Tiny, nije to bezveze čuvaj se!!!!
Ja sam bila rekla da je super spojiti krevete, al ako ti vec imas nesto isprobano sto djeluje - ne mijenjaj! Bebama nije bitno sto je, nego da je uvijek isto - rutina! Ako im ides mijenjat - ajme tebi!
Dohrana - ja ti to sve potpisujem sta ti je rekla patronazna. Sinu sam pocela sa 5,5 davat dohranu tako mislim i s njom....ne tznam zasto, al tako mi je savjetovala i pedijatrica i mislim da je tako najbolje mada mislim da se nista strasno nece dogoditi ni ako se krene ranije....
Bolje je navecer da prosecem s njom na rukama oko 10 do 10:15 taman jadnog psa prosecem posto je sad zapostavljena heje, kad se vratim napravim tu bocu oko 130 pojede skoro sve umiri se i ode sama spat☺ cudo nakon onog terora i spava 4 sata a ne ko prije svaka 2...uglavnom bolje je svakako
I moja rodena u 36 isto rekla krenut.. ne kuzim kak svako svoje prica... zele kao nesto novo uvest nova istrazivanja a pola ih se ne drzi..idem kuhat kasice da ne propadne domace sam dobila samo neznam kamm skladistit nemam tolko kutijica za led
Kriszta istina to šta kažeš. Nisu sve bebe iste, neke se razvijaju brže, neke kasnije i terbalo bi se pratiti njih a ne datume na kalendaru. Tako da sam mišljenja da svaka mama zna šta je i kad je najbolje za njenu bebu.
Mislim da će do tak kad ja planiram moja biti spremna, vidit ćemo
Il nabavit posudice jeftinije :)
Ja sam isla nac dudu koju oce nakraju taj ducan telegram roda nije ducan nego oni dostavljaju poklon pakete u rodilista il tako nekako nije ona mene skuzila ni ja nju. Simpaticna zenskica nakraju je rekla da ce potrazit ako ima koja. Danas me zove da su naslu jednu jedinu i da ce ju poklonit u roku sat vremena bila na adresi duda :) ali je problem sta to nije ta😣
Ja sam mislila da je a sad kad je dosla ipak nije... a vidis ima dobrih dusa i jos su 2 u pakiranju :)
Sortiraj odgovore
Najstariji