Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mamasita4
    27. Srpanj 2016. 12:26

Tiny, nije to bezveze čuvaj se!!!!
    Ja sam bila rekla da je super spojiti krevete, al ako ti vec imas nesto isprobano sto djeluje - ne mijenjaj! Bebama nije bitno sto je, nego da je uvijek isto - rutina! Ako im ides mijenjat - ajme tebi!
    Dohrana - ja ti to sve potpisujem sta ti je rekla patronazna. Sinu sam pocela sa 5,5 davat dohranu tako mislim i s njom....ne tznam zasto, al tako mi je savjetovala i pedijatrica i mislim da je tako najbolje mada mislim da se nista strasno nece dogoditi ni ako se krene ranije....

crna123
    27. Srpanj 2016. 12:42

Bolje je navecer da prosecem s njom na rukama oko 10 do 10:15 taman jadnog psa prosecem posto je sad zapostavljena heje, kad se vratim napravim tu bocu oko 130 pojede skoro sve umiri se i ode sama spat☺ cudo nakon onog terora i spava 4 sata a ne ko prije svaka 2...uglavnom bolje je svakako

crna123
    27. Srpanj 2016. 12:45

I moja rodena u 36 isto rekla krenut.. ne kuzim kak svako svoje prica... zele kao nesto novo uvest nova istrazivanja a pola ih se ne drzi..idem kuhat kasice da ne propadne domace sam dobila samo neznam kamm skladistit nemam tolko kutijica za led

TinyBabyToes
    27. Srpanj 2016. 12:54

Kriszta istina to šta kažeš. Nisu sve bebe iste, neke se razvijaju brže, neke kasnije i terbalo bi se pratiti njih a ne datume na kalendaru. Tako da sam mišljenja da svaka mama zna šta je i kad je najbolje za njenu bebu. 
    Mislim da će do tak kad ja planiram moja biti spremna, vidit ćemo

crna123
    27. Srpanj 2016. 12:57

Il nabavit posudice jeftinije :) 
    Ja sam isla nac dudu koju oce nakraju taj ducan telegram roda nije ducan nego oni dostavljaju poklon pakete u rodilista il tako nekako nije ona mene skuzila ni ja nju. Simpaticna zenskica nakraju je rekla da ce potrazit ako ima koja. Danas me zove da su naslu jednu jedinu i da ce ju poklonit u roku sat vremena bila na adresi duda :) ali je problem sta to nije ta😣

crna123
    27. Srpanj 2016. 14:03

Ja sam mislila da je a sad kad je dosla ipak nije... a vidis ima dobrih dusa i jos su 2 u pakiranju :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.