Htjela sam pitat ne znam dal imate one baby pudere? Ja sam ih jedno 4 dobila ak ne vise i ne znam kaj da radim s njima?
Ma ja uopce ne znam sta da vam kazem, dosad su bar dani bili vise manje okej, danaa je toliko zivcana da sam ju u jednom trenutku spustila u kindu i otisla u dnevnu plakati. Ja se i dalje nadam da je to "faza" a sta je najgore ona vise nece nikom drugom osim meni kad je umorna. Nema sanse da ju muz uspava. Tek je podne, a ja sam na izmaku snaga. Ovo je pravi pravcati teror, zvat cu plavi telefon i prijavit nasilje 😂😂
Ivchi-mi kupili prosli tjedan novi auto s klimom i sad je super u voznji. Do sad u starom bez klime uzas (logicno-vruce joj) mozda je i kod tebe tako. A mozda jednostavno ko moja necakinja, do godine dana njje mogla auto vidit, odma dusu isplakala, nakon godine sve super :) a sto se sjedalice tice, imas super sjedalicu, jedna od najkvalitetnijih i najudobnijih kazu. Mislim da nije do nje, al tko ce znat. "Iskreno se nadam da mu se nesto dogodilo" ahahahah.
Halila-svaka tebi cast. Ja bih svom zakljucala vrata pa nek spava vani ko pas i onda u jutro u 8 bi mu otkljucala, ostavila mu dohranu i dijete, uzela auto i otisla svojoj mami. Vratila bih se navecer pa da vidimo ko ce tu koga :P Bas sam uzasna zena, ali ja to nebi mogla prezvakati, ja se doma patim i gubim zivce, a on pije i uziva. I ja bi pila i uzivala :P ali dobro, Iris je po noci dobra pa nije toliki problem :p
Tiny-slazem se, ali kad nece ni po danuuu spavati
Audrey-Kada zamrzavam za obrok zamrznem 150 al nikad ne popije sve. A za dohranu zamrzavam u kockicama za led i 2 kockice na jednu kasicu cu stavljati.
Crna-baby puder koristim za tenisice stoji mi u ormaricu za cipele i skoro svak put kad izujem tenisice uspem unutra. Ubija smrad i osvjezava ih. A prije kad sam radila ono lad je ful ful nuzda i nestignem oprat kosu malo ju napudram i svezem u pundu. Nije masna onda :)
Pa otvoreno je to za kockice, citala sam po forumima da puno mama tako radi. Ne znam dal im smeta, kad krenem s dohranom mogu ti reci :P
Tiny-baby ulja koristim za sebe. Haha. Nisam znala sta cu s njima pa sam se pocela trackati. Moram priznati da nikad meksu kozu nisam imala :P
Tiny-baby ulja koristim za sebe. Haha. Nisam znala sta cu s njima pa sam se pocela trackati. Moram priznati da nikad meksu kozu nisam imala :P
Ninachh a kako vam je u kući? Jel imate klimu?
Evo moja od jutra nije ništa jela ni spavala, skinula je samo u pelene, ali izgleda da joj je i dalje bilo vruće. Upalila klimu u 10, taman malo rashladilo, pojela u pol 11 cijelu bocu i zaspala... Još uvijek spava!
Očito je nervozna zbog vrućine..
Baš mi je žao da se još mučite s tim nespavanjima i nervozom, pogotovo kad znam kako je to!
Držim fige da se što prije unormali!
Zvuči mi da se bolje nosiš s tim nego ja, tu sam danima cmizdrila i u depresiji bila... Da se nastavilo vjerojatno bi pobjegla u onu Krisztinu rupu
Sortiraj odgovore
Najstariji