Htjela sam pitat ne znam dal imate one baby pudere? Ja sam ih jedno 4 dobila ak ne vise i ne znam kaj da radim s njima?
Htjela sam pitat ne znam dal imate one baby pudere? Ja sam ih jedno 4 dobila ak ne vise i ne znam kaj da radim s njima?
Hahhahaha isti problem! I baby ulja, ne znam šta da s njima radim, par put je probala kao za masažu nauljit pa je vrištala po sat vremena! Nikad više.
Puder koristim sad tek toliko, malo ju napudram ispod vrata (one podbratke) i pazuhe, zbog znoja, kak sam joj to stavljala nije joj bilo osipa...

Ma ja uopce ne znam sta da vam kazem, dosad su bar dani bili vise manje okej, danaa je toliko zivcana da sam ju u jednom trenutku spustila u kindu i otisla u dnevnu plakati. Ja se i dalje nadam da je to "faza" a sta je najgore ona vise nece nikom drugom osim meni kad je umorna. Nema sanse da ju muz uspava. Tek je podne, a ja sam na izmaku snaga. Ovo je pravi pravcati teror, zvat cu plavi telefon i prijavit nasilje 😂😂
Ivchi-mi kupili prosli tjedan novi auto s klimom i sad je super u voznji. Do sad u starom bez klime uzas (logicno-vruce joj) mozda je i kod tebe tako. A mozda jednostavno ko moja necakinja, do godine dana njje mogla auto vidit, odma dusu isplakala, nakon godine sve super :) a sto se sjedalice tice, imas super sjedalicu, jedna od najkvalitetnijih i najudobnijih kazu. Mislim da nije do nje, al tko ce znat. "Iskreno se nadam da mu se nesto dogodilo" ahahahah.
Halila-svaka tebi cast. Ja bih svom zakljucala vrata pa nek spava vani ko pas i onda u jutro u 8 bi mu otkljucala, ostavila mu dohranu i dijete, uzela auto i otisla svojoj mami. Vratila bih se navecer pa da vidimo ko ce tu koga :P Bas sam uzasna zena, ali ja to nebi mogla prezvakati, ja se doma patim i gubim zivce, a on pije i uziva. I ja bi pila i uzivala :P ali dobro, Iris je po noci dobra pa nije toliki problem :p
Tiny-slazem se, ali kad nece ni po danuuu spavati
Audrey-Kada zamrzavam za obrok zamrznem 150 al nikad ne popije sve. A za dohranu zamrzavam u kockicama za led i 2 kockice na jednu kasicu cu stavljati.

Crna-baby puder koristim za tenisice stoji mi u ormaricu za cipele i skoro svak put kad izujem tenisice uspem unutra. Ubija smrad i osvjezava ih. A prije kad sam radila ono lad je ful ful nuzda i nestignem oprat kosu malo ju napudram i svezem u pundu. Nije masna onda :)
Pa otvoreno je to za kockice, citala sam po forumima da puno mama tako radi. Ne znam dal im smeta, kad krenem s dohranom mogu ti reci :P
Crna-baby puder koristim za tenisicestoji mi u ormaricu za cipele i skoro svak put kad izujem tenisice uspem unutra. Ubija smrad i osvjezava ih. A prije kad sam radila ono lad je ful ful nuzda i nestignem oprat kosu malo ju napudram i svezem u pundu. Nije masna onda :)
Pa otvoreno je to za kockice, citala sam po forumima da puno mama tako radi. Ne znam dal im smeta, kad krenem s dohranom mogu ti reci :P
A ovo s cipelama ti je još bolja ideja! Tog se nikad ne bi sjetila Morat ću to isprobati hahaha

Tiny-baby ulja koristim za sebe. Haha. Nisam znala sta cu s njima pa sam se pocela trackati. Moram priznati da nikad meksu kozu nisam imala :P

Tiny-baby ulja koristim za sebe. Haha. Nisam znala sta cu s njima pa sam se pocela trackati. Moram priznati da nikad meksu kozu nisam imala :P
Hhahahaahah nije ti to ni malo loša ideja!

Ninachh a kako vam je u kući? Jel imate klimu?
Evo moja od jutra nije ništa jela ni spavala, skinula je samo u pelene, ali izgleda da joj je i dalje bilo vruće. Upalila klimu u 10, taman malo rashladilo, pojela u pol 11 cijelu bocu i zaspala... Još uvijek spava!
Očito je nervozna zbog vrućine..
Baš mi je žao da se još mučite s tim nespavanjima i nervozom, pogotovo kad znam kako je to!
Držim fige da se što prije unormali!
Zvuči mi da se bolje nosiš s tim nego ja, tu sam danima cmizdrila i u depresiji bila... Da se nastavilo vjerojatno bi pobjegla u onu Krisztinu rupu

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji