Ivchi moram reći, al tvoj mali je isto poseban sve šta kao bebe obožavaju (vožnja u autu, kolicima) on pak prezire hahahahhaha
Kad idete s autom, jel se voziš ti iza s njim? Ne smiri se ni kad mu pričaš?
Kamikazee teško od teta iz mup-a da će ti šta objasnit, živčane sve tamo, taan si joj i ti dobro došla :D
Joooj idete na more? Uživajte se i za nas koje ćemo se kupat u znoju tu na kopnu Ne idete valjda u subotu? Valjda nećete upasti u gužvu!
Kriszta tak je i moja! Pred gostima umiljato dijete, ma misle si ljudi nema divnijeg dijeteta hahahahah
Ali čini mi se da ju je to prošlo, zadnjih tjedan, dva kao da joj je dosta svih tih faca i postane nervozna kad joj ih je dosta :P
Nije loše, bar ih potjera nakon nekog vremena ahahha
Nasdva jel znaš kad je sajam u WestGate-u?
p.s. bravo za malenog! Niti se zahliknuo nije :)
Audrey koj bijeli poklopac? Na obicnoj bocici il? Meni moja samnom spava jos.. ne mogu da ju stavim u kindac pa da me skroz razbudi po noci ajme to mi je jedino malo spavanje
Audrey, mi koristimo dr browns sa sirokim sisacem od pocetka, kupila sam dudu 2, ali jos uvijek koristimo jedinicu. Ne znam da ima razlike u bocicama, mislila sam da je samo u obliku dude.
Ali taj bijeli dio koji je unutra ti je suplji, ide mlijeko, nemas brige 😉
Kristza-hoces da se mijenjamo koji dan za dijete 😂😂 da ovo moje jedan dan bude dobra ja bi joj isla mjerit temperaturu jer bi mislila da je bolesna :P
Bas si onda lijep dan imala, bas mi je drago :D
Tiny-pridruzujem se neispavanosti, sto si uopce isla mijenjati? Vracaj sve na staro :P
Meni su u pol 5 u jutro svekar i svekrva s donjeg kata dosli i rekli da ce oni preuzet malu jer cemo dobit zivcani slom u suprotnom. I dobro da jesu jer bi stvarno polududjeli
Crna evo Kamikaze odgovorila😄
Kamikaze koliko bebac ima? Razlila.ri je što options bočice možeš koristiti i bez unutarnje slamcicse a ostale ne. Ja sam dosad koristila options bočice a sad ću uzeti sa širokim. Ne znam kako vama ali meni uvijek curi mlijeko iz bočica....ludim lagano ali neću ih mijenjati kad su dobre za njih. Uzmem jučer dvi nove dude za boce, jedna oštećena. Uzmem dude nove, jedna šuplja.... Dr browns ne zeza u žanje više vrijeme.
Pijemo sirup za grcice, HB sad je dobro. Mislim se kad napuni tri mjeseca prestati ili da nastavimo do cetri....st vi mislite? Strah me prestati da je ne uhvati a opet nebi je bezveze kljukala sirupom ako ne treba. On je na biljno bazi ali mentol.okusa pa je baš bezveze.
Tiny i moj pocne s akrobacijama oko 5 ujutro, do tad se ne mice tolko. Ja sam mu ogradila sve sa rucnicima pa nek se vrti kolko mu drago. kad je n trbuhu onda malo manje putuje...
I da, poseban je sto se tice kolica i as... trebali su mi dat uputstva za upotrebu za njega.
Audrey ako je to neki sirup tipa probiotik mozes nastavit davat, al ja nakon sveg iscitavanja mislim da nikakvi sirupi ni biogaje ne utjecu na imanje i nemanje grceva, sve je to za nas mir ja mislim. Ja dajem Bio gaiu i dalje i nastavit cu, eto, da budem smirenija i da sto bolje trosim novce :D
Kamikaze imam to tako narihtano onda... ovo gore kod glave sam misla na to sto se izvlaci. Iste su sjedalice to potpuno samo sto cloud ide u ravni polozaj za bebe koje vole zaspat u autu pa da ih mozes tako ostavit kad ih izvadis iz auta. Steta sto nama to ne koristi :D
Ninach sta ona tako jako place po noci ili svekar i svekrva vide svjetlo? A da odes kod pedice ako to ne staje danima, mozda da joj urin makar pogleda? Jel ima faze srece i veselja preko dana ili je bas stalno cendrava?
Ninachh baš sam htjela pitat isto šta i Ivchi...šta se tak glasno čula da su svekrići došli ili??? Joooj meni
Stvarno mi je žao to uopće čitat kad je tako i meni bilo pa znam šta je to..
Ne znam ni sama zašto sam išla išta mjenjati, nije mi vrag dao mira, eto šta noćas vračam na staro
Vama svima znači žele spavati na trbuhu??? Šta da radim kad moja ne želi biti na trbuhu?!
Priznajem, nisam je ni pokušala preko noći staviti tako spavati, strah me uopće i probati :/
Audrey uvijek zaboravim koliko tvoja ima? Koliko se sjećam najmlađa jel da? Mi smo prestali bilo šta davati, grčevi su jednostavno prestali sami od sebe, već negdje s 2mj.
Ako je nešto kao probiotik možeš slobodno nastavit davati iako ja ni to ne dajem...
Kako mi sad smiješno zvuči, mučili se s grčevima 2mj, mislim si sad pa nije 2mj ništa, brzo to prođe, a tad mi se činilo kao cijela viječnost i da nikad neće prestat ahhahahaha
Ivchi ne bude mu vruće s toliko ručnika oko sebe? :D
Ja si stalno mislim ako je zabarikadiram da će se prekuhat...
Sortiraj odgovore
Najstariji