Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nasdva
    25. Srpanj 2016. 12:08

Naš tata ne izlazi jer je umoran i stvarno svaki slobodni trenutak voli provodit s njim, ali uz posao i rad na plantaži stvarno je rijetko doma. A nije ga išao uspavat jer je bio preumoran kao on će zaspat a mališa neće. Mališa kažnjava taj njegov ritam čim ga ne vidi kak treba dan dva duri se njega.
    Mališ postao nervozan kad jede pa gaa nunam i cupkam i pjevam dok jede, sad idem provjerit idući sisač je 4+ protok.mu.je preslab

Ninachh12
    25. Srpanj 2016. 12:16

Tiny-u kući nemamo klimu, baš je muž komentirao kako bi ju trebali nabaviti, ali nije toliko vruće u kući, imamo ogromnu natkrivenu terasu preko spavaće i dnevne i stalno je hlad, ali ona je nenormalna. Uzela sam ju već i smjestila u auto i napravila 15 km nadajući se da ce zaspati, no nije. Danas ni auto ne pali. 
    A čuj, imam osjećaj da kad ima grozne dane da najviše vremena provedem tu na forumu na mobitelu jer mi to odvrati pozornost. Sad kad ona konacno spava uopće mi ne pada na pamet da išta radim. Punim baterije za drugu rundu. A depresija i traženje Kristzine rupe nastupa po noći. Skoro svake noći sjetim se crne i njene ideje s mašnicom

crna123
    25. Srpanj 2016. 13:16

Nisu poklopljeni sam su tak danas sam ih stavila u vrecicu tek tak da su kao zatvorene cijelu tu plasticnu posudicu. Ulje ju namazem malo iza kupanje tek tak za miris il becutan kremom jer mi je to nekak miris bebe.. a puder stavljam na kosu al ne mozes ti to potrosit kolko ga ima. I meni je sisac premali ima premalu rupicu pa jucer navecer nisam imala di rjesit pa sam jedan sisac zbusila jace s iglom i sad ide :) ah snadi se haha

nasdva
    25. Srpanj 2016. 13:17

Jeee sisač 4+ i 100 ml Nana uz malo nagovaranja  ali ipak je 100

TinyBabyToes
    25. Srpanj 2016. 14:52

Crna tak sam i ja zbušila prvi put samo dok ne odem do dm-a kupit drugi sisač ;) trebalo se snaći na brzinu hehe

Mamasita tu i tamo uvijek muževi i svekrići završe na tapeti hahahahaha
    Baš si ovo slikovito opisala ovo krivo tempiranje sigurno najviše živaca popije, tako je uvijek, taman kad beba spava drugi luduju, klasika ;)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.