Ninacch, mislila sam na tebe nocas/jutros, bas sam si razmisljala kak bi bilo dobro da si mozemo tipkati dok smo budne u noci 😂
Znaci od 3-5 mislim da mi se spojio i odspojio na sisu bar 100 puta. Potegne iz sve snage pa zajaucem pa se smiri, da mi nadu da cu spavati pa se opet okrene na bok prema meni pa sisa 10 sec pa se otrgne pa me osamari dok lovi sisu pa si mislim ajd idem drijemati bitno da ne place... Pa kao da je cuo to sutne me pa pocne navlaciti jastuk... Pogledam ga (jedva se vidimo jer nije ni sunce izaslo jos!!!), a on oci ko sova i osmjeh od uha do uha..... Pa kak mozes?!
Probudio se i muz kad je vidio kak sam luda i samo ga cujem kak malcu govori: potrgao si mamu, sine 😂
Ozbiljno mislim da cu mu kad bude imao nekih 15, 20 godina uletavat u sobu i plakat, onak glasno... Pa doci na krevet pa samar pa high kick pa low kick pa pljuckat po njemu pa pocet glasno nesto pricati pa ga lupit jos jednom tek toliko 😖😖😖😖😖 moram si negdje staviti reminder....
Sad je zaspao, idem i ja 😴😴😴 pusek
Hahahahaha Kamikaze :DDDD
Znate sta, kad smo kod patronaznih. Ona mi je i zakomplicirala zivot sa svojim savjetima: ne davati dudicu, ne davati bocicu. A bokte nekad nije bilo uopce moguce da dete nece flasicu, cicali su i pili vodu i caj na flasicu. Duda im se davala u rodilistu. A ja sam svojem sve ponudila s dva mjeseca pa se cudim sta uopce ne razumije koje mu to smece guram u zube. Tak mi idu na zivce te moderne preporuke koje su neprijatelji majke. Ko da zele da smo robovi bebama. Sad i jesam rob. Trebam cijelu logistiku za otic dat pramenove.
Uf probudila sam se ljuta jer mi je svadba pred vratima. Super, kuma bu svako malo odlazila doma dojit jer je naucila dete samo cicu hvatat.
Tiny opet probavas novosti s trbuhom a pava beba na ledjima dobro :D bu se naljutila na tebe :D
Ivchi baš i to šta kažeš... em i svaka patronažna priča svoju priču kako sam primjetila...
A to sa dudom i bocom mi je još u rodilištu stavao plakat pred facom od 0-24 "ne dajte novorođenču dudu varalicu" Bez veze, kak sam doma došla duda joj je u ustima bila...
Otkako je otkrila prste samo njih žvače, dudu nema više šanse
Hahhahaha netko je ustao na krivu nogu :P
A šta da ti kažem, dosadno mi očito u životu, pa svako većer izmišljam neke novotarije
Sinoć me uhvatila takva muka da je to neopisivo, bokte ja sam mislila da ću moždani dobiti, odmah sam mužu rekla da ga volim hahahhahah
Mislim si pa neću valjda prije 30-e
Satrat će me nespavanje :P
Samo odjednom meni utrnula prvo ruka onda cijela lijeva strana, u glavi neka čudna bol, u lijevom oku kapilarice popucale,crveno oko, a do zraka nikako, pokušavam a ne ide.
Očito mi je od umora bilo ili mi je tlak tako naglo skočio (inače sam niskotlakaš) muž se sav prepao!
Danas je pak okej, bar za sad, tko zna kakva ću biti do večeri
Kamikazee, hahaha.. točno to smo muž i ja rekli kad je jednom divljala cijelu noć "Vidjet će ona kad dođe doma u 4 ujutro pa mi počnemo plakat njoj na uho u 5 sati. Pa nek spava onda!"
Ivchi, slažem se s tobom! I mene živciraju s tim svojim preporukama i istraživanjima. Svako malo čitam nešto o dudama, bočicama pa to dojenje na zahtjev pa doji dok ne krene u školu i te fore. Pročitam i zaboravim, radim po svom. Moja je dudu dobila kad je bila tjedan dana i da nije, mislim da bi ja sad bila skroz neuračunljiva. I sad dudu tek tu i tamo koristimo, većinom ju i ne želi.
Nisam napisala da već tri dana mrkvicu papamo. To ide malo bolje od rižolina. Nije baš oduševljena, ali svejedno čim vidi žlicu, otvara usta. Pojede nekih 5-6 žlica i još bi, ali joj ne dam. Tek smo na pocetku pa idem postepeno. Za sad je sve ok, lijepo papa i nemamo problema. Sutra ćemo probati nešto drugo, nisam još odlučila što, uglavnom neko povrće.
Tiny, nemaš mira, vidim ja to hahaha. Pusti dijete neka spava 😂 čini mi se da ti fali buđenje svaki čas kad ideš isprobavati što ne treba 😁
Kriszta, obožavam taj njihov smijeh, to je nešto predivno!
Ninachh, nadam se da je ova noć bila bolja i da si manje više normalna! 😉
Slazem se u potpunosti oni su danas prottiv apsolutno svega pa daj molim te kak su prije djeca sve jela nije bilo ad pa su zovi i zdravi bljuje mi se od tih udruga cega vec... ja sam jucer drugu noc za redom pred vecer dala ad pomjesan sa rizolinom to pojede meskolji se 10min i zaspi. Tak da hvalaa boguuu
Halila lijepo ste vi krenuli,mrkvica..super. Tako sam i ja mislila svakako povrće prije voća,jer kontam da jabuku svaka beba voli. Još malo,pa ćeš moći i kombinirati. E da te odmah pitam,jel ti joj daješ prije ili poslije dohrane mlijeko? Večinom sam vidjela da moje legice su davale poslije mlijeko,a pročitala sam par članaka gdje piše da prvo mlijeko,pa poslije hrana...što nisam sigurna da ima nekog smisla. Jel tebi rekla nešto pedijatrica vezano za to?
Tiny joj hahahahahaha stvarno nemaš mira :P Tvoja beba tako dobra i lijepo spava,očito zato imaš potprebu isprobavati,tako sam i ja prije,dok nismo imali ONU FAZU, odonda ako vidim da nešto ide...ne mijenjam ,ne izazivam vraga!
Iskreno vjerujem da je npr.nije loše ono što ti radiš,da daješ djetetu još jednom bočicu prije nego što ti ideš spavati,ali ja se uvijek bojim da ću je razbuditi,pa bolje da me sama budi. Priznajem,da se još nisam opustila od one faze ,valjda s vremenom :)
Ja sam odma pomjesala mrkvu jabuku i krusku nekak mi se cini finije radi kruske 😀 ni meni nema smisla iza cice pa sita je onda.. dam joj prije i onda jos malo cicu i dobro je
Kriszta, nije mi pedijatrica to komentirala. Dajem joj prvo kašicu, onda mlijeko. Baš kako Crna kaže, nema mi smisla prvo mlijeko. Moja popije oko 150-160 bebimila, to joj je dosta da se skroz zasiti pa nema šanse da bi nakon toga još i kašicu jela. Ovako nakon kašice popije nekih 100 ml i dosta joj je.
Često se sjetim Pupe, baš mi žao što nam se više ne javlja.
Sortiraj odgovore
Najstariji