Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ninachh12
    26. Srpanj 2016. 15:24

Mislim da u životu nisam imala više pravopisnih grešaka nego sad. Ako krenem prepravljati, cijeli post moram prepisati :P

• Kriszta
    26. Srpanj 2016. 21:38

Ninach stvarno imaš sreću što ti svekar i svekrva pomognu,još i tvoji. Meni je taj dio bio grozan,što mi samo muž nakon posla mogao pomoć,ako još nije imao neki posao poslije. Ali svakako od 6h do 16 sam bila sama. Svekrva ispod živi,ali se ne snalazi  u takvim situacijama..niti baš pretjerano želi :) A moji žive malo dalje od nas,tako da kad više nisam mogla psihički,pobjegla sam kod mame,koja mi je maksimalno pomogla. Znam da ti se sad čini,da to nikad neće proć i da će trajat  zauvijek,jer sam i ja to mislila...ali stvarno će proći. Možda odjednom , preko noći prestane...možda kao kod nas,svaki dan po malo išlo na bolje,ali je bitno da će proći,samo izguraj i pazi da ne pukneš :)

Moja malena danas svakava, malo kenjkava,ali niti bi spavala,niti bi jela...tako da bila skroz na rukama ima i takve dane,pa ne preostaje mi ništ drugo nego da izguram. Baš sam neki dan primjetila,koliko sam izgubila stari oblik tijela..puding stomak je još tu,kako sam smršavila  "izgubila" sam guzu,a ruke sam si nabildala od nošenja malene. Baš prekrasno izgledam hehehehehehe

• Kriszta
    26. Srpanj 2016. 21:48

Joj da , htjela napisati da je sestrična sa famili došla kod nas popodne i tako malena nije baš oodspavala kad je trebala i sad već vidno preumorna pratimo ih van i oni sjedaju u auto,malena ih prati pogledom i oni zatvaraju vrata ,a ona umire od smijeha,smiješno joj je bilo kako zatvaraju vrata,toliko se glasno neprekidno slatko  smijala da je to čudo!
    Stomak joj se tresao i nije se mogla prestati smijati! Slatkica moja <3

TinyBabyToes
    27. Srpanj 2016. 07:48

Nama se najavila patronažna, danas dolazi! Jedva čekam da vidim koliko vaga pokazuje
    I sad ću je izrešetat pitanjima o uvođenju nadohrane, već sam joj to napomenula preko telefona.
    Trebam si na papir zapisat pitanja koja imam za nju hehehhe

Taman me jučer zvala kad sam si mislila da li da ju ja nazovem da nju pitam za nadohranu pošto mi kraj 8mj kod pedice izgleda dosta daleko...

TinyBabyToes
    27. Srpanj 2016. 07:49

I vratili smo kindač na staro mjesto, vratili ogradicu, navečer je budnu tamo odnesli i sama je zaspala...
    I noć je prošla mirno. Buđenje u pol 6.

Koji vrag me tjerao da išta mjenjam hahhahahah

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.