesretnija ti bit će i ona....
Ninach i mene zanima da li tvoja plače preko dana isto? Da li bude sretna preko dana i kada ( npr,poslije jela,spavanja..itd). Moja imala onu famoznu fazu i primjetila sam da je jedino sretna i mirna ujutro,nakon buđenja ( ona mi je noć HB prespavala). I onda 2-3 sata nakon buđenja je počelo sve...urlanje,gušenje itd.Da bih ja skužila da je to od umoora,jer ne želi spavati,onda od umora odbijala jesti illi malo jela i zbog toga naravno nije mogla zaspati i tako u krug. I počela mi je isto plakati i ka je gladna i kad je umorna,trebalo mi je 2 tj da to sve donekle normaliziram. Sve sam si zapisala koliko i kad je jela,spavala...uff,,kad se sjetim,plače mi se...znam da ti je teškoostati smirena,ja sam pala skoro u depresiju zbog toga. Teško je ostat normalan.
Probaj pratiti njene navike,ritam...kad krene plakati..itd,možda nešto uspiješ izvući.
Ja sam otišla kod pedijatrice s njom,jer sam smatrala da ne može beba toliko urlati bez da je nešto boli,Nalazi savršeni.Krv i urin.Mijenjali smo hranu,nije pomoglo.Ako će te smiriti odite kod pedijatrice,nek naprave što se može.
Alii ako ona noć ne spava mogu misliti kako je već i ona umornaaaa...koliko spava dnevno otprilike?
Jeste možda počeli malo češće izlaziti,družiti se sa ljudima ili općenito,da li ste nešto mijenjali...možda na to reagira?!! Joj ne znam kako da ti pomognem :(
Audrey mi smo koristili Enterokind i prestali sa 3 mjeseca. Moja malena nije imala grčeve,da li sad od toga,nemam pojma,
Tiny i moja tako nemirno spava,diže noge,deka leti,na kraju ona i njene ruke-noge budu svugdje.
A još nam je madrac mlo podignut,jer ne volim da spava na ravnom poslije noćnog hranjenja.. Bude svakako i naravno da se probudi. Al njene nogice su stalno u zraku :)
Jel i vi još imate podignuti madrac cure?
Tiny, moja spava u kinderbetu cijelu noć, isto se jedno vrijeme vrtila i svakako sam ju znala naći, to je prestalo kad se počela sama okrerati na bok/trbuh. Sad se sama namjesti kako joj paše. Ja ju uvijek stavim na leđa, al se brzo okrene na trbuh i tako spava. Ja sam njoj stavila onu zaštitnu ogradu na kinderbet da baš ne lupi s glavicom kad se okreće na sve strane. Madrac nam nije više podignut.
Ninachh baš mi te je žao! Nemam baš nikakav savjet. Samo ti mogu držat fige da to čim prije prođe. 😦 Mogu mislit koliko si iscrpljena.
Ninach jao jao. Isto ja imala sa prvim sinom. Isto....lupala glavom o zid....samo cu ti rec da sve to prodje....sve. Neka te to drzi....i trazi pomoc od koga god mozes.....
Ja u njenom krevetiću imam onaj umetak jastuk i nemam pojma do kad ću ga držati, mislim da je on do godine dana....ne može skoditi.
Kada zaspe preko dana ili ujutro na našem krevetu, onda je na ravnom.
Ja se jko bojim tih spavanja na trbuhu , koliko se sjećam sa sam pročitala sa se prije navrsenih 6 mj ne preporuča spavanje na boku....ja je stavim jednom na dan na stomacic i tamoljivo joj je par minuta i onda zaplace.
A kako koji dan, nekada place i prek dana, ali evo danas je tu i tamo vesela, kad se napap pogotovo i smije se i igra. Spava u prosjeku prek 2-3 sata na rate. Ne više. Ma mora proći bemu miša, ne može zavijek biti ovako loše :P što se tiče ritma, ništa nismo promijenili, niti smo počeli ići češće igjde jer smo preeumorni :P
Moram priznati da me spašava što nisam sama, tu su i svekar i svekrva, dođu i moji itd. Da sam sama ja bih umrla sto posto. Komentirali smo muž i ja tipa da ne možemo ni dadilju unajmit da me spasi koji sat jer bi sigurno jadna dala otkaz nakon sat vremena
Proćii ćee, proćii će, moraa :D sve dok imam vas da vam se pojadam super! :D Hvala vam an podršci :))
Lana trenutno spava pa sam bolje volje :P
Imamo još podignuti madrac, baš sam razmišljala da li da maknem taj jastuk ispod..nisam pametna.
Sortiraj odgovore
Najstariji