Stalno citam i nikako pisati. Dan mi proleti jer dok spava ili spavam i ja ili spava na meni. Vise ga spustamo, ali svejedno.. Cim se budi pocinjem vjezbice jer jedino tad ima strpljenja. Pa se igra i onda ko kobac pratim i ispravljam. Nekad uspijem i jesti 😐 jos i pakiranje za more, al jedva cekam subotu!!!! 🍸🍸
Umorna sma i glupa - danas potpisujem preuzimanje njegove osobne. Zena meni vrati karticu i pokaze na osobnoj kao - to nije vas potpis. A ja onak pa kao tu sam se tek udala, ne znam se vise tak potpisati, drugacije izgleda i pokusam kopirati prezime s OI. A ona meni opet - pa to nije vas potpis! Trebate ime i prezime napisati kao na osobnoj, ne samo prezime. A u p*m* pa sta mi ne mozes nacrtat, vidis na slici da je malo dijete 😂
Puder i ja za suho pranje koristim... I u cipele da se papci ne saftaju.
Ivchi, mi imamo cybex aton q i on valjda najvise u njoj voli biti!! Najradije bih ga u tom uspavala i samo iskipala u krevet nekako iz nje. Imamo i onu ljetnu navlaku da se manje znoji u njoj.
Nas je druga klima preporodila! Stalno jedna hladi stan ovisno o tome gdje nas dvoje idemo i to je podnosljivo sad.
Bilo je jos par stvari koje sam htjela spomenuti, al napunio mi se cache u mozgu 😕
Mi imamo kolica 3u1 iz Leo kids i koristimo njihovu sjedalicu i super nam je ima frotirastu podlogu tako da ne upadne jako unutra i manje se znoji. Samo je do 11 kg i ubrzo ćemo trebat veću. I po dužini ga je sjedalica puna. Vidjeli smo neke u 3 djela koja raste s djetetom i može ić u oba smjera. Sad se treba malo raspitat koliko su sigurne i dobre. Nekako mislim da ćemo čekat sajam beba u Westu i tamo saznat detalje i ugrabit sajamski popust.
Jedva čekam 02.08. da vidim koliko je narastao :-P
Kamikaze znaci nije do sjedalice vjerojatno... vidis a nisam znala da postoji ta navlaka al necu ni bacat pare na to, kolko se on vozi ni ne treba mu. Reci mi jos jel stavis onaj dodatak za novorodjence? I kak onaj dio za glavu stavis, nize da mu je skroz fiksirana glava ili vise gore? A znam da mi nemos ovako objasnit al ja si stalno mislim da ja nesto ne narihtam dobro pa da ga smeta jer to nije normalno kakav je to vrisak, ostajanje bez daha, suze...
Onaj jastucic pod guzom smo izvukli na ravno (kod nas je samo bio presavinut, valjda kako je cloud noviji model ima malo drugacije), vec smo i podigli taj sredisnji dio za par zubaca, kako je rastao tako smo izvlacili.
Ovo izmedju nogu treba doci tik do bebaca, a remenje gore na ramenima mora biti u ravnini ramena ili ispod razine ramena prst/dva. I kad zakopcas mora stati prst izmedju bebe i remena kod ramena.
Ako ti je tako namjesten sve je po ps-u, znaci samo da ne voli 😏
Nemamo kod glave nista dodatno za podesavati, ali pretpostavljam da to ide na ramena, jesi guglala malo?
Ljetnu navlaku smo mi uzeli skupa sa sjedalicom kad je bila zuta srijeda pa je bio popust 15%. Racunala sam da ce se najvise voziti po toplom vremenu i da ce mu frotir biti kud i kamo udobniji, a lakse mi prati, samo sa sredine to skinem i na 60 s robicom. Ako te tjesi, svejedno se znoji 😉
Kamikaze-ahahahah 😅 a sigurno u policiji teta zivcana i ljuta, a ti jadna ne znas ni potpisat se kak se spada :P :P
Ja sam se odlucila kupiti kiddy autosjedalicu, najsigurnija je na trzistu, ima sve one testove polozene. A cijena nije prevelika. Oko 2200 kn. I ja cu je traziti na popustu kad dode vrijeme za to :)
Popodne nam tatica uspavao bebu i spavale smo skupa 2 sata. Hvala Bogu konacno!
Mamasita-a dobro stvarno mu onda nije lako, pogotovo jer je kao sto kazes naviknuo raditi. Drzim fige da taj posao dode sto prije, pa da se situacija stabilizira. Ovaj moj muz da tjedan dana nista ne radi mislim da bi poludio.
