Ma Tiny ne brini....lijepo ces odlucit sto ces prvo uvesti i to ces skuhat....ispasirat i dat joj....pojest ce jednu zlicicu prvi dan i to je to...poslije ces povecavat....ne mozes nista krivo napravit ne brini....veliku znanost su napravili od svega a vrlo je jednostavno sve zapravo....
Ja planiram pocet sa 5mj. Tako sam i sa sin.....jabuka,kruska,mrkva,tikvica....pa redom dalje....pa zaboga,nasim roditeljima su davali grah sa 3mj pa sta im je bilo.....veliku smo filozofiju izmislili oko toga cini mi se....
Šišmiši :DDDDDDDD
Ja imam skroz spuštene rolete ali dolazi svjetlo iz dnevnog jer je iznad vrata staklo... al ne mogu se ni snać u mraku, po noći ostavljam upaljeno jedno malo svjetlo u kuhinji, mislim da to ne utječe na naše spavanje/nespavanje. Kod nas utječu isključivo probavne prilike, znači ako mu se počne kakat u 6 probudit će se u 6, ako u 10, onda u 10. Inače nam je kakanje još uvijek ritual. On tiska, ja govorim bravo, pa se onda smije svaki put kad istisne i tako...
Ja bum počela o dohrani razmišljat zadnji čas, sad još jedva o svojoj prehrani razmišljam. Baš mi je drago da ćete mi sve znat reć tada, već ćete bit ispraksirane :)))
Mamasita slazem se.. halabuka oko nicega.. kak su prije mame davale sve a sad... kaj se promjenilo ne radamo nista drugaciju djecu. I dalje mislim da su to sve rode nametnule a o tome vise nemam komentara.. sva sreca imam pedijatricu koja nije protiv nicega
Ivchi kak je lijepo kad se veselimo malim stvarima poput kakice hahahaha
Glupo zvuči...al kad ona tak tiska kakicu a ja je bodrim, imam takav filing kao da sam na nečijem porodu i vičem "ajde tiskaj, možeš ti to! Bravo! "
Čini mi se da ću tako i ja u zadnji čas razmišljat šta ću i kako ću. Što više čitam to manje znam :D
Da vas obavjestim da smo mi danas ipak probale rižolino. Išla ja snimat s mobitelom da tata vidi kad dođe s posla. Ajme meni, snimile mi dramu, triler i komediju - sve u jednom. Prva žličica, očekivano, nejde, gura sve van s jezikom... druga žličica, uspijem joj nešto malo nagurat u usta, čudi se ona, mljacka, žvače i najednom se počne gušiti.. ispustila ja mobitel, panika, dižem ju brzo, ispljune ona to van, sve ok i nakon toga, počne se smijati i ja skupa s njom. Video je ispao prilično dramatičan 😂
Poslje sam još probala s jednom žličicom i tu se dobro snašla i uspjela nešto i pojesti. Nakon toga sam joj dala bočicu.
Eto, to je naš prvi dan dohrane. Sutra možda bude bolje.
Nije da sam očekivala da će odmah početi jesti, ali nisam računala na gušenje. Ajde, hvala bogu, na kraju je sve ok prošlo.
I sad je koooonačno zaspala nakon sat vremena vrištanja. Cijeli dan nije spavala pa joj je raspoloženje bilo idealno za ubiti mi svaku volju za životom. Ako se probudi za 10 minuta, pakujem se i odo ja u onu rupu. Kriszta, Ivchi, vidimo se tamo!
Sortiraj odgovore
Najstariji