Al ste se raspisale...stranice i stranice su me čekale :)
Naravno da više ni ne znam,tko šta pisao..al eto,nešto ću naškrabat :D
Danas smo prijepodne bili kod "bake"jer su nam došli gosti: Sestrična i famili,tako da smo se družili
prijepodne s njima,a popodne je došla moja prijateljica kod nas,tako da se druženje nastavilo.
Malena je uživala,smijala se cijelo vrijeme,vesela je bila ajme,igrala se, družila,pa malo odspavala.
Legica mi je rekla,da je malena jako vesela i zadovoljna beba,oduševila se,a ne moram vam ni reći,da mi je srce bilo puno :) Popodne dok su bili tu,tata je malenu uspavao,da ja ne moram goste ostavljati,kad se ono tata vratio za par minuta,kaže legica:Štoooo već je zaspala,to je to?!! hahahahah Očito bebe vole goste i već sad znaju "odglumiti" dobru i poslušnu bebu hahaha
Mada u zadnje vrijeme ne mogu se žaliti,sačekam da se izmori i onda idemo na spavanje,zaspi jako brzo. Samo navečer još traje uspavljivanje!
Puder za bebe koristim poslije brijanja pazuha npr. a baby ulje prije tuširanja,i/ili poslije na vlažnu kožu :)
Ninach poznata mi je situacija,samo što je moja barem preko noći spavala,takvo stanje više nije izdržljivo i vjerujem da pucaš po šavovima. Ja se točno sjećam,dok je moja malena urlala od 9h ujutro,ja sam već u 12h bila van sebe. Faza je to,sigurno! Ali je problem što nikad ne znamo,koliko će ta faza potrajati. Da ti mogu pomoć,pomogla bih ti,nažalost ni ja nisam 100 % sigurna da li moja malena plakala sa razlogom ili bez razloga. Možda samo moraju to odraditi. Jedino što sam ja istraživala,dok nisam skužila u kojoj pozi joj je bolje/lakše,manje plače. Vjerujem da si i ti već sve živo probala i da si već luda. Drži se i želim da što prije prođe to stanje :(
Žene koje koriste Dr browns 😊, imam bočice options a sad bi naručila sa širokim grlom i vidim da ima neki bijeli poklopac koji se stavi ispod dude, jeli to cijelo vrijeme stoji? Nema mi smisla kako će mlijeko prolaziti?
Mi imamo još tjedan dana do tri mjeseca a nekako mi se čini da već možemo uzeti dudu veći broj 😄
Jutro, nadam se da ste se naspavale, mi nismo
Tko god je rekao da mu je odlično otkad su skinuli jednu stranicu sa kindača, kod nas je obrnuto. Čini mi se da moja mala uvijek kontra!!
Odlučili probat, skinuli mi stranicu, spolijili na moju stranu, pokraj stavili ormarić i na to prematalicu, kindač imam onaj veći 140x70 i još taj ormarić do,a ja 150cm ne mogu izaći iz kreveta. Gegam se ko crv do ruba kreveta!
E tu onda nastaje problem kako da se s njom izmigoljim van da ju dignem da podrigne! A da se ne razbudi - Mission impossible!!!
Pa onda izlazim i dolazim s druge strane, uspijem to nekako. Al onda me mučilo hranjenje, ne mogu normalno sjediti tako na krevetu. Baš sam izludila od tog.
A vidim da ni ona nije baš bila oduševljena, bila je budna od ponoći do kojih 2 samo mene gleda,pa se cmizdri, pa stenje, pa taman da će zaspat okrene se i mene ugleda, oči ko sova! Pa cijelu noć šta je "spavala" se vrpoljila, otkrivala, kmečala, a ja sve to čujem kad mi spava kraj ušiju!
Uglavnom...cijelu noć smo bile više budne nego da smo spavale.
Možda bi mi ta fora bila dobra da sam je koristila kad je bila novorođenče i da dojim. Ovako nema smisla, smetamo se jedna drugoj.
Vraćam stranicu nazad
Poanta ove priče je..... ako nešto valja, ne mjenjaj! Bolje ne može! hahahaha
Cure, kako oni vama u kindaču spavaju? Jesu li nemirni ili?
Kako ih zadržite ih ne nađete ujutro na drugoj strani kindača?
Ova moja užasno spava, stalno se okreće lijevo-desno i za koju minutu ona je već okrenuta za 90 (ili 180 ako je malo dulje pustim :P) Mislim da si time samo nervozu stvara i zato teže spava.
Pokušala sam ju stavit na bok i deku pod leđa, al ne pomaže, pomete je sa sobom. Onda me strah jer si glavu zagnjuri u nju i sl. A o otkrivanju ne moram ni pričat.
Sortiraj odgovore
Najstariji